Jump to content

vand urs E30

tzky

Recommended Posts

vand sau dezmembrez e30 323i , 1983(are motorul din acte) itp 2012

este intreaga se vinde orice piesa

punte cu discuri ;blocant 3.64 perfect functional (este pe masina,se poate proba);

kit m-tech 2 fibra (este f bine lucrat); praguri E46

scaune E46 coupe(sina modificata sa se potriveasca perfect,reglaje perfect functionale);

mp3 player alpine 9870RM,boxe fata kenwood ",spate pioneer",

subwoofer blaupunkt,statie blaupunkt GTA460 800W,cabluri,sigurante,

amortizoare si arcuri sport,serpi, toba originala la care am sudat 2 tips'uri inox ;

stopuri dectane impecabile(modelul vechi),faruri cu lupa,inst xenon,

set jante 17 lenso +rez, set jante 14 pt iarna ;

+multe alte piese 0764228808

post-23630-1296921545_thumb.jpg

post-23630-1296921567_thumb.jpg

post-23630-1296921582_thumb.jpg

post-23630-1296921592_thumb.jpg

post-23630-1296921602_thumb.jpg

Am vorbit cu baiatul la telefon si fiind foarte amabil m-am gandit sa`l ajut cu unele detalii care a omis sa le spuna aici,

Pretul este 2300 negociabil in ideea ca se pot lua jantele de pe masina , muzica etc.

Ca probleme a spus ca nu are decat una minora , fura curent.

Sa ai bafta la vanzare , asa cum ti`am spus si la tel , ar fii pacat sa il dezmembrezi ! :twoup:

intr-adevar am omis(pe aceasta cale multumesc bmwise si nu numai...) probabil din graba cu care am postat anuntul, in leg cu pretul masinii (2300E), cum de altfel si cu cateva aspecte referitor la problemele masinii (imi fura curent si asta dupa ce am montat interiorul, uneori imi "flutura relanti'ul " ... cauza fiind regulatorul de presiune al benzinei) ,am toate actele masinii si este inmatriculata pe fundatie! motivul vanzarii ...pretentii crescute asupra unui alt urs(inmatriculat tot pe fundatie) !

ce inseamna pe fundatie ? care`i diferenta intre fundatie si pers fizica/juridica?

eu am achizitionat-o in urma cu 2 ani ... pe talon scrie NEREINMATRICULABIL (am circulat fara probleme cu ea cu aceleasi numere) i-am facut itp'ul fara sa am nevoie de niciun alt document sau mai stiu eu ce... prea multe nu cunosc ( am achizitionat-o de la o pers cu bunacredinta ) ceva mai scumpa asigurarea ( am inteles ca s-au ieftinit )

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.