Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

520d

Flo_55

Recommended Posts

sal. am si eu o pb cu afisajul ala de sub ceasuri....am scris despre asta in alt topic si nu mi-a rsp nimeni:(

asa ca mai scriu 1data. nu imi afiseaza toate caracterele si vreau sa stiu dc se poate repara sau trebuie schimbat. plss help me !!!

as mai avea o intrebare?? vreau sa cumpar niste material sa-mi fac niste huse pt scaune. cunosc un meserias ff bun la mine acs, am vazut o masina imbracata de el si a iesit super, da tipu a pus pe ea material textil normal. da poate pune orice mat ii aduci. am interiorul negru si nu imi place. as vrea piele da cred ca e ff scumpa. am auzit ca exista material special pt huse, un fel de imitatie de piele care arata chiar ff bine da nu stiu pe unde sa caut. nu vreau iefteneala de aia de prin europa sau cocor. masina e argintie si ma gandesc ca ar merge un gri sau negru. dc stiti vreun magazin de gen spuneti-mi si mie va rog.

Si acum dc tot am inceput mai am o intrebare. ce se aude mai bine un tub sau o lada de bass? ambele sunt in jur a 10 mil pachetu cu tot cu amplif....magnat

VA MULTUMESC....

o sa pun si poze dupa ce fac interiorul dc va intereseaza.

Treaba cu afisajul e problema veche! Se poate repara (teoretic) insa nu te sfatuiesc! Am incercat si eu si am stricat altceva! E o zona sensibila!

Nu-ti recomand imitatia din piele pt ca se deterioreaza f repede si in plus vara tine f cald iar iarna rece. (valabil si pt piele)

Pt bass -> tub ! -optiunea mea.

sal. am si eu o pb cu afisajul ala de sub ceasuri....am scris despre asta in alt topic si nu mi-a rsp nimeni:(

asa ca mai scriu 1data. nu imi afiseaza toate caracterele si vreau sa stiu dc se poate repara sau trebuie schimbat. plss help me !!!

as mai avea o intrebare?? vreau sa cumpar niste material sa-mi fac niste huse pt scaune. cunosc un meserias ff bun la mine acs, am vazut o masina imbracata de el si a iesit super, da tipu a pus pe ea material textil normal. da poate pune orice mat ii aduci. am interiorul negru si nu imi place. as vrea piele da cred ca e ff scumpa. am auzit ca exista material special pt huse, un fel de imitatie de piele care arata chiar ff bine da nu stiu pe unde sa caut. nu vreau iefteneala de aia de prin europa sau cocor. masina e argintie si ma gandesc ca ar merge un gri sau negru. dc stiti vreun magazin de gen spuneti-mi si mie va rog.

Si acum dc tot am inceput mai am o intrebare. ce se aude mai bine un tub sau o lada de bass? ambele sunt in jur a 10 mil pachetu cu tot cu amplif....magnat

VA MULTUMESC....

o sa pun si poze dupa ce fac interiorul dc va intereseaza.

137983[/snapback]

unde ai gasit tub bass magnat cu 10,000,000 si cu amplificator?

Magnat Ultra bass

Pret : 500,00 RON

Caracteristici

Magnat Thunderbull 3000 XL

Subwoofer auto cu difuzor de 30 cm

Putere RMS: 300 Wati

Impedanta : 4 Ohmi

Raspuns in frecventa: 19 -200 Hz

SPL: 95 dB

Lungimea tubului : 73 cm

Pagina produsului pe site-ul oficial

+

Magnat Ultra 2000

Amplificator pe doua canale

Raspuns in frecventa 5 - 50.000 Hz

Impedanta: 2-8 ohmi

SPL 100 dB

Bass boost variabil intre 0 si 12 dB

Putere maxima in 4 ohmi: 2x 140 watt /1x400watt

Putere RMS in 4 ohmi:2x45watt, 1 x 130 watt

Putere maxima in 2 ohmi: 2 x 250 watt

Putere RMS in 2 ohmi: 2 x 65 watt

Lungime: 221 mm

Latime: 253 mm

Inaltime: 48 mm

nu stiu ce e de capu lor, mi-a spus si mie un prieten....

Magnat Ultra bass

Pret : 500,00 RON 

Caracteristici

Magnat Thunderbull 3000 XL 

Subwoofer auto cu difuzor de 30 cm

Putere RMS: 300 Wati

Impedanta : 4 Ohmi

Raspuns in frecventa: 19 -200 Hz

SPL: 95 dB

Lungimea tubului : 73 cm

Pagina produsului pe site-ul oficial

+

Magnat Ultra 2000 

Amplificator pe doua canale

Raspuns in frecventa 5 - 50.000 Hz

Impedanta: 2-8 ohmi

SPL 100 dB

Bass boost variabil intre 0 si 12 dB

Putere maxima in 4 ohmi: 2x 140 watt /1x400watt

Putere RMS in 4 ohmi:2x45watt, 1 x 130 watt

Putere maxima in 2 ohmi: 2 x 250 watt

Putere RMS in 2 ohmi: 2 x 65 watt

Lungime: 221 mm

Latime: 253 mm

Inaltime: 48 mm

nu stiu ce e de capu lor, mi-a spus si mie un prieten....

138301[/snapback]

am si eu un prieten care are tot un woofer de 300 w si a dat pe el 6 mil..!