Jump to content

CUMPAR OGLINZI Complete M5 e39...urgent!

Recommended Posts

Am mai vorbit, vroia sã mã cheme la un interviu ca sã fie sigur cã nu fug cu banii, vroia sã mã verifice, sã vorbim faÞã În faÞã.

Timp pierdut inutil, aÂşa cĂŁ nu-l pot ajuta.

ti-a cerut si rovigneta? :twoup:

Am mai vorbit, vroia sã mã cheme la un interviu ca sã fie sigur cã nu fug cu banii, vroia sã mã verifice, sã vorbim faÞã În faÞã.

Foarte tare !!! :twoup: :) :) :twoup: Poate trebuia sa-i dai buletinul sau talonul de la masina garantie!

Eu o sa vin cu o rugaminte la tine prin aprilie sau mai pentru oglinzi !!

cat ai fii dispus sa dai pe ele?

pai nu stiu zii un pret....

Foarte tare !!! :twoup: :) :) :twoup: Poate trebuia sa-i dai buletinul sau talonul de la masina garantie!

Eu o sa vin cu o rugaminte la tine prin aprilie sau mai pentru oglinzi !!

mai bine ati lasa caterinca asta proasta deoparte si v-ati vedea de treaba..nu mai postati kkt-uri aiurea fara legatura cu topic-ul......!!!!!vb mult si prost...e treaba mea ce pretentii am avut si ce nu!!!

:twoup: :) :)

Another one bites the dust ... tare cu interviul.

Asa pentru cunostinta ta generala (nu ca as contesta-o, doar asa...) eu am platit masina mea fara sa o conduc, Ciupanezu facand asta si am luat-o la recomandarea lui... bine sarim peste faze de genul ca m-a ajutat in Bucuresti, fara un interes de bani sau altceva noi care am schimbat 2-3 PM si atat...etc

Ma Ciupane intelege si tu reporterul din el ca mna la cate tzepe sunt in ziua de azi , plus ca e nou pe aici.

Voie buna.

:twoup: :) :)

Another one bites the dust ... tare cu interviul.

Asa pentru cunostinta ta generala (nu ca as contesta-o, doar asa...) eu am platit masina mea fara sa o conduc, Ciupanezu facand asta si am luat-o la recomandarea lui... bine sarim peste faze de genul ca m-a ajutat in Bucuresti, fara un interes de bani sau altceva noi care am schimbat 2-3 PM si atat...etc

Ma Ciupane intelege si tu reporterul din el ca mna la cate tzepe sunt in ziua de azi , plus ca e nou pe aici.

Voie buna.

sunt satul de d'astia al de buni samariteni.....

Pai daca esti satul, stai linistit ca o sa cumperi cu 300-350 € un set de oglinzi de 200 € ca sa manance si gura unui baiat ceva, ca sa fie bine si sa nu fie rau, cum zic. :twoup:

asta e fratele meu....ce sa mai zic am gasit la 300...da ce-mi faceai tu oferta cu 200 euro? asa ca esti baiat bun,nu?:)))

Pai iti vine greu sa crezi pentru ca probabil esti genul de om care n-ar face nimic fara bani, insa mie mi se pare josnic sa iei 100-200% profit pentru o chestie de 10 minute.

Eu am alt fel de a fi.

nu e vb ca n-as face nimic fara bani e vb ca sunt destul de trecut prin viata ca sa fiu cat de cat precaut;) in vremurile astea nu poti avea incredere nici in apropiati..dar in straini...

ma....e normal ca in ziua de azi sa nu ai incredeere in nimeni ! dar in legatura cu oglizile tale poti sa iei linsiitit de la ciupanezu , chiar nu e genul de om sa faca tiganniii ! in orice situatie ,bafta in achizitionare si sa nu uiti de modul dc nu ai pe masina!

ma....e normal ca in ziua de azi sa nu ai incredeere in nimeni ! dar in legatura cu oglizile tale poti sa iei linsiitit de la ciupanezu , chiar nu e genul de om sa faca tiganniii ! in orice situatie ,bafta in achizitionare si sa nu uiti de modul dc nu ai pe masina!

ok..merci de sfat..

Asta e. :twoup:

ideea e ca ma agit si caut acum sa-mi cumpar pt ca alea care le-am avut pe masina acum 2 seri mi le-au smuls cu totu..:)

Si mie mi le-au smuls de pe masina acum 2 luni, mi-am luat altele intre timp.

pai asta e ciudat ca stateam si ma gandeam cum le pot vinde ei mai departe ca ai vazut cum sunt prinderile alea si daca le smulg le distrug oarecum....ma oftic ca acum 3sapt i-am vazut prima data in fapt era sa-i si prind le-am luat doar nr de la masina cu care-au venit...atat am apucat..dar politia romana ca de obicei avand chiar si acel nr de masina tot doarme pe ea...incompetenti!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.