Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

probleme calcura

Recommended Posts

buna zilele astea am luat un bmw e46 motor de 2,5 benzina din 99 masina am cumparato am facut 140 de km ceva de genu mergea functiona totu pe masina si dintrodata sa oprit caldura nu a mai dat caldura ... am bagat 2 litri de antigel vazusem ca nu are .. acum tot asa face ... stie cineva din ce cauza nu mai da masina caldura ? si daca stau cu ea la relanti se aude pe la radiator un fosnet ca si cum ar fierbe apa... dar mie apa tot la 90 de grade-mi sta nu urca deloc Edited by daddy_666

buna zilele astea am luat un bmw e46 motor de 2,5 benzina din 99 masina am cumparato am facut 140 de km ceva de genu mergea functiona totu pe masina si dintrodata sa oprit caldura nu a mai dat caldura ... am bagat 2 litri de antigel vazusem ca nu are .. acum tot asa face ... stie cineva din ce cauza nu mai da masina caldura ? si daca stau cu ea la relanti se aude pe la radiator un fosnet ca si cum ar fierbe apa... dar mie apa tot la 90 de grade-mi sta nu urca deloc

ai aerisit-o dupa ce ai bagat antigel?...uita-te daca mai scade nivelul la antigel, sa nu fie cumva probleme cu _chiulasa_ pentru ca cam astea sunt simptomele....

ai aerisit-o dupa ce ai bagat antigel?...uita-te daca mai scade nivelul la antigel, sa nu fie cumva probleme cu _chiulasa_ pentru ca cam astea sunt simptomele....

nu de aerisit nu am aerisito ca doar ce am luato de cateva zile mam uitat chiar azi la antigel asa mi sa parut ca a mai scazut plutitoru de la antigel ieri cand am bagat mia aratat ca e ok .... azi a mers motoru la relanti putin ma gandesc ca o mai fii scazut el mam uitat sub ea sa vad daca nu curge pe la radiator dar nu am observat nimic ... sar putea sa fie _chiulasa_ ? si daca da din ce motiv

alte ideei mai are cineva ? mia mai zis cineva ca sar putea sa fie si pompa de apa ?

aeriseste prima data instalatia si vezi dupa daca baga sau nu caldura....e normal sa scada nivelul la antigel dupa ce masina se incalzeste,..cand nu mai ai lichid suficient se aprinde becu in bord? era aprins?

aeriseste prima data instalatia si vezi dupa daca baga sau nu caldura....e normal sa scada nivelul la antigel dupa ce masina se incalzeste,..cand nu mai ai lichid suficient se aprinde becu in bord? era aprins?

nu mi se aprinde nici un bec in bord apa nu urca doar caldura nu vine nu stiu ce are azi vine un mecanic sa se uite la ea sa vad ce zice si ati spun daca se rezolva ce a avut masina poate se mai bate cineva de aceasi problema si poate fii de folos