Jump to content

inlocuire bec de la blocul de lumini e36

dintedeaur

Recommended Posts

Concluzie: decat sa dai sfaturi aiurea, mai bine te abtii. Nu-s nici de ieri, nici de azi. Iar daca tot vorbesti de moda inseamna ca esti in pas cu ea, eu nu stiam sa existe o moda. Hai si tu cu niste sfaturi tehnice, nu cu abureli.

r4ulik ce-i cu tine? Te stiam baiat de treaba. Vorbesc f serios, ca la toate e36 si e46 pe care le-am vazut merg proiectoarele pe pozitie, doar cu contactul pus. Daca scoti contactul, se sting proiectoarele, ramane pozitia. Iar remarca legata de moda, a fost o gluma, vezi ca am pus si un smiley acolo.

Edited by increatul

Cum naiba ca zilnic vad asa ceva. Poate dupa un anumit an s-a schimbat modul de legare al proiectoarelor la modulul de lumini. Oricum nu e asa important

http://carphotos.cardomain.com/ride_images/2/3583/3961/21456980188_large.jpg

LE: Am cautat si pe forumuri straine, parerile sunt impartite, de asta banuiesc ca s-au facut si si.

my fog lights normally stay on with my parking lights on. Or with my low beams on,
Edited by increatul

On euro models you can turn on your foglights when you pull light switch to the first position. Then you have your parking lights on with the fogs (if foglight switch is pressed on). I suppose with euro light switch & euromodel relay it works. I have an extra euro model light switch available.

Trebuia sa se fi unit cu celalalt post:P Cautati si voi pe forumurile de afara, nu doar pe asta si vedeti ce gasiti.

Edited by increatul

r4ulik ce-i cu tine? Te stiam baiat de treaba. Vorbesc f serios, ca la toate e36 si e46 pe care le-am vazut merg proiectoarele pe pozitie, doar cu contactul pus. Daca scoti contactul, se sting proiectoarele, ramane pozitia. Iar remarca legata de moda, a fost o gluma, vezi ca am pus si un smiley acolo.

Cu mine? nu-i nimic, ci pur si simplu m-a deranjat comentariul tau, mi s-a parut foarte la misto facut. Imi cer scuze daca a parut altceva.

Cum naiba ca zilnic vad asa ceva. Poate dupa un anumit an s-a schimbat modul de legare al proiectoarelor la modulul de lumini. Oricum nu e asa importanthttp://carphotos.cardomain.com/ride_images/2/3583/3961/21456980188_large.jpgLE: Am cautat si pe forumuri straine, parerile sunt impartite, de asta banuiesc ca s-au facut si si.

Vezi zilnic, dar toate sunt modificate. Eu nu cred ca fie o masina la care sa-i mearga proiectoarele pe pozitie din fabrica!

Google -> Fog Lights Without Low Beams si vei gasi o gramada de tutoriale.

Multumesc frumos, dar nimic concret n-am gasit.

Ar fi mai simplu daca a facut cineva sa-mi zica. Schimba firul de la pinul X la pinul Y si s-a rezolvat. Banuiesc ca mai mult de atat nu trebuie facut.

Multumesc, Raul.

Vezi zilnic, dar toate sunt modificate. Eu nu cred ca fie o masina la care sa-i mearga proiectoarele pe pozitie din fabrica!

Deci nu e adevarat. Mai sus am citat pe cineva care zice ca sunt anumite relee care permit functionarea proiectoarelor pe pozitie (parking lights). Deci pe e36 mai ales s-au pus 2 tipuri de relee. Uite mai jos ce zice cineva cu e30. Serios, mai cautati pe forumuri si nu mai sustineti ceva fara argumente. Si chiar e un subiect f nesemnificativ.

I am trying to wire them up to my parking lights, so that it is like newer cars. I am not sure where to join certain wires together to make it work right,
Edited by increatul

• 2 years later...
Salutare! Intre timp am gasit locul unde se afla beculetul si l-am schimbat cu unul nou. Se pare ca cel vechi era ars. Filamentul era intrerupt si era de culoare negricioasa. Daca totul este ok dupa ce ati montat beculetul, cand puneti contactul trebuie sa se aprinda. Am postat mai jos niste poze pentru cei interesati. Sper sa va fie de folos:

post-54102-0-22441700-1398943557_thumb.jpg

post-54102-0-65806300-1398943565_thumb.jpg

post-54102-0-85760500-1398943571_thumb.jpg

post-54102-0-08408800-1398943577_thumb.jpg

post-54102-0-60593500-1398943583_thumb.jpg

Edited by Alin KIR