Jump to content

vand seria 3 e46 coupe avariat

virgilaurelian

Recommended Posts

Nu domnule, nu asta am vrut sa spun.

Nu imi vine sa cred ca poti fi sanctionat pentru ca ti-ai facut masina muci dar nu ai implicat pe nimeni altcineva (sau ceva) in accident. Eu cred ca am fost destul de clar de prima oara. Iar nu inteleg de ce trebuie sa mergi la militie pentru asta. Iti iei ce a mai ramas din masina si gata (asta in conditiile in care e facuta varza ca a ta si nu mai poate fi reparata).

Nu domnule, nu asta am vrut sa spun.

Nu imi vine sa cred ca poti fi sanctionat pentru ca ti-ai facut masina muci dar nu ai implicat pe nimeni altcineva (sau ceva) in accident. Eu cred ca am fost destul de clar de prima oara. Iar nu inteleg de ce trebuie sa mergi la militie pentru asta. Iti iei ce a mai ramas din masina si gata (asta in conditiile in care e facuta varza ca a ta si nu mai poate fi reparata).

pai probabil sa se asigure ca intr-adevar ai fost singur in masina, ca nu ai consumat alcool, ca nu ai produs pagube materiale sau de alta natura!

@ Darius: Hai sa o lasam moarta. Automutilare...intelegi ce inseamna?

@Virgil: bun, nu ai consumat alcool, nu ai ranit pe nimeni, nu ai rupt niciun panou publicitar sau ceva de genul....si iei amenda sau /si ti se face si dosar penal, conform unui coleg?

Asta este nelamurirea mea si cred ca daca ai patit asa ceva (amenda si puncte) este un abuz (ilegalitate?).

@ Darius: Hai sa o lasam moarta. Automutilare...intelegi ce inseamna?

@Virgil: bun, nu ai consumat alcool, nu ai ranit pe nimeni, nu ai rupt niciun panou publicitar sau ceva de genul....si iei amenda sau /si ti se face si dosar penal, conform unui coleg?

Asta este nelamurirea mea si cred ca daca ai patit asa ceva (amenda si puncte) este un abuz (ilegalitate?).

prietene eu vorbesc din experienta nu din povesti, de vatamare corporala ai auzit?.....mai nou e suficient sa te ranesti pe tine(cum traduci asta intr-un cuvant?), nu trebuie neaparat sa accidentezi alta persoana

Pai parca vorbeai din pura experienta proprie.

Cauta la prietenul tau Gogu si diferenta dintre automutilare si vatamare corporala.

Hai gata, ca i-am facut omului praf vanzarea.

Apropo Virgil, nu o lua in nume de rau, dar suma pe care o ceri este cam mare. Parerea mea.

ce poate fi mai pur decat sa treci personal prin asa ceva? arunca un ochi la linku asta, ca nu s singuru(eu am scapat fara ca am refuzat sa intru in salvare)

http://www.avocatnet.ro/content/forum|disp...28&pageID=0

autovatamare nu e sinonim cu automutililare totusi?

Edited by darius_x

Cauta la prietenul tau Gogu si diferenta dintre automutilare si vatamare corporala.

Apropo Virgil, nu o lua in nume de rau, dar suma pe care o ceri este cam mare. Parerea mea.

nu ma supar de asta si pretul a scazut la 2000 de auro! apropo ce zicea colegul de mai sus cu automutilarea, probabil se referea la vatamare corporala care este genul de infractiune in care actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a victimei....cum victima nu exista intr-un caz similar cu al meu ,, trageti si voi concluzia! in procesul verbal agentul mi-a motivat clar amenda ~nu a adaptat viteza la conditiile de drum~ contraventie prevazuta de HG 85/2003 privind circulatia pe drumurile publice! Acum sper ca v-am lamurit pe toti!

@darius_x

Ultimul off ca-i distrugem omului topicul: nu exista aceasta infractiune, auto-vatamare. Nu este prevazuta in Codul penal. Pe cale de consecinta, conform principiului de drept "nullum crimen sine lege, nulla poena sine praevia lege" nu poti fi tras la raspundere penala pentru o fapta care nu este prevazuta de lege.

Mai mult decat atat, actiunea penala in cazul infractiunilor de "lovire si alte violente" si "vatamare corporala", se pune in miscare la plangerea prealabila a victimei. Iar tu se presupune ca nu esti nebun sa faci plangere impotriva ta pentru acele infractiuni, nu? :twoup:

Edited by Bobo1987

@darius_x

Ultimul off ca-i distrugem omului topicul: nu exista aceasta infractiune, auto-vatamare. Nu este prevazuta in Codul penal. Pe cale de consecinta, conform principiului de drept "nullum crimen sine lege, nulla poena sine praevia lege" nu poti fi tras la raspundere penala pentru o fapta care nu este prevazuta de lege.

Mai mult decat atat, actiunea penala in cazul infractiunilor de "lovire si alte violente" si "vatamare corporala", se pune in miscare la plangerea prealabila a victimei. Iar tu se presupune ca nu esti nebun sa faci plangere impotriva ta pentru acele infractiuni, nu? :twoup:

da asa e, da si legea asta e nebuna...ai citit linku?...persoana respectiva trebuia sa depuna plangere impotriva propriei persoane(evident a refuzat)...pana acolo iau facut dosar penal in cercetare

Confirm ca asa este noua lege . In caz de accident in care nu implici pe nimeni , nu distrugi nici un alt bun inafara de masina ta si te lovesti tu mai grav , ti se deschide dosar de urmarie penala pentru vatamare corporala grava.

Am prieten care a trecut prin asa ceva de curand . Foarte ciudat si aiurea , dar astea sunt legile din romania !

nu ma supar de asta si pretul a scazut la 2000 de auro! apropo ce zicea colegul de mai sus cu automutilarea, probabil se referea la vatamare corporala care este genul de infractiune in care actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a victimei....cum victima nu exista intr-un caz similar cu al meu ,, trageti si voi concluzia! in procesul verbal agentul mi-a motivat clar amenda ~nu a adaptat viteza la conditiile de drum~ contraventie prevazuta de HG 85/2003 privind circulatia pe drumurile publice! Acum sper ca v-am lamurit pe toti!

inmatriculata?

inmatriculata?

da pe bucuresti

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.