Jump to content

xenon pe proectoare si lumina de la xenon pus

BoBy

Recommended Posts

salut am si io o intrebare pentru cine are xenon pe priectoare de ceata alea mici de la seria 3 e46 daca se merita daca se vede vreo diferenta tinand cont ca miam pus xenon pe faza scurta..inainte aveam halogen...mar interesa sami pun si pe proectoare da nu stiu daca se merita...si ce timp de bec imi trebuie????????? si mai aveam o intrebare dupa ce miam pus xenon pe faza scurta noaptea pe jos se formeaza tot felu de forme ale luminii nu bat uniform se afiseaza tot felu de imbarligaturi de lumini ...leam reglat la un service si tot la fel bat noaptea in asfalt....astept raspuns multumesc

Proiectoarele sunt special concepute pentru ceata ... toata lumea stie ca xenonul este fix pix pe ceata, te sparge la ochi ... pentru ce vrei xenon in proiectoare ? ca sa fii cool ? pune`ti mai bine lupe la faza scurta unde ai pis xenon, o sa fie mult mai apreciata modificarea de catre toata lumea, inclusiv de catre tine!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.