Jump to content

e90

cyborg

Recommended Posts

Guest IulianE

E90 inca mai arata a BMW fata de ciudateniile alea de Z ca urmeaza sa fie produse in anii viitori.

Astea sunt noile forme curente de caroserie,de design care nu este neaparat cu influente Japoneze....

Guest IulianE
una peste alta nu putem compara cu E46 sau E36...ca design.Altfel ajungem la polemici de genu ce masini se faceau pe vremuri si ce rahaturi se fac azi....ceea ce e nerelevant pt topicul asta Edited by IulianE

salutare parerea mea e ca e90 e o masina buna oarecum ... pentru cel care nu doreste senzati de la o masina defectu cel mai mare este spatele care practic strica toata masina ... ma uitam la e92 335 BITURBO care are un spate perfect si practic cred ca va fi mai tare ca viitorul m3 datorita posiblitatilor de upgrade si tunning biturbo ..... banuiesc ca 335 i a fost lansat pentru a ataca rs4 ... si cred ca va avea un viitor stralucit . . daca ne gandim bine un rs 4 se cam chinuia sa faca un m3 e46 care totusi e o masina invechita ..si nu se putea compara un rs ca sa aiba rival trebuia sa fie comparat cu un csl .. nu cu un m3 simplu cum e si la audi s4 . si rs 4.. m3 vs s4 rs 4 vs m3 csl . . ma rog ideia e ca 335 banuiesc ca il va spulbera pe rs4 .. astept ofensiva audi .. :blink: a da si e90 ugly car ... are aspect de carcasa goala .. . daca ma intelegeti ce vreau sa spun ..

pentru a ataca rs4 s-a facut 335i ? nu stiam, dar daca E90 e ugly car , masina din semnatura ta Opel Calibra ar trebui interzisa sa mai circule :)

141401[/snapback]

Opel Calibra e o masina foarte frumoasa ce a fost foarte apreciata, cu un coeficient Cx record la vremea ei, parerea mea. Scuze de OT. :blink:

pai el zice de E90 ca-i ugly car in 2006. :blink:

141422[/snapback]

Sint de acord cu el. :) Dar, dupa cum se poate observa privind 335, problemele se pot rezolva usor. Din fericire linia masinii e in continuare perfecta. Doar detaliile de far, stop, spoilere strica masina.

io cred ca nare rost sa vb in masina din poza sau investit 4000 de euro doar in motor .. asa ca poate ugly car dar am avut si calibra si bmw imi place bmw foarte pult da la stabilitate e slab pe langa calibra ma rog nu are asta rost acum sa discutam ... pentru ca sunt fan bmw dar calibra nu a fost ugly car probabil o consider o masina naspa pentru ca toti tarani au acum calibra rupta in doua si vai mama ei ... sunt de acord cu tine la treaba asta dar .. sunt multe care merita ... apreciere pentru ca totusi la vremea ei a fost cu un pas in fatza la dotari si alte chesti in fatza bmw ..

oare cum poate sa fie un model nou de seria 3 fata de alea precedente ? hmmm... :blink:

la jeremy clarkson s-au comparat toate masinile existente din segmentu asta de piata si au zis ca daca vrei sa-ti iei cea mai buna masina posibila sa-ti iei e90 in detrimentul lui passat, a4, accord ... etc.. si ganditi-va ca (,) clarkson nu suporta nemtii

Ce ai vrea sa stii? Poti sa fi mai precis?

142676[/snapback]

Pai cum s-a comportat pana acum, stiu sigur ca face f multi km cu ea. L-am vazut si prin tara pe unde mergeam, are nr. de BV. De la tine as vrea sa aud parerile si impresiile tale personale. Cati km ai facut?

Pai cum s-a comportat pana acum, stiu sigur ca face f multi km cu ea. L-am vazut si prin tara pe unde mergeam, are nr. de BV. De la tine as vrea sa aud parerile si impresiile tale personale. Cati km ai facut?

142681[/snapback]

Eu am aproape 13.000km si pana acum nu am cava de reprosat sau semnalat. Are o tinuta net superioara fata de E46, sistemul de tractiune x drive este altceva.