Jump to content

Semnale E46 FL stil USA

Acero99

Recommended Posts

Am vazut pe unii baieti cu E46 care au facut ca semnalele se opereze tot timpul , adica pe pozitie sa se aprinda si in momentul semnalizarii se clipeasca , pe sistemul asta am vazut ca sunt configurate BMWurile pentru piata americana , arata interesant , schimba putin caracteru masinii ( parerea mea ) .

Metoda pe care am vazut ca au aplicat-o cativa a fost ca in momentul montarii angel eyesurilor nu au montat si modulul care sterge eroarea de bec ars de pe pozitie astfel semnalele ramanand aprinse tot timpul . Problema e ca nu suport sa vad eroarea aia in bord tot timpul .

Alt mod mai finut dar mai greu pe la noi este resoftarea blocului de lumini , insa sunt foarte putini care chiar se pricep sa faca asta .

Intrebarea mea este daca exista cineva pe forum care stie sa faca operatiunea asta asa cum trebuie , si daca o sa am probleme cu politia / trebuie vreo omologare sau ceva de genul asta ?

Ca exemplu ar fi RRMul :

i-am dat PM sper sa imi raspunda sa nu fie vreun secret :twoup:

Am vazut pe unii baieti cu E46 care au facut ca semnalele se opereze tot timpul , adica pe pozitie sa se aprinda si in momentul semnalizarii se clipeasca , pe sistemul asta am vazut ca sunt configurate BMWurile pentru piata americana , arata interesant , schimba putin caracteru masinii ( parerea mea ) .

Metoda pe care am vazut ca au aplicat-o cativa a fost ca in momentul montarii angel eyesurilor nu au montat si modulul care sterge eroarea de bec ars de pe pozitie astfel semnalele ramanand aprinse tot timpul . Problema e ca nu suport sa vad eroarea aia in bord tot timpul .

Alt mod mai finut dar mai greu pe la noi este resoftarea blocului de lumini , insa sunt foarte putini care chiar se pricep sa faca asta .

Intrebarea mea este daca exista cineva pe forum care stie sa faca operatiunea asta asa cum trebuie , si daca o sa am probleme cu politia / trebuie vreo omologare sau ceva de genul asta ?

Ca exemplu ar fi RRMul :

i-am dat PM sper sa imi raspunda sa nu fie vreun secret :twoup:

Pai daca iti raspunde userul in cauza da-ne si noua solutia...vorba ta, daca nu este secret:P!

mi-a raspuns Raz :

" Mi-am facut eu un modul, atasat la blocul de lumini, si astfel pozitiile mele sunt defapt semnalele acum... n-am erori in bord, si totul e ok . modulul asta face ca atunci pe pozitii sa se aprinda semnalele la 50%, si apoi.. sa faca 50/100% cand dai semnal... Este inventia mea ca sa zic asa... deci doar piesele m-au costat.. "

O sa il intreb cat costa toata treaba cu tot cu manopera lui am inteles ca e migaloasa treaba , daca mai e cineva interesat din bucuresti sa faca treaba asta sa imi spuna sa mergem mai multi .