Jump to content

Curatare si test pt. injectoare?

Recommended Posts

In principiu la reprezentanta. Daca nu, cauta un service specializat in reparatii de pompe de benzina/motorina, in general ei au banc de curatat injectoare. Ia pagini aurii, garantat gasesti o reclama.

138790[/snapback]

Sunt scarbit de serviciile reprezentantei noastre in Romania(AB)...chiar astazi am venit de la Constanta crezand ca acolo este raiul pt. clienti....dar sa nu mergi cu sacul la pomul laudat... asa ca o sa incerc la un service ...exclus reprezentanta... este a4-a oara cand ma duc la ei, degeaba, fara sa ma lamureasca ce probleme am la masina... La Filaret este altfel???

Am si eu o intrebare... unde pot sa curat injectoarele si sa le si testez? sau macar sa le curat... :blink:

138789[/snapback]

Eu am fost la un service pe str, Mieilor nr 13

Tel: 326.31.28 pt programare

E in zona Vatra Luminoasa - vii spre Mihai Bravu, treci de Mihai Bravu iar pe stanga incepe o straduta (pana in garaje)

M-am dus acum vreo 2 ani cu un Mondeo si a fost ok, era vreo 1,2 mil de curatat toate injectoarele - nedemontabil

Mai e un service care curata in spatele Circului de Stat... e o strada perpendiculara pe strada din spatele Circului si serviceul e la vreo 100 metri pe stanga...

Un alt service care curata si regleaza injectoare este la Caprita undeva pe la Piata Domenii... este tot undeva prin spate...

Aceste 2 serviceuri demonteaza injectoarele pentru curatare si operatia dureaza cateva ore... Cel putin la chestia cu reglatul am inteles ca oamenii sunt foarte metodici si chiar respecta specificatiile stabilite de producator...

sunt in Bucuresti...:blink:

Edited by crisjohn

Cred ca am ceva experienta in injectoaresi m-am gadit ca este bine sa va dau cateva sfaturi,bine-nteles prt. cei care primesc

astfel ptr. inj.dissel sist.comonrail (rampa comuna ) inj. cu selenoid comandate,se pot curata cu ultrsunete dar efectul este destul de nesemnificativ,si costul mare(am vazut multe de tipul curatam inj.cu ultra s.,intind niste fire pe motor si gata le-a curatat!!!)

al doilea tip cele piezzo comandate de un sg.inj,nu prea ai ce sa cureti (merge sau nu!!)

daca ai scos inj. unele trebuiesc rescrise in ECU daca ai schimbat pozitia ,atentie mare la inj.nu va luati dupa orice mecanic de sambata si duminica!!mai multe detalii daca sunteti interesati... :blink:

Si care este concluzia... se pot sau nu curata??? :blink:

si de verificat pana in final, tot la AB trebuie sa merg...NU??? :)

139904[/snapback]

Cred ca este cea mai buna solutie,ai posibilitatea si unei garantii,dar trebuie sa fi atent sa nu subscrii la tot ce spun ei,au interes sa schimbe piese chiar daca ele sunt functionale,mai ales injectoare...,sau cauta un atelier care dispune de un DIS tester,sau MODIS special ptr.BMW ,cu care poti verifica inj.Ai grija nu folosi aditivi de motorina ,pentru sistemul commonrail nu este indicat!poti distruge pompa de inalta presiune si inj.!

De ce ar face asta? :blink:

140078[/snapback]

Cred ca ai uitat ca inca mai suntem "rom 'ani",nu vreau sa generalizez poate unii si-au mai schimbat modul de gandire gen "are BMW -are si bani"eu am patit-o de mai multe ori la" reprezentante"care se cred serioase,am plecat cu rotile nestanse dupa o verificare! etc...Uitasem .. Daca iti arat o factura de reprezentant... cred ca ai sa-mi dai dreptate,nu era rep. de BMW!!! era de Volvo din BV,.. aveam un zgomot ciudat la roata din fata ,o duc la rep. fac "baietii " o tura sa vada ...si ce crezi ca-mi spun ??? ca mi-a cazut ceva in cutia de viteze!!!!!poti sa crezi asa ceva???Costa cam 3600 eu cutia+,+,+ cam 5000 eu ma costa o roata slaba pe fata!!!si nu este singura chestie carte o patesc dar nu vreau sa aduc cinestie ce imagine neg .unei firme ptr.incompetenta unor angajati dar ar trebui schimbat ceva si la personalu pus pe JAF !!!

Edited by Rasvan

Cred ca ai uitat ca inca mai suntem  "rom 'ani",nu vreau sa generalizez poate unii si-au mai schimbat modul de gandire gen "are BMW -are si bani"eu am patit-o de mai multe ori la" reprezentante"care se cred serioase,am plecat cu rotile nestanse dupa o verificare! etc...Uitasem .. Daca iti arat o factura de reprezentant... cred ca ai sa-mi dai dreptate,nu era rep. de BMW!!! era de Volvo din BV,..  aveam un zgomot ciudat la roata din fata ,o duc la rep. fac "baietii " o tura sa vada ...si ce crezi ca-mi spun ??? ca mi-a cazut ceva in cutia de viteze!!!!!poti sa crezi asa ceva???Costa cam 3600 eu cutia+,+,+ cam 5000 eu ma costa o roata slaba pe fata!!!si nu este singura chestie carte o patesc dar nu vreau sa aduc cinestie ce imagine neg .unei firme ptr.incompetenta unor angajati dar ar trebui schimbat ceva si la personalu pus pe JAF !!!

140126[/snapback]

Cred ca m-am racorit ..cam mult :blink:

Cred ca ai uitat ca inca mai suntem  "rom 'ani",nu vreau sa generalizez poate unii si-au mai schimbat modul de gandire gen "are BMW -are si bani"eu am patit-o de mai multe ori la" reprezentante"care se cred serioase,am plecat cu rotile nestanse dupa o verificare! etc...Uitasem .. Daca iti arat o factura de reprezentant... cred ca ai sa-mi dai dreptate,nu era rep. de BMW!!! era de Volvo din BV,..  aveam un zgomot ciudat la roata din fata ,o duc la rep. fac "baietii " o tura sa vada ...si ce crezi ca-mi spun ??? ca mi-a cazut ceva in cutia de viteze!!!!!poti sa crezi asa ceva???Costa cam 3600 eu cutia+,+,+ cam 5000 eu ma costa o roata slaba pe fata!!!si nu este singura chestie carte o patesc dar nu vreau sa aduc cinestie ce imagine neg .unei firme ptr.incompetenta unor angajati dar ar trebui schimbat ceva si la personalu pus pe JAF !!!

140126[/snapback]

Ca sunt incompetenti,asta pot sa inteleg,dar sa schimbe piese doar asa ca nu au ce face,asta nu o mai inteleg.

Ca sunt incompetenti,asta pot sa inteleg,dar sa schimbe piese doar asa ca nu au ce face,asta nu o mai inteleg.

140519[/snapback]

Eu am dat un exemplu trait de mine...daca subscriam baietii imi schimbau cutia care era fff.buna ..vezi vre-o ratiune ?Ce poti crede la faza asta? Indeplineau planul la reparatii....sa nu zica jupanul ca sunt platiti "degeaba",nu au fost instare sa-mi stranga rotile ..inchipuieti ce as fi patit daca imi schimbau cutia,cred ca pierdeam motorul pe drum...Oricum parerea mea despre pustii in halate de la reprezentante ...care au intrat la munca pe reletii...si care se joaca cu viata unora..si traiesc bine pe banii altora, tinde catre .....0 Suntem departe de lumea responsabila..