Jump to content

Xenon sau nu ?

ciucu

Recommended Posts

Singura parte buna la xenon pe ceata e ca se vad mult mai bine semnele de circulatie si linia de demarcatie. In rest numai chestii nasoale. Daca e aftermarket si nu ai lupa nu vei vedea nimic pentru ca toata lumina din faruri se reflecta in ceata si iti revine tie in ochi. Ca sa nu mai vorbim de injuraturile care ti le iei si ca te "pisca ARR-ul daca te prinde ca ai xenon pe far fara lupa si fara auto level.

Daca eliminam factorul .."smecherie", xenonul NU are ce sa caute in proiectoarele de CEATA!!!! In primul rand, acestea se aprind si ajuta NUMAI pe timp de ceata si, dupa cum se stie, cel mai bine vezi cu lumina GALBENA!! Deci, NU cu lumina alb-rece, adica xenon! Sunt cativa producatori de becuri de calitate, speciale pentru ceata, cu care va veti descurca excelent!

Referitor la xenon pe faza scurta, nu este indicat sa se monteza FARA faruri cu lupa si cu asa numitul autoleveling. TU vei vedea mai bine, dar devii un pericol pentru trafic!

eu zic ca merge si fara autoleveling atat timp cat sti sa folosesti butonu de reglaj al farurilor si realizezi faptul ca daca ridici farurile in cer deranjezi pe cel din fata si nici nu vezi destul de bine... eu le tin tot timpul la maxim in jos si in general nu am probleme nici nu imi fac flashuri deci din fata si vad la o distatnta destul de buna.. azi ma uitam la un gard care era paralel cu mine ca lumina nu trece decat foarte putin peste inaltimea farurilor.

Am prins odatã o ceaÞã În ungaria de nu-i adevãrat. Parcã eram În lapte. Am xenon oem. Da, xenonul nu se Împacã cu ceaÞa.

Ce am fĂŁcut ca sĂŁ ĂŽmi pot continua drumul: cu faza scurtĂŁ stinsĂŁ, am mers doar cu proiectoarele aprinse.

Apropo, când sunteÞi În ceaÞã foarte deasã, folosiÞi avariile! Lumina galbenã vã ajutã sã vedeÞi mai bine!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.