Jump to content

335i coupe

Skytalker777

Recommended Posts

Ca si orice fan bmw incerc sa ma tin la curent cu noutatile in domeniu si, pe cit possibil, incerc sa nu ratez vreo ocazie de a conduce noile modele aparute. Spun de a conduce si nu a testa, avind iin vedere conditiile de traffic normale care nu iti permit sa storci maximum din masina.

Deci azi am facut un test drive la 335i si 335d pe o perioada de 3 ore. Iata primele impresii de la volan si nu in virtutea dateleor de catalog.

335I Coupe

Design un pic mai conservator, spre satisfactia puristilor BMW, 335i este o catapulta pe 4 roti si daca sinteti amatori de senzatii tari la un asa anumit pret "rezonabil"asta ar trebui sa fie alegerea voastra.

Modelul testat: 335i manuala

- full optiions cu performance pack

- nr. km; 2880

- fuel tank: full

- jante :19 inch

- consum pe comp.: 16,2 l/100 km

Performace:

Motorul se tureaza liniar pina la 7000 rpm fara lag. Nu ai senzatia ca este un motor turbo. Acceleratie, tinuta de drum sint excelente. Cutia de viteze foarte bine dimensionata si precisa. Raspunsul in pedala este deosebit, dar necesita selectarea trepetei corespunzatoare. Frinele dimensionate pe masura, nu am simtit nicio "ĂŤzitare"la frinare nici la viteze mari. Am atins cu usurinta

in conditii normale de trafic 260 km/h, sint ferm convins ca daca as fi avut un pic de spatiu as fi atins 280 km, avind in vedere ca mai aveam 1700 rpm disponibile pina la 7000.

Am facut si un film cu telefonul, foarte prost de altfel, dar cred ca bmwclub.ro este la ora asta primul site care detine un test drive facut de amatori in conditii NORMALE de trafic si cu reestrictiile de viteza aferente.

autobahn 335i coupe

O sa revin si cu un film cu 335d. Pina atunci va doresc cele de cuviinta.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

se mai aude ceva de 335d ala? care ar fi diferenta dintre 335i si 335d? diferenta dintre consum este mare? pai daca cu 335i ala la 260 km/h consuma 16 la suta presupun ca in conditii normale de trafic...urban nu are trebui sa sara de 13,14 nu?

140081[/snapback]

Omul a spus ca avea 16 la suta nu ca ar consuma 16 la viteza de 260... Intelegem ce vrem....

Motorul se tureaza liniar pina la 7000 rpm fara lag. 

139035[/snapback]

Cred ca este singurul motor de la BMW care se tureaza liniar.Totusi are 2 turbine,una pentru 3 cilindrii si injectie de inalta presiune ,fara Valvetronic,este mai deosebit decat oricare alt motor de BMW.

Consumul de ulei mi s-a parut cam mare,dupa 2000km,aproape 1/2 litru.De fapt asa arata pe bord,in realitate nu se stie :blink:

Cred ca este singurul motor de la BMW care se tureaza liniar.Totusi are 2 turbine,una pentru  3 cilindrii si injectie de inalta presiune ,fara Valvetronic,este mai deosebit decat oricare alt motor de BMW.

Consumul de ulei mi s-a parut cam mare,dupa 2000km,aproape 1/2 litru.De fapt asa arata pe bord,in realitate nu se stie :blink:

141368[/snapback]

Motorul este cu dublu vanos CU VALVETRONIC, dupa specificatiile din catalogul BMW pag.58, Equipments de serie/ Equipments en option+

Moteur: valvetronic 325i/330i/335i

Sa fie o greseala ?

Edited by Skytalker777

eu sunt de parere ca bmw este o masina criminala la propriu. in fiecare zi imi propun sa merg mai incet si sa nu mai fac manevre riscante prin trafic.. ma bag pur si simplu ca un nebun si asta din cauza ca-mi permite masina.. intru intr-un fel tre transa .. nu stiu adrenalina asta.. si cand ajung acasa imi pare rau cum am mers.. deci singura solutie este sa o vand si sa-i urasc pe cei de la bmw .. sper sa-mi revina mintea la cap si sa merg si eu incet ca restu turmei...

eu sunt de parere ca bmw este o masina criminala la propriu. in fiecare zi imi propun sa merg mai incet si sa nu mai fac manevre riscante prin trafic.. ma bag pur si simplu ca un nebun si asta din cauza ca-mi permite masina.. intru intr-un fel tre transa .. nu stiu adrenalina asta.. si cand ajung acasa imi pare rau cum am mers.. deci singura solutie este sa o vand si sa-i urasc pe cei de la bmw ..  sper sa-mi revina mintea la cap si sa merg si eu incet ca restu turmei...

142307[/snapback]

Pai daca a ta e criminala daca ti-o dau oe a mea sa o conduci o sa omori 10 pietoni sau cum? :blink: (535i...)

Serios vorbind nu puterea masinii sau marca determina condusul agresiv ci doar soferul. Taximetristii de exemplu conduc niste bolizi cumva?