Jump to content

Recommended Posts

buna ziua am si eu o intrebare pt cine poate sa ma ajute!!am un bmw e39 din 1998 cu....cica 500k la bord!!in fine!!acum 1 luna pe strada in mers s-a aprins becul rosu la ulei....e cel care indica presiune scazuta la ulei!!am porit urgent am chemat platforma si m.a tractat pana la service( cel mai bun din targoviste).tzin sa precizez ca se auzea un zgomot ciudat la motor....un ticait destul de puternic!in fine ...acolo au facut testele de rigoare...zgomotul disparuse,becul se stinsese...mi-au zis ca nu are nici o prbl!!acum....dupa o luna a reaparut zgomotul,becul se aprinde si se stinge de nebun!!am fost la un mecanic vineri ..mi-a schimbat uleiul ca cica 15w40 e prea gros(castrol) si mi-a pus un alt ulei 10w40 cred tot castrol magnetiq plus nu stiu ce aditiv de ulei!!astazi am fost sa ridic masina de la el si a inceput sa faca mai urat zgomotul mult mai puternic si becul aprins mereu!!ma gandesc serios ca ar fi pompa de ulei!!daca aveti alte pareri sau macar ceea ce ar putea fi va rog sa-mi spuneti!!va multumesc anticipat!

tebue sa desfaci baia de ulei sa te uiti la joc de la cuzineti biela si palier,la km astia mai mult ca sigur trebue rectificat arborele cotit si sa schimbi cuzinetii.

verifica si pompa de ulei.

tebue sa desfaci baia de ulei sa te uiti la joc de la cuzineti biela si palier,la km astia mai mult ca sigur trebue rectificat arborele cotit si sa schimbi cuzinetii.

verifica si pompa de ulei.

multumesc pt raspuns!!vreau sa-ti zic ca ultimul mecanik....asta care mi-a schimbat si uleiul mi-a desfacut o parte din motor pt ca uleiul nu mai ajunge pana sus la capac(pe unde se toarna)iar banuiala lui a fost ca e de la pompa!!partea de sus...la capac e relativ uscata!!si mi-a zis ca a vazut arborele cu came(cred ca asa a zis) si a zis ca e ok...ca arata bine !!!nu stiu ce naiba sa mai fac!!el m-a trimis azi sa cumpar pompa,iar cea mai ieftina e 1500 ron!!sper sa fie aia!!