Jump to content

O mica dilema

bgcnet

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

9500 euro am iesit cu Seatul din semnatura. din 2002, 136 mii km, 1.9 TDI 150 cai, 6 viteze. ABS, ESP,senzori ploaie,oglinzi electrice incalzite si rebatabile automat, CLIMATRONIC,4 geamuri electrice,computer bord. de cand am luat-o din februarie singurii bani care i-am bagat in ea a fost ca i-am skimbat uleiul,filtre si kit-ul de distributie, in rest NIMIC si nici acuma dupa 8 luni nu bate nimic pe ea. tu stii cum zboara masina asta la 150 cai ???? nici nu iti inchipui, crede-ma. tu crezi ca se compara cu un LOGAN? NU LOGAN. NU ITI LUA LOGAN LA 10 MII EURO.

am pus si singura poza care o am cu masina sa vezi cum arata masina.

Edited by kewlya

Eu sa fiu in locul tau as face 2 lucruri in functie de : daca as avea banii in mana mi-as lua un BMW sh ( cu conditia sa am si dupa aia bani sal intretin) daca nu si ar trebui sa fac credit in banca mi-as lua ceva nou da nu LOGAN ( fiat albea, skoda fabia renault clio( ala vechi- asta nou cred ca e mai scump) etc).

Eu sincer sunt multumit de LOGANU lu taicamiu. Are motoru si cutia fainutze, da la interior e cam praf si din pct de vedere estetic si din pct functional. Sincer dupa un an deja incepe sa scartaie bordu din cauza plasticului incep sa scartaie geamurile electrice din cauza prafului si asa mai departe.

tu esti mai ciumeg... scuze... doar ai BMW... :blink:

139230[/snapback]

se face CASCO pna la 10 ani... mai intreaba... si atunci cand am facut prima data CASCO aveam Opel Astra din 1993 si avea 10 ani vechime masina... la Allianz-Tiriac... si da sunt ciumeg dar nu ptr ca am BMW ci ptr ca asa m-a facut mama...

numai daca esti fan adevarat bmw...achizitioneaza unul....asta am facut eu de putin timp ...am avut logan nou pana acum o saptamana...l-am dat si am luat un bmw coupe 318 din 2001....altfel ai sa stai ca mine 2 ani cat am avut loganul numai pe site-uri cu bmw...pana m-am decis...am incercat sa fac loganul sa arate mai bine...cu jante oz superturismo gt, cu eleron de la zender original...etc...dar dragostea de bmw a invins si sunt super incantat...pana la urma totul se reduce la bani...daca vei lua un bmw este indicat sa dispui de inca 1000 euro pentru eventuale interventii....succes !!!

am condus Logan Break de 105cp.E o masina buna din ce am observat.Ca preturi la revizie are un prieten Logan 1.4mpi si l-a costat 250 Ron.2500000lei vechi.Spre comparatie la un E46 costa de 3 ori atat.Recomandarea mea e sa iti iei Logan daca vrei Dacia.Daca vrei masina straina te poti orienta spre Astra Classic , Octavia Tour.Astea 2 sunt iarasi masini bune dar cred ca depasesc 10 000 euro.Bmw sh nush daca sa te sfatuiesc.Poti sa iei o masina intretinuta dar deja la 4-5-6 ani vechime incepe sa se defecteze una alta si nu mai e o masina noua.Vei cheltui o gramada cu intretinerea.Acum alegerea iti apartine.Bmw , Audi , Mercedes nu sunt masini usor de intretinut din pct de vedere financiar.Bafta si sa ne spui si noua ce ti-ai luat

decat un 316 mai bine LOGAN...

316 chiar e SLAB... e o masina grea de aceea consuma mult si nu fuge... si ca pret de intretinere... bratele sunt vreo 700 euro (nu poti schimba separat bucse sau pivoti), debitmetru de aer vreo 400... si mai are multe bube...

si ce e mai nasol: o sa treaca aia cu loganu si cu GOLFurile pe langa tine ca vantu si o sa faca misto... asa ca LOGAN WINS !

138406[/snapback]

Te urasc :blink:

am glumit... deja m-am obisnuit cu voi.... Am 316 si nu ma face nici un logan si nici nu consuma mult. Lasati povestile astea iar omul intrebase cu totul altceva si nu daca o sa il faca vre-unu cu golf. Pentru cultura ta generala... si daca ai un 325 tot o sa te faca unul cu un golf cu motor mai mare si eventual turbo. 316 nu consuma mult pentru o masina cu motor de 1.9 (nu am vazut pe la noi 316 cu motor de 1.6).

Cat despre intrebarea din topic...eu am avut 10.000 de euro si am ales 316i (motor 1.9) din 2001 cu comenzi volan, clima, telefon, jante aliaj, trapa etc. Nu e o recomandare neaparat...o am de prea putin timp sa spun daca a fost cea mai buna alegere...dar eu sunt foarte multumit.

Te urasc  :blink:

am glumit... deja m-am obisnuit cu voi.... Am 316 si nu ma face nici un logan si nici nu consuma mult. Lasati povestile astea iar omul intrebase cu totul altceva si nu daca o sa il faca vre-unu cu golf. Pentru cultura ta generala... si daca ai un 325 tot o sa te faca unul cu un golf cu motor mai mare si eventual turbo. 316 nu consuma mult pentru o masina cu motor de 1.9 (nu am vazut pe la noi 316 cu motor de 1.6).

Cat despre intrebarea din topic...eu am avut 10.000 de euro si am ales 316i (motor 1.9) din 2001 cu comenzi volan, clima, telefon, jante aliaj, trapa etc. Nu e o recomandare neaparat...o am de prea putin timp sa spun daca a fost cea mai buna alegere...dar eu sunt foarte multumit.

140840[/snapback]

asa de cultura generala... :) am avut 325... si ca sa nu ma "faca" nici un golf dinala de care zici... mi-am luat M3 !!! :)

Nu imi aduc aminte sa fi intrebat ce masina ai. Asta ca sa umplem spatiul...ceea ce vroiam sa intelegi este ca spui si gandesti eronat. Intrebarea era cu totul alta iar din cauza raspunsului tau tinde sa se duca si acest topic spre comparatii intre masini puternice.

Iar ca posesor de BMW ce esti...sa spui ca "mai bine Logan decat BMW" (chiar si 316) inseamna multe chestii care nu vreau sa le spun sa nu crezi ca vreau sa te jignesc.

Discutia asta e inchisa din punctul meu de vedere. Ca sa nu fim prea mult off-topic.

p.s. sigur nu esti posesor de dacie cu emblema de m3 pe fundul ei? Gandirea exact aia e :) (Nu trebuie sa imi raspunzi la intrebarea asta ca am vazut pozele cu masina ta) :blink:

Edited by DarKWavE

eu consider ca am dat FIX raspunsul care trebuie la intrebarea... "Oameni buni daca ati dispune de 10000 euroi ati cumpara un LOGAN NOU NOUT sau un BMW SH ??? "

Argumente:

DACIA are garantie 3 ani... si ai scapat de griji...

sau

se va strica ceva pe BMW in 3 ani... pt ca de 10000 euroi nu-ti iei un BMW bun si plin de optiuni cum ati enumerat aici in POST... stiu multi o sa ziceti ca "AL MEU A FOST 10000"... da dar asta acum 6 luni cand era alta vama... acum vama e in jur de 1700 euro + drum + acte si ma indoiesc de faptul ca la 7500 iei un BMW "al unui preot ce mergea cu el duminica la biserica"

PS: uite DACIA cu emblema... :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=mgmviT6GRpQ

Edited by bunilla

Chiar are 3 ani garantie? :blink: Ma rog...daca ne luam doar dupa aspectul asta...luati-va orice e nou si renuntati la bmw-urile sh. In 528-ul meu 86 nu cred ca am bagat bani cat ii aud pe astia cu Dacii dupa 2002-2003 (sa nu vorbesc de modelele mai vechi).

Dupa cum s-a mai spus fiecare isi alege masina in functie de mai multe chestii...iar daca ai 10.000 de euro si nici un ban in plus...mai bine nu iti mai iei nici o masina. Toate sunt consumatoare si nu produc nimic...decat placerea de a conduce (nu intra in categoria asta dacia papuc, tir-uri etc). Nu cred ca a strans 10.000 de euro si nu are bani sa schimbe o parte din consumabile. Daca e mai "comod" atunci sa aleaga dacia... nu am nimic impotriva ei...si eu mi-am pus aceeasi intrebare cand mi-am luat masina asta.

creca nici nu mai e pe forum cel cu problema si acuma continuam noi cu decizile :),eu zic sa ramanem la masinile noastre si sunt convins ca omu si-a alege o masina pe gustu lui...fie ea chiar logan.Chiar daca nu ne permitem masini de lux totsui pe fiecare ne caracterizeaza ceva,poate pe tip il caract. loganul :blink:

Era... dar am facut rost de bani si nu mai arde...

141612[/snapback]

:blink: bravo man! :) stiam eu...! :)

ONTO: oricum comparatia asta este cel mai neindicat lubrifiant folosit pentru a impune o idee, un sofism aproape de perfect. exagerat spus, dar sisiful din multi locatri ai forumului va da drumul bolovanului la un moment dat...sper sa se hotarasca initiatorul pana atunci si sa nu iasa cu raniti.

Daca nu ai cumparat inca loganul in 10.000 euroi iti iei masina.Inca.Cu dotari si fiabila.Daca are bani de intretinu nu bmw sa si-l ia acum decat mai tarziu.Daca nu e fan bmw sa isi ia ceva gen seat leon(o gasca de dotari in banii astia)mondeo 2001-2002 ghia cu tot ce vrei pe el tdci 130 c.p.,vectra tot pe acolo.Te rog nu da 10 mii pe logan ca in 2,3 ani se devalorizeaza de nu iti vine sa crezi,pe cand alte marci nu.Alege si cu inima nu numai cu capul :blink:

din descrierea ta nu cred ca ai bani sa intretii un bmw dar iti recomand cu caldura noul fiat albea,este mult peste asteptari si de 10.000 ori mai bun ca loganu,intretinere ff ieftina !!! eee....numai am cuvinte despre el ! dar NU LOGAN !

142446[/snapback]

App de Albea asta... intr-o zi am vazut un fluturash publicitar si cand am citit ce scria cu litere mici era ceva de genul: consum urban 11 sau 12% . Si era cu motor de 1.4 cred, daca stie cineva sigur sa ma aprobe sau nu.

P.S. taica-miu zice ca scria 14%. Oricum mi se pare enorm la masinuta aia daca sare de 10.

Este vorba de modelul ala de acum un an sau doi...vad ca la noul albea scrie 9% consum

Edited by DarKWavE