Jump to content

[Vand] Cruise Control BMW seria 3 - Switch unit steering column

Guest

Recommended Posts

Am curatat-o. Piesa arata ca noua.

In caz de retrofit, necesita programare (la Bavaria mi au spus ca taxeaza cam o ora de service). Montarea se poate face foarte usor, in-house.

A fost luata pentru un E81, si...nu este compatibila :twoup:. O dau la pretul la care am luat-o.

eu am un e90 din 2006 care nu a avut de fabrica cruise control,se poate monta ?

Sigur - asta este si ideea :twoup:.

Eu am e81, si am vrut si cruise control. Pentru asta l-am luat. Din pacate, este pentru e90, si la mine nu merge. Iti mai trebuie doar capacul pentru coloana, asta fiind cu 3 brate si tu avand doua. Costa ceva de genul 100 ron la Bavaria. Tot la ei poti sa faci si programarea, dupa ce il montezi.

Edited by X X L

salut. cat costa chestia asta noua, ai idee? eu am vrut sa imi montez cruise control la motorag si dupa seria de sasiu au spus ca mai trebuie nush ce componenta, si ca ajunge undeva la 40 de mil toata operatiunea. adica nu trebuia doar maneta si reprogramarea, ci mai trebuia ceva (dar nu stiu sigur sa iti spun ce.)

salut. cat costa chestia asta noua, ai idee? eu am vrut sa imi montez cruise control la motorag si dupa seria de sasiu au spus ca mai trebuie nush ce componenta, si ca ajunge undeva la 40 de mil toata operatiunea. adica nu trebuia doar maneta si reprogramarea, ci mai trebuia ceva (dar nu stiu sigur sa iti spun ce.)

noua, la Bavaria, costa 2000 lei. piesa"in plus" costa 100 lei - capacul de la coloana volan, partea de jos. Te mai costa si programarea, cam 200 ron (nu taxeaza la ora, ci la operatie). Atat. Pot sa iti garantez :twoup:.

noua, la Bavaria, costa 2000 lei. piesa"in plus" costa 100 lei - capacul de la coloana volan, partea de jos. Te mai costa si programarea, cam 200 ron (nu taxeaza la ora, ci la operatie). Atat. Pot sa iti garantez :twoup:.

merci pentru raspuns. luni sun la motorag sa le dau codul meu de sasiu si sa imi dea lista cu ce piese trebuiesc pentru retrofitul asta.

cred ca atunci au zis si de un modul electronic de comanda.

merci pentru raspuns. luni sun la motorag sa le dau codul meu de sasiu si sa imi dea lista cu ce piese trebuiesc pentru retrofitul asta.

cred ca atunci au zis si de un modul electronic de comanda.

Iti recomand sa suni la Bavaria. Ca sa scapi de povesti. In cazul Cruise Control-ului simplu (ca asta), modulul electronic este in Switch Unit Control. Pentru cruise control ul activ (cu franare la apropierea de alte masini) este alta poveste.

UP - valabil. Pentru cine doreste cruise control aka pilot automat aka tempomat si nu vrea sa dea:

Pret optiune retrofit - 2000 ron + 1000 ron (capac)

Pret optiune la achizitia masinii - 364 euro (aprox 1500 ron)

Se monteaza pe orice E90/E92 chiar daca nu a avut optiunea din fabrica. Include conexiunile comenzi volan.

In pret ofer si capacul inferior coloana volan, nou nout. Cu alte cuvinte, nu mai ai nevoie de alta piesa. Se monteaza in 5 minute, si necesita ulterior doar reprogramare la dealer (taxata ca si o ora de service, indiferent de cat dureaza).

Edited by mihaipg

Inclus in pret (200 euro):

Pilot automat/cruise control/tempomat BMW E90 E92 (vezi pozele de la Post #1). Include:

Switch unit steering column - 61316989580

Capac inferior coloana volan nou-nout

Kit adaptor unitate audio aftermarket (pentru inlocuirea CD Business/ CD Professional cu orice unitate 1DIN). Pentru seria 1/3 (E81, E87. E90, E92 etc) Include:

Rama

Cablurile adaptoare

Se dau toate, "la gramada", oferta speciala :twoup:

post-10119-1296891078_thumb.jpg

post-10119-1296891124_thumb.jpg

Edited by mihaipg

• 2 weeks later...

conform la realoem nu se poate aplica si pe E90 LCI.

E adevarat sau ba? Ai mai multe detalii?(presupun ca ai "sapat" destul pana sa cumperi)

Salut - cei de la Bavaria cu care am vorbit mi-au spus ca merge cu siguranta. citez - "toate E90" :twoup:.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

UP. Valabil,

Inclus in pret (200 euro):

Pilot automat/cruise control/tempomat BMW E90 E92 (vezi pozele de la Post #1). Include:

Switch unit steering column - 61316989580 (cruise, comenzi volan, rain sensor)

Capac inferior coloana volan nou-nout

Kit adaptor unitate audio aftermarket (poze post #15 - pentru inlocuirea CD Business/ CD Professional cu orice unitate 1DIN). Pentru seria 1/3 (E81, E87. E90, E92 etc) Include:

Rama

Cablurile adaptoare

Se dau toate, "la gramada", oferta speciala :twoup:

Edited by mihaipg

scuza-ma ca deranjez dar pozele arata doar manetele nu vad nici un senzor nici un cablu nimic ai putea sa ma lamuresti si pe mine

din cate stiu eu senzorul se monteaza in bara din fata deci trebuie ceva cabluri

multumesc

Edited by ionut1985

scuza-ma ca deranjez dar pozele arata doar manetele nu vad nici un senzor nici un cablu nimic ai putea sa ma lamuresti si pe mine

din cate stiu eu senzorul se monteaza in bara din fata deci trebuie ceva cabluri

multumesc

Nici un deranj. Din pacate, nu ofer decat piesa asta, fara senzorul de ploaie sau cel de franare pentru cruise activ. Acestea trebuie sa le cumperi separat.

man - mi se pare ca nu ai idee despre ce vorbesti. Aceasta piesa este exact ce scrie ca este : Switch unit steering column, cod BMW 61316989580 - modelul cu control rain sensor, comenzi volan etc. Scrie undeva "contine"? Daca te uiti pe real oem si bagi codul, o sa vezi specificatiile. Hai sa mai explic odata - cu rain sensor inseamna ca are control pentru rain sensor. Altfel spus, daca nu ai asa ceva montat pe geam sau nu iti montezi, probabil ca nu o sa iti mearga stergatoarele deloc daca pui piesa asta. Got it? Piesa controleaza si farurile, stergatoarele, semnalul si...ete pozna ca nu le vand si pe alea. Daca aveam si senzorii de vanzare, scriam - Switch unit steering column cod BMW 61316989580 + rain sensor cod BMW ........... + +.

Nu vand "tempomatul", vand "Switch unit steering column".

pretul e f bun , din ce stiu eu piesa costa 500 E noua . Am cautat si eu pt ca am vrut sa montez comenzi pe volan . Deci e utila si pt cei care nu au comenzi pe volan .

Multumesc. Da, este foarte bun, piesa la AB nu este chiar 500eu, dar pe acolo - 2000 ron + capacul inca vreo 30 de euro.. Si se poate monta si fara bratul pentru cruise-control, doar pentru comenzi volan.

Edited by mihaipg

man - mi se pare ca nu ai idee despre ce vorbesti. Aceasta piesa este exact ce scrie ca este : Switch unit steering column, cod BMW 61316989580 - modelul cu control rain sensor, comenzi volan etc. Scrie undeva "contine"? Daca te uiti pe real oem si bagi codul, o sa vezi specificatiile. Hai sa mai explic odata - cu rain sensor inseamna ca are control pentru rain sensor. Altfel spus, daca nu ai asa ceva montat pe geam sau nu iti montezi, probabil ca nu o sa iti mearga stergatoarele deloc daca pui piesa asta. Got it? Piesa controleaza si farurile, stergatoarele, semnalul si...ete pozna ca nu le vand si pe alea. Daca aveam si senzorii de vanzare, scriam - Switch unit steering column cod BMW 61316989580 + rain sensor cod BMW ........... + +.

Nu vand "tempomatul", vand "Switch unit steering column".

citeste postul 21 mi se pare sau scrie INCLUDE

ce ai scris mai sus e adevarat dar te cam contazici

Edited by ionut1985

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.