Jump to content

vand e46 coupe facelift

kox_24

Recommended Posts

vand e 46 coupe 320 ci 170 de cai.an 2004 luna 10. m paket,suspensie sport reglabila pe inaltime,admisie sport,toba sport,folie omologata,xenon(si pe halogene),plafon fibra de carbon,bara rigidizare intre telescoape weichers,jante alu 8,5 cu 10x 18,interior sport ....etc+ multe alte modificari.impecabila atat tehnic cat si mecanic..pret 14500e.

post-44476-1297011334_thumb.jpg

post-44476-1297011366_thumb.jpg

post-44476-1297011431_thumb.jpg

post-44476-1297011546_thumb.jpg

post-44476-1297011555_thumb.jpg

post-44476-1297011617_thumb.jpg

Masina e speciala,e frumoasa foc,dar din pacate nu cred k vei reusi sa iei mai mult de 12k pe ea.

P.S. Bafta la vanzare si frumose jantele .

Masinile speciale, frumoase si intretinute sunt intotdeauna mai scumpe ....cazanele se gasesc pe toate coclaurile :twoup:

Edited by edy1092

Intradevar Ronin, daca ii dai jantele jos e cheala :twoup: ..

Nu va mai luati de baiat aiurea . Intradevar inafara de clima , comenzi pe volan si scaune sport (desii ma indoiesc ca sunt originale fiindca nu are incalzire) nu prea are nici o dotare......

P.S. Pune-ti poze reale 100% cu masina , fara photoshop , cel putin nu pe un forum BMW :)

P.S.2 Multa bafta la vanzare !

cata zarva.da intradevar scaunele sunt puse de mine.incalzirea in scaune nu este legata.probabil ca am sa o leg.pozele nu sunt modificate in fotoshop.dar sunt facute cu un aparat mai performant. nu o fi cea mai dotata masina dar dar nici cheala nu este.masina este masina mea personala.sau bagat numai piese noi.nu am facut rabat la nimic.

cata zarva.da intradevar scaunele sunt puse de mine.incalzirea in scaune nu este legata.probabil ca am sa o leg.pozele nu sunt modificate in fotoshop.dar sunt facute cu un aparat mai performant. nu o fi cea mai dotata masina dar dar nici cheala nu este.masina este masina mea personala.sau bagat numai piese noi.nu am facut rabat la nimic.

Deacord. Masina este ok , depinde de gusturi . Unora poate sa le placa , altora nu.

Dar ca idee , ultimele 3 poze sunt "usor" lucrate. Nu incerca sa imi explici de aparate foto ..... chiar nu are rost :twoup:

P.S. Pune-ti poze reale 100% cu masina , fara photoshop , cel putin nu pe un forum BMW :)

Si daca punea poza cum sunt in ziar la mica publicitate ..gen Stanga-sus, era vanduta masina ??? Eu nu va inteleg mah.... suna daca esti interesat...stabileste o intalnire...din poze tu iti dai seama si de cati Km are masina nu? Sau daca telescoapele sunt varza...etc am vz si comenturi de genul ...Sincer :) :twoup:

Pot sa fac poza in Photoshop in care sa acopar toate defectele si rugina la o masina si sa nu-ti dai seama ca e Photoshop

<!--quoteo(post=1354473:date=6/Feb/2011, 20:22:name=Genu)--><div class='quotetop'>QUOTE (Genu @ 6/Feb/2011, 20:22) <a href="index.php?act=findpost&pid=1354473"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->eftin<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

detectez o urma de ironie?!!!!

nu este nici un fel de ironie,scz daca sa inteles asa ,masina imi place la nebunie este chiar modelul care mi-l doresc,dar pretul .......

parerea mea e ca trebuia sa o lasi neagra :twoup:

+1..nu arata rau nici asa, dar nu m-am dat niciodata in vant dupa alb la masini. e doar o parere subiectiva totusi..o mica intrebare offtopic (chiar 2:)): ai simtit o diferenta majora dupa montarea barii de ridigizare? de cat timp ai filtrul sport?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.