Jump to content

cumpar 320da e46 fl limuzina

pedro

Recommended Posts

salut.tocmai m-am gandit sa schimb 318-le fl benzinar al sotiei cu un 320 da fl. primul pas l-am realizat, adica i-am vandut masina. si acum m-am impotmolit la pasul 2. nu gasesc ceva sa imi placa si sa aiba un pret corect pt un 320 da e46 fl. poate ma ajutati voi. multumesc

ps: daca e ok ma multumesc si daca nu e automat dar as prefera sa fie.

Edited by pedro

salut.tocmai m-am gandit sa schimb 318-le fl benzinar al sotiei cu un 320 da fl. primul pas l-am realizat, adica i-am vandut masina. si acum m-am impotmolit la pasul 2. nu gasesc ceva sa imi placa si sa aiba un pret corect pt un 320 da e46 fl. poate ma ajutati voi. multumesc

ps: daca e ok ma multumesc si daca nu e automat dar as prefera sa fie.

ce consum avea 318 fl in cluj? era automat?

ce consum avea 318 fl in cluj? era automat?

intre 11 si 15 in functie de picior

cat esti dispus sa oferi pentru un 320D cutie automata , bine intretinut. Daca gasesti topicul cu masina mea deschis de mine , poti sa te uiti acolo la poze , eu nu-l gasesc.

nici eu

deci pe ce cat sa ofer?

l-am gasit pana la urma. nu inteleg ce dotari are exact, de exemplu daca are incalzire in scaune?.inteleg ca tre sa ajunga la mecanic si are o lista frumusica de cerinte plus ca e silovit putin. deci cam cat crezi tu ca poti sa lasi sb 6000e?

l-am gasit pana la urma. nu inteleg ce dotari are exact, de exemplu daca are incalzire in scaune?.inteleg ca tre sa ajunga la mecanic si are o lista frumusica de cerinte plus ca e silovit putin. deci cam cat crezi tu ca poti sa lasi sb 6000e?

se poate inchide. am gasit ce cautam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.