Jump to content

cica 500 k!

widechaos

Recommended Posts

in 2008 august...am cumparat bmw-ul asta care avea la bord 137000 km(asa zicea italianul)!!e un 520i e39 din 1998!!oricum o super masina!!in 2 ani si jumatate am facut aprox 300000 de km si am avut urmatoarele probleme:am schimbat motorasul de la stergatoare,bateria...acum un an(era inca aia originala) si alternatorul!!toate astea in aproape trei ani si repet 300 k de kilometri!!si normal consumabilele (cauciucuri,ulei ,filtre...etc)!!acum 2 luni am realizat ca avea dati inapoi aprox 70000 de km!!in fine!!acum e cam pe butuci,dar tot o super masina este!!cine citeste acest post intelege d c bmw ramane o supermasina!!

:twoup: de ce ramane o masina super? ca tu ai un bmw de 500k pe butuci? :)

nop!!pt faptul ca am facut 300000 de km si am cheltuit aprox 1000 de euro de piese!!si pentru tot restul!!

si "pe butuci" inseamna in momentul asta e la mecanic pentru ca trebuie sa-i schimb pompa de ulei!!pt mine asta inseamna "pe butuci":)

:twoup: de ce ramane o masina super? ca tu ai un bmw de 500k pe butuci? :)

nop!!pt faptul ca am facut 300000 de km si am cheltuit aprox 1000 de euro de piese!!si pentru tot restul!!

poate deaia e pe butuci acuma :)

pai cred :twoup:!!dar oricum...tot multumit sunt!!nu sunt suparat pe ea!!:twoup: :twoup:)

Tu faci gen 10.000 km pe LUNA ? :twoup: Esti curier ?

m-ai disperat .. cu gen asta :))

bai, stai ca am uitat sa postez pe topicul tau :twoup:

dc face distante mari ... strabate italia in lung si in lat e ok :twoup: tot e mult 10k/luna GEN :)

hai la mine pe topic :twoup:

Tu faci gen 10.000 km pe LUNA ? :twoup: Esti curier ?

m-ai disperat .. cu gen asta :))

bai, stai ca am uitat sa postez pe topicul tau :twoup:

dc face distante mari ... strabate italia in lung si in lat e ok :twoup: tot e mult 10k/luna GEN :)

hai la mine pe topic :twoup:

luam ceva de GENul praf de la Milano si ma intorceam cu ceva de GENul pulbere de la napoli!!dap..asa e!!tot e mult gen 8500 de km pe luna!!la drak....acum realizez cat de multi bani am cheltuit pe benzina!!pfoaaaaaaaa!!!:twoup:...cred ca gen....mii de euro...zeci de mii!!:twoup:

Guest poleposition
Cred ca sunt deja depasit, unu zicea ca face Bucuresti - Arad intr-o ora si ceva, plus spulberat masina de politie cu 250, altu' ca baga zece mii km pe luna... trebuie sa iau atitudine ca nu se mai poate.

Cred ca sunt deja depasit, unu zicea ca face Bucuresti - Arad intr-o ora si ceva, plus spulberat masina de politie cu 250, altu' ca baga zece mii km pe luna... trebuie sa iau atitudine ca nu se mai poate.

gata sefu...m-am linistit cu miile de km!!m-am intors in romania si aici...vrei nu vrei o lasi mai moale!!pt ca in 2 luni....am ramas fara 13 puncte!!si in plus am 2 procese pe rol pt amenzi....si unul pe penal ca m-am batut cu un politai!!o sa-mi iau scuter....de 50 cmc...sa fiu sigur ca nu depasesc limita!!:twoup:)

gata sefu...m-am linistit cu miile de km!!m-am intors in romania si aici...vrei nu vrei o lasi mai moale!!pt ca in 2 luni....am ramas fara 13 puncte!!si in plus am 2 procese pe rol pt amenzi....si unul pe penal ca m-am batut cu un politai!!o sa-mi iau scuter....de 50 cmc...sa fiu sigur ca nu depasesc limita!!:twoup:)

o daaaaa, pole te rog sa iei atitudine, chiar nu se mai poate :)

Edited by Viper05

Guest poleposition

Gata, l-am gasit, chiar ma intrebam cine-i Centaurul de l-a spart la mufa pe baiatu' asta:

http://citizenx.org/wp-content/cop_down_big.jpg

Edited by poleposition

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.