Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Bordul de e36.

Catalin BMW

Recommended Posts

Salut. Ma poate ajuta cineva cu o poza/imagine cu bordul de la e36 in care sa fie aprinsi absolut toti martorii luminosi?sau un link ceva,unde sa pot sa intru sa vad tot bordul luminat...multumesc.

PS. Nu ma intereseaza consola centrala,doar ceasurile cu indicatorii aprinsi(martori).

Salut. Ma poate ajuta cineva cu o poza/imagine cu bordul de la e36 in care sa fie aprinsi absolut toti martorii luminosi?sau un link ceva,unde sa pot sa intru sa vad tot bordul luminat...multumesc.

PS. Nu ma intereseaza consola centrala,doar ceasurile cu indicatorii aprinsi(martori).

Pai depinde de model si dotari.

da-mi o adresea de mess, nu pot incarca pozele.

http://img525.imageshack.us/i/p1030958q.jpg/

Edited by wind-3er

Daca tii apasat pe butonul de resetare a km si pui contactul in pozitia 2 ar trebuii sa inceapa un test care se incheie cu aprinderea tuturor martorilor si acele se duc pana in blana si inapoi . Edited by Billy M

da-mi o adresea de mess, nu pot incarca pozele.

http://img525.imageshack.us/i/p1030958q.jpg/

arh.ciprianpopescu pe yahoo

Am vazut filmuletele pe you tube,dar nu asta ma intereseaza;deci nu calculatorul de bord sau lumina bordului,ci martorii...sa fiu mai pe intelesul tuturor:beculetul de la frana de mana,de la abs,pozitii,faza lunga,ulei,apa,baterie,etc etc;deci o poza cu cele de mai sus vreau,adica toate astea sa fie aprinse. Unde as putea gasi?

pt e46 desi scrie si pt e36.....

http://http://www.youtube.com/watch?v=SOFI_St3RYU&NR=1

pt e39 :

http://www.youtube.com/watch?v=89hf_vQfyGE&feature=related

ceea ce vrei tu nu cred ca exista.

eu unul nu am gasit desi am cautat toata ziua.

cred ca pentru modelele ami noi exista optiunea si cu martori , in afara de ceasuri.

daca tu gasesti....

Edited by wind-3er

martorul de centura de siguranta se localizeaza in pinul 14 al mufei X17 (26 Pins Blue color) si se activeaza cu masa caroseriei

pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma intrebati

Cobrelu.... :twoup: saru'mana :) . Cu aceasta ocazie,am constatat ca martorul(cel cu verde) pt farurile de ceata frontale,nu-mi functoineaza,se aprinde doar cel pt spate.

Mai am o rugaminte la voi:cine poate sa-mi explice ce inseamna acei km(1,2,3,4...)cand dau reset la comp.de bord?

martorul de centura de siguranta se localizeaza in pinul 14 al mufei X17 (26 Pins Blue color) si se activeaza cu masa caroseriei

pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma intrebati

Pai daca la mine spre exemplu, nu se aprinde acest martor, pot sa-l fac sa se aprinda daca nu am centura pusa? Daca da, ai un diy pt asa ceva?

Pai daca la mine spre exemplu, nu se aprinde acest martor, pot sa-l fac sa se aprinda daca nu am centura pusa? Daca da, ai un diy pt asa ceva?

Ca sa il faci functional, trebuie sa tragi un fir de la pinul 14, pana la centura de siguranta; insa, o sa-ti trebuiasca si un model de centura care sa aiba acolo la sistemul de prindere un fir de prezenta; sau poti improviza - cred ca ai prins ideea. Un DIY nu am gasit (lumea nu e interesata de siguranta probabil)

Citeste aici si o sa intelegi. Cifrele nu au treaba cu km.

http://www.bmwe36blog.com/category/tips-tricks/page/35/

Ms iulisv. M-am cam speriat prima data pt ca la punctul nr1 am vazut o cifra de genul "363547 km" si am crezut ca aia sunt km originali ai masinii. Oricum nu contest ca nu sunt dati inapoi,pt ca la cei 192000km care-mi afiseaza raportati la anul masinii('95),nu cred ca ar fi reali.

• 2 weeks later...

Ca sa il faci functional, trebuie sa tragi un fir de la pinul 14, pana la centura de siguranta; insa, o sa-ti trebuiasca si un model de centura care sa aiba acolo la sistemul de prindere un fir de prezenta; sau poti improviza - cred ca ai prins ideea. Un DIY nu am gasit (lumea nu e interesata de siguranta probabil)

Nici la mine nu functioneaza acel martor "centura de siguranta",(nu l-am vazut niciodata aprins) si chiar eram curios daca e o mica defectiune la masina mea sau asa e la toate ? (e36 316i din 96')

Edited by beemer24

Nici la mine nu se aprinde martorul pt centura de siguranta,e posibil sa mi se fi ars becul?sau asa au iesit,adica fara sa se aprinda?

Se pare ca ti-am trezit si tie curiozitatea. :)

Eu totusi cred ca asa au ieist din fabrica, fara senzorul asta activat...dar totusi mai asteptam pareri !!!