Jump to content

eliminare filtru particule E60 facelift!

_radu_

Recommended Posts

se ia 300euro scos din soft+ cip tuning si ce mai dai sa ti-l sparga sau sa-ti puna teava in locul lui.

vezi ca e o arta si cu anulatul din soft, nu tuturor le reuseste si important e ca o sa vezi dupa ceva timp de la operatie.

la masina ta se simte ceva de genul 20-30 cp in plus, cam asta e senzatia.

Edited by baronu25
  • Like 1

Ia-ti o Dacie si nu mai ai treaba cu filtrul de particule. Cand ti-ai luat BMW nu ai luat in calcul costurile de intretinere? Te zgarcesti la cateva sute de euro cand vine vorba de un E60 facelift? Vinde-o, frate, nu ti-o permiti. Edited by Feri
  • Downvote 1

feri, tu nu ai e60 asa ca nu prea esti in masura sa dai sfaturi!

nu e vorba de a-ti permite sa cumperi un dpf nou. ci de faptul ca sugruma evacuare daca mergi majoritatea timpului in oras.

poti ajunge sa strici turbina daca mergi cu el infundat si nu stii. asa ca poate renunta la dpf ca pur si simplu nu-l mai vrea, nu ca nu-si permite inlocuirea.

• Like 1

Baronu25, nu iti dau dreptate. Parerea mea este ca masina nu trebuie sa fie o fita. Iti iei o masina care ti se potriveste din toate punctele de vedere. Daca mergi toate ziua in oras iti iei un 520i, oricum e o masina decenta si daca mergi la drum lung. Nu iti iei diesel, pentru ca e la moda, si apoi te bagi la tot felul de creatii ca sa economisesti cateva sute de euro. Chiar daca ai diesel, cu filtru de particule si umblii in oras, nu cred ca unica solutie e scoaterea filtrului de particule.
  • Downvote 2

Treaba cu DPF-ul in oras e la fel cu turbina in oras. Ce faci cati iti pica turbina? Ii tragi niste tevi peste???

DPF-ul a fost introdus pentru a intra cu acea masina in niste standarde de poluare. Aceste standarde trebuie mentinute pe toata durata de functionare a masinii. Fara DPF poluam aerul pe care il respiram cu totii... Mai ales in orase...

De fapt ce sa mai zic. Situatia e clara: iti iei E60 -> vecinii vad -> Mor de invidie -> pica DPF-ul in cateva luni ca doar ai luat-o sh -> vecinii nu vad lipsa DPF-ului -> ramai la fel de "cul" fata de vecinii tai.

Foarte tare asta. Ii dau clar dreptate lui @Feri

P.S. Am drept la parere din moment ce am E60... :twoup:

am vrut sa mi cumpar altu nou dar mai multe persoane au spus ca nu merita pentru ca circul mai mult in oras cu masina. masina are doar 140 000 de km si este ff infundat filtru. m am gandit si la curatare dar au mai facut alti cunoscuti treaba aia si dupa 6 luni maxim un an s a infundat la loc.....
  • Like 1

am vrut sa mi cumpar altu nou dar mai multe persoane au spus ca nu merita pentru ca circul mai mult in oras cu masina. masina are doar 140 000 de km si este ff infundat filtru. m am gandit si la curatare dar au mai facut alti cunoscuti treaba aia si dupa 6 luni maxim un an s a infundat la loc.....

Mai citeam pe forum despre o metoda de regenerare mai rudimentara dar care da roade..foloseste functia search!

si ca sa le raspund celor care zic ca nu mi permit un DPF . de banii cat costa un DPF poti sa ti faci altceva la masina de exemplu sa ti iei un body kit frumos nu sa i dau pe un filtru care iti sugruma motorul!!! si nu cred ca un seria 5 polueaza mai mult ca toti cu daciile alea vechi autobuze tractoare etc si degeaba protejam mediu noi aici in europa ca in america si in asia ii doare undeva de poluare. stati linistiti ca nu muriti din cauza ca imi scot eu DPF-ul

oricum masina este a unui var care m-a rugat sa ma interesez

eu am 320d E90 din pacate tot cu DPF(care deocamdata functioneaza) si credetima ca am bagat multi bani in ea si am grija de ea

Edited by hateganradu
  • Like 1

asa ca poate renunta la dpf ca pur si simplu nu-l mai vrea, nu ca nu-si permite inlocuirea.

nu prea vreti sa cititi tot bala si feri.

si eu ma gandesc serios sa-l scot si stai linistit ca imi permit unul nou si mi-am permis si o turbina noua.

asa sunt de ofticat pe dpf-urile astea de imi vine sa le dau foc.

atunci cand toti sau majoritatea or sa aiba masini euro 4 si cu dpf o sa-mi schimb gandirea in legatura cu poluarea, dar atat timp cat circula toate rabele, basculantele si daciile care lasa nori negri de fum sunt convins ca daca scot eu sau altul dpf-ul nimeni nu o sa simta ca poluez eu putin.

asta su spalatul cred ca e relativa.

Edited by baronu25
  • Like 2