Jump to content

vand consola suport pahare e46

Recommended Posts

vand consola suport pahare e46 neagra

40 ron in bucuresti

O vreau. Maine ajung in bucuresti, un nr de tel ?

ai pm

cum spune si cefi, ramane de achizitionat suportul de monede. vezi poza atasata. o sa ai un gol sub cotiera

Nu ai si cealalta parte?

suportul de monede il pastrez, e nezgariat

post-5415-0-72642800-1297253572_thumb.jpg

vand consola suport pahare e46 neagra

40 ron in bucuresti

O vreau. Maine ajung in bucuresti, un nr de tel ?

ai pm

cum spune si cefi, ramane de achizitionat suportul de monede. vezi poza atasata. o sa ai un gol sub cotiera

Nu ai si cealalta parte?

suportul de monede il pastrez, e nezgariat

M-am uitat acum despre ce e vorba, golul e destul de mare, si separat nu cred sa gasesc.

Daca te razgandesti spune-mi un pret pentru amandoua.

Salut, m-ar interesa pe mine suportul, un nr de tel?

Fara partea pt fise nu ai ce face,o sa arate urat.

cotiera mascheaza si al 2-lea suport de pahare, de gaura care ramane in spatele ei nici nu mai vorbesc. dar probabil nu ai suport de pahare ca sa iti dai seama

in fine.. s-a vandut

se poate inchide.

cotiera mascheaza si al 2-lea suport de pahare, de gaura care ramane in spatele ei nici nu mai vorbesc. dar probabil nu ai suport de pahare ca sa iti dai seama

in fine.. s-a vandut

se poate inchide.

Am avut si stiu ce vorbesc,dar asta e,daca unii vand doar jumatati de lucruri... :twoup:

Am avut si stiu ce vorbesc,dar asta e,daca unii vand doar jumatati de lucruri... :twoup:

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=BD31&mospid=47617&btnr=51_3241&hg=51&fg=35

Uite dovada ca nu stii ce vorbesti si te grabesti cu jignirile. Suportul pe care il vindea initiatorul acestui topic se poate cumpara separat si costa 33.50$. Alaturi de el se pot pune mai multe elemente, asa cum reiese de aici: http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=BD31&mospid=47617&btnr=51_3969&hg=51&fg=95. Bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.