Jump to content

angel eyes

BoBy

Recommended Posts

salut am si o o intrebare ...miam cumparat un set de angel eyes led SMD si nu ma pricep cum sa leg firele de la ele in spate la firele de pozitie mie sa nu stric ceva daca ati montat va rog spunetimi si mie daca e mai complicat sau le pot pune si io singur.....si desfacerea sticlei sa le prind cu cleme va multumesc astept raspunsuri

le poti monta singur, iar firele de la drosere vin bagate in mufa originala a becului de pozitie

firul negru cu firul maro , iar cel rosu vine mufat cu celalalt

bafta

ok ms frumos o sa le pun zilele astea ca acu e frig si zapada in bucuresti si numi arde :twoup:

voi ce parere aveti care sunt mai bune din punct de vedere al calitatii adik care tin mai mult referitor la angel eye ccfl alea cu drosere si cele pe led SMD io miam luat led SMD vazand mai multe pareri pe farum.....si mai am o intrebare , am avut halogen din fabrica si miam pus xenon si se formeaza tot felu de inbarligaturi de lumina pe sosea noaptea numi mai place cum bat farurile....am fost leam reglat da tot se formeaza imbarligaturi de lumina pe sosea si nu stiu ce sa fac sa se vada normal uniform fara tot felu de forme pe asflat noaptea....care aveti xenon si ati patit la fel ce ati facut????/ astept raspuns multumesc

ai grija ca o sati dea eroare angel cu smd , ptr ca consuma putin si o sa le vada ca si cum sunt arse, tre sa le prinzi in paralel 2 beculete, unu intro parte si unu intro parte. le pui sub capota acolo . de montat se monteaza usor . numai ca nu or sa stea cu dubla banda adeziva. eu le-am pus si putin poxipol . si in legatura cu xenonul du masina la un zid ceva..si vezi ca la faruri ai niste chestii rotunde sus acolo asa si roteste de ele pana ajungi la o anumita pozitie care iti place.tot asa imi bateau si mie prost si leam rezolvat asa.

ai grija ca o sati dea eroare angel cu smd , ptr ca consuma putin si o sa le vada ca si cum sunt arse, tre sa le prinzi in paralel 2 beculete, unu intro parte si unu intro parte. le pui sub capota acolo . de montat se monteaza usor . numai ca nu or sa stea cu dubla banda adeziva. eu le-am pus si putin poxipol . si in legatura cu xenonul du masina la un zid ceva..si vezi ca la faruri ai niste chestii rotunde sus acolo asa si roteste de ele pana ajungi la o anumita pozitie care iti place.tot asa imi bateau si mie prost si leam rezolvat asa.

din cate am citit pe forum au zis ca astea pe SMD led angel eyes nu dau eroare in bord pana la urma cred ca o sa ma duc cu ia ca nu ma pricep mie ca le iau si ala care o sa mi le monteze no sa le puna calumea si tot o sa dea eroare in bord daca zici ca dau eroare....si cu sistemu de prindere nu se prind la fel ca alea pe ccfl???? au alt sistem de prindere? si cu lumina trebuie sa vad ca bate pe sflat prost noaptea asa la perete numi dau seama cum bat in asfalt e in functie de cum se imprastie lumina pe jos noaptea:(

voi ce parere aveti care sunt mai bune din punct de vedere al calitatii adik care tin mai mult referitor la angel eye ccfl alea cu drosere si cele pe led SMD io miam luat led SMD vazand mai multe pareri pe farum.....si mai am o intrebare , am avut halogen din fabrica si miam pus xenon si se formeaza tot felu de inbarligaturi de lumina pe sosea noaptea numi mai place cum bat farurile....am fost leam reglat da tot se formeaza imbarligaturi de lumina pe sosea si nu stiu ce sa fac sa se vada normal uniform fara tot felu de forme pe asflat noaptea....care aveti xenon si ati patit la fel ce ati facut????/ astept raspuns multumesc

schimba droserele. am patit la fel , lumina se misca pe sosea chiar si cu motorul oprit ziceai ca am jocuri de lumini :twoup:) ( eu am faruri cu lupa)

Nu trebuie sa pui nici un bec pe fire ! Nu au voie sa-ti dea erori in bord ! Daca le montezi doar cu clemele care vin in dotare o sa ai surpriza sa tremure la relanti sau mai rau sa se desprinda si sa-ti cada in far si sa fi obligat sa desfaci iara farul ! Eu mi-am montat singu angel-urile cu poxipol de aproape un an , nu am facut nici o modificare la instalatie nu am taiat nici un fir si nici nu se vede unde sunt prinse si functioneaza impecabil , dar pentru asta am dat farurile jos si am facut toata operatiunea in casa fara graba ! Edited by cristiansan7

la xenon iti trebuie alte balasturi aceeasi prob am avut-o si eu si cred ca nu ai anulator de eroare si nu-ti arata in bord cu balasturile astea care le ai acu dar cand le schimbi o sa-ti trebueasca

tu te referi la lumina care se creaza noaptea pe sosea??? din cauza la ce balasturi se vede lumina pe sosea aiurea??? ca nu stiu la ce te referi:(