Jump to content

Vand BMW 316i E46 - 5000€ chilipir

gabit25

Recommended Posts

Doar ca fapt divers eu cunosc 316 i an 11/2000 , ceva mai putini km , in plus scaune sport piele , volan sport model cu dual stage jante 17 f frumoase . Si nu se vinde .

Eu am luat-o din germania acum 2 ani avea 155k ,nu am reusit sa fac 20k pana acum,si cand o pun la vanzare vine altu cu o masina toata rupta in romania cu pretul mai mic cum sunt pe autovit si asa se strica piata.

Edited by aline46

4800 ultimul pret

valabil pana miercuri!

Poti sa o scoti de pe acum de la vanzare k in nici un caz nu o sa iei 4800 ,nici 4500 nu cred k iti iei.

Nu te cunosc,nu am nimic cu tine,este doar o parere personala tinand cont de piata .

E trist dar asta e.....adevarul doare stiu....

chilipir era la 3-4000E nu la 5000E !! la banii astia gasesti deja face-lift.. se pare ca nu esti la curent cu preturile din RO..

ok, este parerea ta. Sunt la curent cu preturile si cred ca este un pret bun pentru ce este la vanzare. De masini smenuite este plin, dauna toatala si reparate la coltul strazii sau cu minim 300.000km ecc... In fine asta este pretul, daca tii cont ca din 5000, aprox 1000 este taxa de poluare, pretul ajunge la 4000. Nu am neaparat nevoie sa o vand, la mai putin de atat prefer sa o tin.

Serios? :twoup:

Da. Maine pretul va fi 4400 si miercuri dimineata 4300. Miercuri dupa amiaza nu mai este valabil.

Ontopic: rog pe cei care se plictisesc si pe cei care pentru 5000 de euro trebuie sa isi puna ipoteca pe apartament sa se abtina. Accept doar comentarii politicoase legate de caracteristicile masinii si nu romanisme.

Offtopic: As vrea sa va vad aceleasi comentarii si cand tratati cu samsarii in targ...

Oricat de ingrijita este masina nu va lua mai mult decat pretul pietei ( numai in cazul in care o dai intre prieteni, rude etc), sunt cazuri pe forum cand s-au tinut tare si ca ei nu vand mai jos de suma specificata si dupa 3-4 luni deja au scazut 3 mii cel putin. Banii investiti in ea se duc pe apa sambetei

da asa este, de aia cred ca unii si le tin pana la urma.

Eu cand am vandut E36-le de exemplu (in 2008 ce-i drept) mi-am pus anunturi pe geamurile laterale din spate si am umblat cu ele cam 4 luni pana a venit si clientul. S-a vandut cu 4600eur dar omul a stiut sa vada diferenta intre a mea si restul (interior/exterior ireprosabil, ingrijita, nu a fost lovita, service-uri facute in Ungaria la BMW etc).

La randul meu am preferat sa iau apoi un E46 nfl din 2000 cu mai multe optiuni, desi cu banii aia as fi putut aduce un facelift din 2003 stock.

In concluzie eu zic ca fiecare masina isi are clientul, doar ca trebuie sa stii sa-l astepti (exceptie daca ai nevoie urgenta de bani :twoup: ). Bine, asta nu inseamna insa sa ceri pe un "cazan" (sa folosesc si eu termeni tehnici :) ) o suma exagerata si sa te astepti sa si primesti suma respectiva :) .

@gabit25 Bafta la vanzare ! Daca nu ai nevoie neaparat de bani, eu zic sa ai rabdare ...

Oricat de ingrijita este masina nu va lua mai mult decat pretul pietei ( numai in cazul in care o dai intre prieteni, rude etc), sunt cazuri pe forum cand s-au tinut tare si ca ei nu vand mai jos de suma specificata si dupa 3-4 luni deja au scazut 3 mii cel putin. Banii investiti in ea se duc pe apa sambetei

da asa este, de aia cred ca unii si le tin pana la urma.

Eu cand am vandut E36-le de exemplu (in 2008 ce-i drept) mi-am pus anunturi pe geamurile laterale din spate si am umblat cu ele cam 4 luni pana a venit si clientul. S-a vandut cu 4600eur dar omul a stiut sa vada diferenta intre a mea si restul (interior/exterior ireprosabil, ingrijita, nu a fost lovita, service-uri facute in Ungaria la BMW etc).

La randul meu am preferat sa iau apoi un E46 nfl din 2000 cu mai multe optiuni, desi cu banii aia as fi putut aduce un facelift din 2003 stock.

In concluzie eu zic ca fiecare masina isi are clientul, doar ca trebuie sa stii sa-l astepti (exceptie daca ai nevoie urgenta de bani :twoup: ). Bine, asta nu inseamna insa sa ceri pe un "cazan" (sa folosesc si eu termeni tehnici :) ) o suma exagerata si sa te astepti sa si primesti suma respectiva :twoup: .

@gabit25 Bafta la vanzare ! Daca nu ai nevoie neaparat de bani, eu zic sa ai rabdare ...

Multumesc de comentariul de bun simt. Ei, ideea este ca eu apreciez mult masina asta chiar asa fara cine stie ce optiuni, pe de alta parte nici nu am nevoie de banii astia. Pur si simplu imi trebuie o a doua masina, nu a treia. Eu nu locuiesc in Romania asa ca ma costa cateva sute de euro sa mi-o aduc inapoi acasa, am zis sa incerc sa o vand chiar lasand la pret. Probabil ca nu o sa reusesc dar este ok si asa. Miercuri este deadline-ul, dupa amiaza vine platforma sa o ia. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.