Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

ce consum are?

Recommended Posts

9.1-9.2l/100km pe BC, iar in realitate 10.5-11l/100km urban (Cluj-Napoca), dupa bonuri de benzina. Nu merg nici bezmetic, nici incet. Extraurban vreo 7l/100km. Cand am fost la mare in 1500 km am avut consumul 6.9xx l/l100km.

Astea sunt datele mele si probabil singurul raspuns pe care il vei primi. Mai sunt cativa cu 318i E90, dar nu posteaza.

Vad ca si tu esti din Cluj. Pune un link cu masina dorita.

Uite si un topic despre E90 318i: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=70749&hl= facut de mine si unde nu a mai simtit nevoia nimeni in afara de mine sa posteze :twoup:)

Edited by Adrian M

Ce sa zic...parerea mea sincera si bineinteles subiectiva este ca e o masina buna la pretul asta. Chiar daca are putine optiuni, chiar mai putine ca a mea, mie imi place cum arata. Interiorul crem o face mai aratoasa :twoup: Daca are km reali, o verifici bine si e totul in regula, eu zic ca merita banii.

Cand vrei sa o vezi?

E din Turda sau de aici din oras?

Sa nu te grabesti daca nu iti place! :)

Ce sa zic...parerea mea sincera si bineinteles subiectiva este ca e o masina buna la pretul asta. Chiar daca are putine optiuni, chiar mai putine ca a mea, mie imi place cum arata. Interiorul crem o face mai aratoasa :twoup: Daca are km reali, o verifici bine si e totul in regula, eu zic ca merita banii.

Cand vrei sa o vezi?

E din Turda sau de aici din oras?

Sa nu te grabesti daca nu iti place! :)

da un bip pe 0726155224 si te sun inapoi

scuze. nu l-am auzit dar nu mai e de actualitate

am fost si am vazut masina dar e acelasi gen de motor ce l-a avut sotie pe 318i 2002

si e galagios tare la relanti.

nu vreau asa ceva

de fapt cred ca soluria si la benzina si la diesel e 6 cilindri nu 4

merci de ajutor.

sa nu inteleaga cineva ca blamez masina. era chiar ok dar nu ce caut eu.

se poate inchide

Galagios?

Exact asta vroiam sa-ti propun, daca nu vrei sa o compari cu a mea ca cine stie ce masina vinde.

A mea e foarte silentioasa, am 60.000km si aia reali, cine stie cati km avea asta pe care ai vazut-o sau ce a durut-o.

N-a fost sa fie. Gasesti tu ceva ce-ti place!

Bafta!

Edited by Adrian M

• 4 weeks later...