Jump to content

Vand BMW 320CI A 170FPS

dragonteinet

Recommended Posts

ca e geam vezi prin al altceva nu stie :twoup:

Pãi.. Dacã laºi toate ferestrele jos, nu o sã mai vezi prin ele.. Nici mãcar atâta nu o sã mai ºtie! Devin inutile..

La ce bun ferestrele electrice, dacĂŁ nu Âştie nimic?!

Lasati omu sa-si vanda masina.

On topic (oarecum): de ce fix 318 din 2004 si mai ales: de care? benzina?

oricare :twoup: 1kg benzina aproximativ = 1kg motorina si curand din cauza la ciudatii de la putere =1Lgaz :-<

Chiar daca preturile sunt ~la fel nu e fix acelasi lucru sa ai 318 de oricare, nu intru aici in amanunte, iti spun sincer doar ca nu as face schimb daca as avea 318d, poate doar daca ar fi chel.

Bafta la vanzare. Nu te supara pe colegi, se destind si ei...

nu vreau neaparat schimb. incerc sa o vand pe asta si eventual mai pun ceva daca e cazu sa iau alta . si cu 318 nu ma intereseaza sa despic firu in 4.. sunt masini amandoua si sunt ambele bune, nu sunt troace ca ale carcotasilor care ranjesc fasolea degeaba ... trebuie una in 4 usi... ca de coupe m-am saturat...

Esti pe un forum exigent. Colegii mai si exagereaza dar la ce descriere ai facut, e normal sa-ti mai sara lumea in cap.

Am patit la fel.

Daca mai poti, corecteaza " Parktronik " si "ASR " . Primul contruct lingvistic este folosit de Mercedes-Benz

iar al doilea nu are treaba cu BMW.

Masina e frumoasa, sa ai bafta la vanzare !

Edited by EdY D

Esti pe un forum exigent. Colegii mai si exagereaza dar la ce descriere ai facut, e normal sa-ti mai sara lumea in cap.

Am patit la fel.

Daca mai poti, corecteaza " Parktronik " si "ASR " . Primul contruct lingvistic este folosit de Mercedes-Benz

iar al doilea nu are treaba cu BMW.

Masina e frumoasa, sa ai bafta la vanzare !

aham, multumesc pentru sfat si ms :twoup:

UAU!

Pe langa turometru are si tractiune spate!!!

putea fi Xi :twoup:

Nu. Nu putea fi xi, e46 coupe s-a facut doar cu tractiune spate..

OT: bafta la vanzare!

Multumesc.

Acum stau si ma intreb: intra oameni pe forumu asta care chiar vor sa cumpere masini, sau doar cacrotasi care nu au ce face? sunt angajati spam-eri cu juma de norma :)

UAU!

putea fi Xi :)

Multumesc.

Acum stau si ma intreb: intra oameni pe forumu asta care chiar vor sa cumpere masini, sau doar cacrotasi care nu au ce face? sunt angajati spam-eri cu juma de norma :)

Ti-am urat bafta la vanzare, nu am vrut sa fac pe carcotasul. Ti-am spus, pentru cultura ta generala, ca e46 coupe nu exista decat in varianta cu tractiune spate. Si eu stau si ma intreb daca tu chiar vrei sa vinzi masina sau te plictisesti si ai ales sa pui un anunt pe forum ca sa iti mai omori timpul..din moment ce nici macar nu te-ai obosit sa formulezi un anunt serios si ai enumerat o lista de dotari cu turometru, 4 ferestre electrice etc. Tare sunt curios cand si cu ce pret o sa vinzi masina. Multa bafta, o sa ai nevoie!

p.s. am uitat de scaunele reglabile...inainte inapoi...sus jos...fata spate...alea sunt esenta masinii :twoup:

Edited by razvanflorin90

Frame per sec

Cred ca e doar o clona.

Inexplicabil ... nici nu stiu ce sa citez.... :twoup:

Cum ceri o paine la magazin? Ceva rotund sau oval mai moale la mijloc si se baga in cea mai mare gaura din corp? sau? CA tampesc cand vad atata prostie.

Tu mesteci sau iti mesteca cineva si ti-o scuipa in stomac.

La cate porcarii scrii nici nu stiu cum sa le numesc.

Instigi la prostie si chiar la violenta.

UAU!

putea fi Xi :)

Multumesc.

Acum stau si ma intreb: intra oameni pe forumu asta care chiar vor sa cumpere masini, sau doar cacrotasi care nu au ce face? sunt angajati spam-eri cu juma de norma :twoup:

Ti-am urat bafta la vanzare, nu am vrut sa fac pe carcotasul. Ti-am spus, pentru cultura ta generala, ca e46 coupe nu exista decat in varianta cu tractiune spate. Si eu stau si ma intreb daca tu chiar vrei sa vinzi masina sau te plictisesti si ai ales sa pui un anunt pe forum ca sa iti mai omori timpul..din moment ce nici macar nu te-ai obosit sa formulezi un anunt serios si ai enumerat o lista de dotari cu turometru, 4 ferestre electrice etc. Tare sunt curios cand si cu ce pret o sa vinzi masina. Multa bafta, o sa ai nevoie!

p.s. am uitat de scaunele reglabile...inainte inapoi...sus jos...fata spate...alea sunt esenta masinii :twoup:

aa stai linistit ca nu la tine ma gandeam :twoup: pei poate or fi si scaune care au electric doar inainte inapoi si atat

totusi fps ce e???????????????? :)

vroiam sa scriu HP si a iesit asta.

Se incadreaza la cel mai prost vanzator,oricum Batfa la Vanzare!

Pacat de masina!

te-ai gandit mult sau ce? nu ai nici un drept sa ma faci prost. capisci? vrei masina? nu. atunci de ce puii mei mai postezi? si am si scris special pentru voi.. spamerii sa se abtina . ciudatilor

rog un moderator sa stearga topicul si contul ca ma fut in el de forum plin de ciudati luav-as mortii in pula

P.S adminu forumului nu te supara nu am nimic cu tine k? :-s poti sa imi blochezi ipu, e-mailu tot ce vrei ca nu mai intru in veci . ZBYE

Edited by dragonteinet

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.