Jump to content

lumina imbarligata a xenonului

BoBy

Recommended Posts

salut...am si io o intrebare pt cunoscatori........Miam pus o instalatie de xenon pe un BMW e46 si se formeaza niste inbarligaturi de lumina noaptea pe asfalt dupa ce am pus xenonu si daca ridic farurile manual din masina se ridica si faza lunga ....nu stiu ce sa fac sami bata calumea....adik sa nu se mai formeze imbarligaTURILE DE LUMINA SI SA BATA UNIFORM.......scuze dak am mai postat in alt topic daca poate sami spuna cineva de la ce se vede asa si nu se vede clar...astept raspuns va multumesc

Simplu...

Pune si faruri cu lupa...altfel iti vei lua multa "carne" de la ceilalti soferi...

Poate mai esti genul si mai mergi si cu proiectoarele aprinse (sau acolo nu ai apucat sa pui xenone si da naspa galben OEM)

Acuma am vazut ...mda clar exact cum am crezut...doar ca a apucat sa-si puna si pe proiectoare xenon... pe marsalier e next si un must have... pai ori suntem full xenoane ori nu mai suntem...

Si titlu si exprimarea e tot pe sistem..."caut o prietena da nu gasesc, caut o prietena dar nu gasesc...."

"xenon pe proectoare si lumina de la xenon pus, xenon pe proectoare si lumina de la xenon pus"

Nu am dat de 2 ori copy-paste asa e de la masa. :twoup:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=95273&hl=

Voie buna xenon man.

Edited by 81rgl

Ti-ai pus xenon aftermarket?

da am xenon de la philips pus, nu e original al masinii

Simplu...

Pune si faruri cu lupa...altfel iti vei lua multa "carne" de la ceilalti soferi...

Poate mai esti genul si mai mergi si cu proiectoarele aprinse (sau acolo nu ai apucat sa pui xenone si da naspa galben OEM)

Acuma am vazut ...mda clar exact cum am crezut...doar ca a apucat sa-si puna si pe proiectoare xenon... pe marsalier e next si un must have... pai ori suntem full xenoane ori nu mai suntem...

Si titlu si exprimarea e tot pe sistem..."caut o prietena da nu gasesc, caut o prietena dar nu gasesc...."

"xenon pe proectoare si lumina de la xenon pus, xenon pe proectoare si lumina de la xenon pus"

Nu am dat de 2 ori copy-paste asa e de la masa. :twoup:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=95273&hl=

Voie buna xenon man.

nu poti sa dormi din cauza mea ca am xenon????? ca nu team inteles??? daca ai ceva sami spui calumea spuneo uite o sami pun si pe proectoare sa te vad cat te mai oftici atit...ce ai tu de impartit cu mine ...o sami pun si pe proectoare sa bat pana la mata pe gean si pe faza lunga;)

Nu exista instalatii xenon philips, osram si alte cele, mi-a explicat chiar un baiat care comercializeaza instalatii xenon.Instalatiile pe care scrie Philips sunt niste mizerii mai mari decat cele pe care scrie Thunder Ugg HID si ce o mai fii. Aceste "instalatii Philips" sunt cumparate pe bucati din China si (ambalate la noi de diverse persoane), asezate in cutii si lipite stickere cu diferse branduri . Imi cer scuze de exprimare, dar e cam dimineata :twoup:

nu poti sa dormi din cauza mea ca am xenon????? ca nu team inteles??? daca ai ceva sami spui calumea spuneo uite o sami pun si pe proectoare sa te vad cat te mai oftici atit...ce ai tu de impartit cu mine ...o sami pun si pe proectoare sa bat pana la mata pe gean si pe faza lunga;)

Boby ce ar fi sa iti pui tu xenon si in pomu de iarna si sa incerci sa o lasi mai usor cu injuriile...

Poate mai esti genul si mai mergi si cu proiectoarele aprinse (sau acolo nu ai apucat sa pui xenone si d

No comment!

Nu exista instalatii xenon philips, osram si alte cele, mi-a explicat chiar un baiat care comercializeaza instalatii xenon.Instalatiile pe care scrie Philips sunt niste mizerii mai mari decat cele pe care scrie Thunder Ugg HID si ce o mai fii. Aceste "instalatii Philips" sunt cumparate pe bucati din China si (ambalate la noi de diverse persoane), asezate in cutii si lipite stickere cu diferse branduri . Imi cer scuze de exprimare, dar e cam dimineata :twoup:

Boby ce ar fi sa iti pui tu xenon si in pomu de iarna si sa incerci sa o lasi mai usor cu injuriile...

10 zile sigur o lasa mai moale...incep sa ma satur de exprimarile astea analfabetoide....

Bai, ma faci sa rad..

Ce are mamica cu lumina ta din creier?

Ahh nu poti raspunde ... te-ai scos, ce sa zic ....nu ma supar pentru injuraturi cat ma supar pentru prostia din capul unora (nu am comentat niciodata Gramatica si ortografia unui user... pt ca si eu la inceput scriam aiurea ) dar tu scrii chiar de ti se rupe P*** iti doresc sa te doara fractura. :twoup:

Voie buna xenon man.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.