Jump to content

sa blocat etrierul ?

Recommended Posts

Nu as mai avea mare incredere in acel etrier care sa incins in halul ala. Poate sa si decalibrat. Daca si janta sa ars..

Eu as schimba etrierul si discul/placuta.

+1

numai ca discurile si placutele se schimba in pereche

plus ca si rulmentul cred ca nu s-a simtit prea bine la atata caldura

Edited by claudiuBWR

maine ma duc la service sa vedem ce zic, discu nu ii vad rostul sa il schimbi atata timp cat nu trepideaza volanul la franare, nu sa incins in halu asta, janta era calda, puteai sa tii mana pe ea si mirosea a frane , placutele le schimb automat....... prima oara incerc varianta ceea mai ieftina cu kit`ul de reparatie si dupa aceea fac un test de franare, dc. e ceva si nu franeaza egal atunci clar o sa schimb etrierul cu totu

aceeasi problema am avut-o si eu... am schimbat etrier, am mers asa cu el crezand ca scap fara a mai schimba ceva... ghinion,a trebuit sa schimb placutele plus discuri... cel mai bine e sa verifici sa vezi ce ai pe acolo pe la roata...etrierul trebuie musai schimbat nu reparat.

o sa comand si furtunele de frana ca nu sunt o avere si le schimb pe amandoua partile. umbrella prima oara incerc sa il repar kit`ul de reparatie e 26 de lei plus kitu cu bucsile alea de ghidaj inca 30 de lei, o sa vedem ce si cum, oricum sambata ma apuc de ea pt ca maine trebe sa invat pt examen si nu am timp. va tin la curent cu ce am facut si cum am rezolvato Edited by moaka_mik

o sa comand si furtunele de frana ca nu sunt o avere si le schimb pe amandoua partile. umbrella prima oara incerc sa il repar kit`ul de reparatie e 26 de lei plus kitu cu bucsile alea de ghidaj inca 30 de lei, o sa vedem ce si cum, oricum sambata ma apuc de ea pt ca maine trebe sa invat pt examen si nu am timp. va tin la curent cu ce am facut si cum am rezolvato

vezi ca in banii aia nu schimbi si pistonul si garnitura de la piston care snt cele mai importante

• 2 weeks later...
sorry ca nu am rasp. mai rapid dar am avut ex., am fost la mecanic si mi-a schimbat garniturile si gata , toata problema a fost de la garnitura aia de curatare parca asa se numeste. discurile si rulmentul nu au patit nimic,aaa si placutele trebuie sa le schimb sapt asta.

sorry ca nu am rasp. mai rapid dar am avut ex., am fost la mecanic si mi-a schimbat garniturile si gata , toata problema a fost de la garnitura aia de curatare parca asa se numeste. discurile si rulmentul nu au patit nimic,aaa si placutele trebuie sa le schimb sapt asta.