Jump to content

Accident grav E 60 pe Sos Antiaeriana

E L S

Recommended Posts

Nu vreau sa comunic cu tine sub nicio forma. Nu te-am bagat in seama, nu am facut referire la niciun post de-al tau, doar ti-am raspuns, avand in vedere ca tu mi-ai citat un post. Si, cum raspunsul a venit fara a-ti cita post-ul respectiv, ti-am scris numele, sa intelegi ca la post-ul tau ma refer. Ca tu zici ca folosirea numelui unei persoane careia i te adresezi inseamna cu totul altceva, e fix parerea ta, cu care nu achiesez sub nicio forma. :rolleyes:

Cel mai important, e un forum public, scriu ce vreau, cum vreau si cand vreau, folosesc ce acronime vreau, nu incerc sa dau sfaturi la nimeni. Avand in vedere ca nu m-a interesat nimic din ce scrii tu si nu te-am bagat in seama absolut deloc, ci tu ai fost ala care mi-a citat post-ul, am tot dreptul sa-ti spun sa nu mai faci astfel de aprecieri asupra unei persoane pe care nu o cunosti absolut deloc.

Spui sa folosesc sfaturile pentru cine mi le cere... Ar trebui sa tii cont de propriile-ti sfaturi. Nu-mi amintesc sa-ti fi cerut eu vreun sfat astfel incat sa fie necesar sa mi te adresezi prin citarea post-ului respectiv !

Incercarile tale de a face pe psihologul mi se par total aiurea si deplasate.

Foloseste functia ignore sau, pur si simplu, sari peste post-urile mele.

pai nu ma refeream la tine, prietene, ci la toti cei care au limbajul pe care l-ai avut si tu un post-ul respectiv. ai fost un simplu argument. chiar nu ma intereseaza sa fac observatii pe forum, dar mi s-a parut ca exprimarea ta imi da dreptate in ce am spus, atat in ce priveste comunicarea pe forum cat si comportamentul in trafic...in rest habar n-am nimic despre tine (cauza a lipsei de interes), sa fii sanatos!

si noi ar trebui sa te credem??

eu cred ca era unul cu scuterul si avea pe spate o emblema cu IVECO dar pe tine daca te furase peisajul nu aveai cum sa realizezi

ai fi ideal pentru 0tv cu povestile tale fantastice

Cum, nu ma crezi? :cry:

0tv? :huh: Ce-i aia?

Bobo, ai o agresivitate lipicioasa. Pentru ce?

PS: chiar nu se vede.

ihearto, ai o ironie lipicioasa. Pentru ce?

P.S.: Cum nu se vede, ca la mine se vede? Si nici pe invisible sau porcarii d-astea nu sunt. :pardon:

Edited by Bobo1987

:haha: Da, sunt de moda veche, mai fraier/prost daca asta inseamna sa mai respect si legea si sa nu pun in pericol atat viata mea, cat si viata celor pe care ii am in masina, precum si vietile celorlalti participanti la trafic.

Sunt de acord cu tine ca, citez: " Nu este treaba ta daca altii nu respecta regulile de circulatie". Dar nu este nici treaba mea, obligatia mea, sa le creez astora mediu propice pentru asta. Nu ma intereseaza de ei, sa o faca pe unde pot, sa depaseasca pe contrasens, sa fac slalom, sa-si ia zborul, nu sa ma deranjeze pe mine. Acum intelegi si tu? :)

tocmai aia faci pui vietile celorlalti participanti la trafic in pericol

nici pe mine nu-mi place sa ma deranjeze cineva cind dorm ,spre deosebire de tine eu dorm acasa nu in trafic unde sa deranjez pe altii din drumurile lor

eu am inteles foarte bine ce esti ,dar tu nu intelegi sau nu vrei sa recunosti/accepti ce esti

Edited by adimtu
  • Like 1

@hornetb

Hornetb, hai ca iti raspund si tie ca-mi esti simpatic. Tu esti ala care zambeste mult... :)

In prima situatie, aia de pe varianta cand m-a depasit ala pe linie dubla continua, pe contrasens, eu am trecut pe banda 2 pentru ca urma o intersectie nesemaforizata si sunt multi care forteaza sa iasa de pe drumul adiacent si cel mai important, m-am dat pe banda 2 pentru ca pana in intersectia aceea, care vine imediat dupa o usoara panta, tot timpul banda 1 de mers in directia in care mergeam eu, este inundata efectiv de cred ca in curand acolo o sa se formeze un adevarat lac natural.

Cretinul ala nici macar nu a asteptat sa trecem de intersectia aceea, ca apoi sa-mi dea flash sa ma dau la o parte, ca avand banda 1 libera si eu nemergand tare deloc, aproape sigur ma dadeam.

Legat de restul, am mai spus o data: atat timp cat eu nu incalc regulile de circulatie in acel moment, poate ca doar ca merg o idee mai repede decat ar trebui, adica un 10-20 de km/h maxim, banda 1 este destul de ocupata cu alte masini care merg mai incet, nu am nicio obligatie sa ii fac loc cornutei care vine ea tare cu suta. Nu am nicio obligatie si cum, probabil, eu sunt si ceva mai nesimtit in viziunea unor astfel de cornute, nu ma dau la o parte, mai ales daca ma streseaza cu flash-uri, claxoane sau sta la cativa cm in spatele meu.

Asa sunt si eu, mai bizon, mai berbec, ce dreaqu sa fac?! :)

Dar vai, Bobo, cat esti de dragutz simpaticule mic :) Am onoarea si privilegiul sa-mi raspunzi SI MIE. Saru` mana :)

Eu n-aveam de unde sa stiu conditiile exacte de acolo, tu ai zis ca pe "varianta" deci m-am gandit ca-i ok drumul :)

Si daca tot esti asa un dragutz si-mi raspunzi SI MIE, raspunde-mi si la intrebarea aia ...daca ai fi pe Vacaresti, doar cateva masini pe sosea, ai merge pe banda de langa axul drumului/de langa linia de tramvai sau ai merge mai aproape de bordura ? Daca ar veni o masina din spate, te-ai da la o parte sau nu ?

Nu face nimic, ramai asa, iti sta bine :)

:haha: Da, sunt de moda veche, mai fraier/prost daca asta inseamna sa mai respect si legea si sa nu pun in pericol atat viata mea, cat si viata celor pe care ii am in masina, precum si vietile celorlalti participanti la trafic.

Sunt de acord cu tine ca, citez: " Nu este treaba ta daca altii nu respecta regulile de circulatie". Dar nu este nici treaba mea, obligatia mea, sa le creez astora mediu propice pentru asta. Nu ma intereseaza de ei, sa o faca pe unde pot, sa depaseasca pe contrasens, sa fac slalom, sa-si ia zborul, nu sa ma deranjeze pe mine. Acum intelegi si tu? :)

Tu tocmai asta nu intelegi, ca pui mai mult in pericol atat viata si integritatea ta si a masinii tale, precum si vietile celorlalti participanti la trafic daca te incapatanezi sa mergi aproape pe axul drumului. Ala care-i "cornuta" cum ne definesti tu, tot te va depasi :) Ori pe stanga, ori pe dreapta, tot o s-o faca. Pentru ca pentru el "cornuta" esti tu. Depasindu-te pe stanga sau dreapta, va risca mai mult, va face manevre mai mult sau mai putin periculoase, se va enerva, etc. Insa daca tu ai merge frumos pe o banda mai la dreapta, omul ar trece la fel de frumos pe langa tine si nu ar fi niciun risc. Sau in niciun caz unul mai mare decat cel pe care-l creeaza atitudinea ta.

"Nu ma intereseaza de ei, sa o faca pe unde pot, sa depaseasca pe contrasens, sa fac slalom, sa-si ia zborul, nu sa ma deranjeze pe mine." - CU ASTA CONTRAZICI EXACT CE ZICEAI MAI SUS, UNDE TE FACEAI CA-TI PASA DE TINE, DE CEI DIN MASINA TA SI/SAU DE ALTI PARTICIPANTI LA TRAFIC :), si anume: "si sa nu pun in pericol atat viata mea, cat si viata celor pe care ii am in masina, precum si vietile celorlalti participanti la trafic."

Stima si respect etern :)

Dar vai, Bobo, cat esti de dragutz simpaticule mic :) Am onoarea si privilegiul sa-mi raspunzi SI MIE. Saru` mana :)

Eu n-aveam de unde sa stiu conditiile exacte de acolo, tu ai zis ca pe "varianta" deci m-am gandit ca-i ok drumul :)

Si daca tot esti asa un dragutz si-mi raspunzi SI MIE, raspunde-mi si la intrebarea aia ...daca ai fi pe Vacaresti, doar cateva masini pe sosea, ai merge pe banda de langa axul drumului/de langa linia de tramvai sau ai merge mai aproape de bordura ? Daca ar veni o masina din spate, te-ai da la o parte sau nu ?

Nu face nimic, ramai asa, iti sta bine :)

Tu tocmai asta nu intelegi, ca pui mai mult in pericol atat viata si integritatea ta si a masinii tale, precum si vietile celorlalti participanti la trafic daca te incapatanezi sa mergi aproape pe axul drumului. Ala care-i "cornuta" cum ne definesti tu, tot te va depasi :) Ori pe stanga, ori pe dreapta, tot o s-o faca. Pentru ca pentru el "cornuta" esti tu. Depasindu-te pe stanga sau dreapta, va risca mai mult, va face manevre mai mult sau mai putin periculoase, se va enerva, etc. Insa daca tu ai merge frumos pe o banda mai la dreapta, omul ar trece la fel de frumos pe langa tine si nu ar fi niciun risc. Sau in niciun caz unul mai mare decat cel pe care-l creeaza atitudinea ta.

"Nu ma intereseaza de ei, sa o faca pe unde pot, sa depaseasca pe contrasens, sa fac slalom, sa-si ia zborul, nu sa ma deranjeze pe mine." - CU ASTA CONTRAZICI EXACT CE ZICEAI MAI SUS, UNDE TE FACEAI CA-TI PASA DE TINE, DE CEI DIN MASINA TA SI/SAU DE ALTI PARTICIPANTI LA TRAFIC :), si anume: "si sa nu pun in pericol atat viata mea, cat si viata celor pe care ii am in masina, precum si vietile celorlalti participanti la trafic."

Stima si respect etern :)

Te chinui fara rost sa-l faci sa inteleaga ce toti cei care sunt activi aici inteleg.

Nu are rost sa se schimbe ii sta bine cu vulturasul pe luneta si cornutele pe cap.

Nu ma mai chinui ca n-are rost, am vorbit destul si-mi "usuc gura" degeaba :) Stric tastatura aiurea:P

Si inafara de asta, mi-e tare somn, ma duc sa dorm putin ca n-am prea dormit azi noapte. Poate-l lamuriti voi pe Bobo, desi ma-ndoiesc c-ar vrea sa inteleaga, n-am dubii ca n-ar putea :)

Spor :)

@ hornetb

Daca a circula regulamentar si a respecta legea in general inseamna sa pun viata in pericol a oamenilor, ca nu "dansez" dupa cum "canta" o cornuta, atunci da, imi asum riscul. :blush:

Legat de ceea ce spuneai tu cu Calea Vacaresti, daca ala din spate nu ma streseaza cu claxoane, flash-uri, nu sta milimetric in spatele meu, iar eu am posbilitatea sa ma dau pe banda 1, cel mai probabil ma dau singur fara sa-mi fac semn cel din spate. :)

Unde face referire Bobo1987 e normal sa mergi pe banda 2 daca vrei sa mergi inainte , acolo se face un drum la dreapta de unde ies masini si ocupa de obicei banda 1, sa nu mai zic ca atunci cand e balta trebuie sa iesi un pic pe contrasens ca sa treci...daca banda 1 e libera si nu circuli pe ea atunci chiar esti bizon.

Unde face referire Bobo1987 e normal sa mergi pe banda 2 daca vrei sa mergi inainte , acolo se face un drum la dreapta de unde ies masini si ocupa de obicei banda 1, sa nu mai zic ca atunci cand e balta trebuie sa iesi un pic pe contrasens ca sa treci...daca banda 1 e libera si nu circuli pe ea atunci chiar esti bizon.

Da, bitz, exact, ti-ai dat seama unde. La intersectia cu Stefanita Voda, parca asa-i zice la strada aia. Ee, imagineaza-ti ca eu venind dinspre metro catre vapor, cu mai putin de 100 de metri inainte de intersectia aia, ma depaseste unul pe contrasens, peste linia dubla continua, in conditiile in care veneau masini din sens opus si mai urma si intersectia aia imediat, iar eu aveam cel putin 80 de km/h... :wacko:

Ce trebuia sa fac, sa intru prin ditamai lacul, eventual sa ii mai pulverizez si p-aia care ies de pe Stefanita Voda si forteaza iesirea, ca se grabea berbecul ala si circula cu mai bine de 100 de km/h? :rolleyes:

Bobo, nu-ţi mai citez toate tâmpeniile pentru a scuti timp pe care l-aş irosi inutil explicându-ţi nişte lucruri pe care oricum nu le înţelegi, însă nu din prostie ci pentru că eşti îndărătnic.

1. Nu e treaba ta cu cât circulă alt participant la trafic atâta timp cât nu-ţi pune viaţa în pericol.

2. Nu e treaba ta dacă cineva vrea să te depăşească şi nu trebuie să o iei ca pe o jignire.

3. Dacă te poţi băga pe prima bandă, trebuie să te bagi. Flash-urile nu le iei degeaba ci tocmai pentru că nu te dai atunci când cineva vine mai tare din spate.

4. Degeaba încerci s-o dai în favoarea ta, e clar că ai o problemă de mentalitate. Cei care procedează la fel ca tine sunt cei care dau naştere unor conflicte inutile, care aglomerează traficul în loc să-l fluidizeze şi care pleacă din start de la o premisă greşită, şi anume că în trafic pe bază de orgolii. Ideea e să ajungem toţi la destinaţie fără probleme, fără nervi şi fără frustrări.

5. N-are nici o legătură motorizarea cu riscul de accident. Totul ţine de şofer, din păcate aceste păreri pe care le ai, şi anume legăturile pe care le vezi între motorizări puternice şi accidente pot fi motivate doar de nişte frustrări, îmi pare rău să-ţi spun, însă acesta e adevărul din moment ce în ziua de azi, orice maşină prinde 100 km/h lejer.

6. Ştiu că îţi va intra pe o ureche şi-ţi va ieşi pe alta, eu doar mi-am scris părerea, însă sunt sigur că nu vei ţine cont de ea si vei continua în aceeaşi manieră greşită.

Edited by Ciupanezu

Da, bitz, exact, ti-ai dat seama unde. La intersectia cu Stefanita Voda, parca asa-i zice la strada aia. Ee, imagineaza-ti ca eu venind dinspre metro catre vapor, cu mai putin de 100 de metri inainte de intersectia aia, ma depaseste unul pe contrasens, peste linia dubla continua, in conditiile in care veneau masini din sens opus si mai urma si intersectia aia imediat, iar eu aveam cel putin 80 de km/h... :wacko:

Ce trebuia sa fac, sa intru prin ditamai lacul, eventual sa ii mai pulverizez si p-aia care ies de pe Stefanita Voda si forteaza iesirea, ca se grabea berbecul ala si circula cu mai bine de 100 de km/h? :rolleyes:

mai nou a aparut si un lac ,ma uimesti cu scuzele tale

+inca 1 la vb lui ciupanezu

Eh si datorita acestui accident, autoritatile au actionat prompt ... au venit cu radarul la panda... :lol: Nu conteaza ca soseaua e slab marcata, trecerile de pietoni sunt sterse si mai rau semnele de "Trecere Pietoni" sunt de multe ori orientate catre gardurile laterale!

Din pĂŁcate, eÂşti o victimĂŁ a manipulĂŁrii presei.

Ai vĂŁzut multe accidente la TV ĂŽn care au fost implicate BMW-uri.

Aceste accidente au fost mediatizate pentru cã sunt senzaÞionale pentru oamenii de rând care nu-ºi permit aºa ceva ºi astfel au o satisfacÞie când vãd un astfel de accident pentru cã pot arunca cu pietre În posesorii unor maºini pe care ei nu ºi le permit.

DacĂŁ erau douĂŁ Logan-uri, Âştirea probabil cĂŁ nici nu ajungea la TV.

Majoritatea accidentelor in care sunt implicate bmw-uri pe care le-am vazut prin media(si foarte multe postate si aici pe forum) sunt modele vechi a caror valoare este mult mai mica decat a unui banal logan! In concluzie teoria ta cam pica,eu cred ca problema e alta si anume ca foarte multe din masinile astea sunt conduse de oameni de o calitate extrem de slaba gen "cocardeli" d-astia de cartier sau de ulita...

Frecvent mi se intampla(ba in oras seara ba pe drumuri afara) sa vad pe cate unu d-asta agresiv in oglinda retrovizoare care are chef de joaca si incearca sa se tina dupa mine dc merg un pic mai tare poate,poate se lasa cu vreo cursa si surpriza e ca majoritatea sunt bmw-uri obosite cu cate un coca d-asta care se crede pilot si si-o incearca cu orice bmw ii iese in cale!

@ Ciupanezu

Mda, legat de remarca ta ca eu spun tampenii, bla bla, chiar nu are rost sa ma mai lamentez. As fi facut-o daca nu stiam cu cine stau de vorba... Chiar nu este datoria mea sa iti explic cum se poarta un dialog civilizat si daca cineva are alta opinie fata de a ta, nu inseamna ca spune tampenii, iar tu esti detinatorul adevarului absolut. Altcineva trebuia sa se ocupe de acest aspect.

In rest...ce sa zic...ai citit mult din ce am scris, pacat ca se pare ca n-ai inteles nimic. :( Credeam ca poti mai mult, cel putin asa lasai impresia... Adica de la userul admitu chiar nu aveam pretentii. El inca nu a deslusit tainele limbii romane, insa este preocupat ca nu-i creeaza lumea mediul propice pentru a incalca legea si a pune vietile altora in pericol.

Acum, intr-o ultima incercare in a te face sa pricepi ceea ce spun eu, o sa repet ideea obsesiv poate pricepi:

1. Nu am zis niciun moment ca este problema mea cu cat circula alt participant la trafic, incalcand legislatia in vigoare, cu atat mai putin cand nu-mi pune viata in pericol, insa asta nu inseamna ca eu am vreo obligatie sa ii creez spatiul propice atat timp cat eu circul regulamentar. Vrea sa mearga mult mai repede decat este admis, sa o faca pe unde vrea sau poate, sa depaseasca pe unde vrea, stanga, dreapta, poate s-o ia si pe sus si prin pamant, nu ma intereseaza, nu sa ma calc eu pe picioare sa ma dau din fata lui ca din fata ambulantei, politiei sau pompierilor.

2. Niciun moment nu am zis ca e treaba mea daca cineva vrea sa ma depaseasca, iar de a ma simti jignit pentru chestia asta...nu mai zic nimic. Adica nici nu stiam pana azi ca asta este o jignire sau vreo ofensa si ca trebuie sa reactionez... :blink: Dar: asta nu inseamna ca eu am vreo obligatie sa ii creez spatiul propice atat timp cat eu circul regulamentar. Vrea sa mearga mult mai repede decat este admis, sa o faca pe unde vrea sau poate,sa depaseasca pe unde vrea, stanga, dreapta, poate s-o ia si pe sus si prin pamant, nu ma intereseaza, nu sa ma calc eu pe picioare sa ma dau din fata lui ca din fata ambulantei, politiei sau pompierilor.

3. Sper ca stiai ca vorbim strict de circulatul pe drumurile cu 2 benzi pe sens din oras, iar eu nu am spus ca merg pe banda 2 tot timpul ca asa vreau eu, sa ii blochez pe altii care circula frecvent cu suta si mai mult, ci pur si simplu ca si eu, deseori, merg mai repede decat cei care utilizeaza banda 1, asta insemnand ca utilizez in acele momente banda 2 in mod regulamentar si nicio lege, cu atat mai putin cea a bunului simt, nu ma obliga pe mine sa dispar instantaneu din fata altuia care circula cu de 2 ori viteza legala. Repet: asta nu inseamna ca eu am vreo obligatie sa ii creez spatiul propice atat timp cat eu circul regulamentar. Vrea sa mearga mult mai repede decat este admis, sa o fac pe unde vrea sau poate,sa depaseasca pe unde vrea, stanga, dreapta, poate s-o ia si pe sus si prin pamant, nu ma intereseaza, nu sa ma calc eu pe picioare sa ma dau din fata lui ca din fata ambulantei, politiei sau pompierilor.

4. Nu incerc deloc sa o dau in favoarea mea si nici sa ma scuz pentru ca nu am de ce. Utilizandu-ti ratiunea, iti spun ca asa cum nu este problema mea cu ce viteza circula altul prin oras, chiar daca circula cu de 2 ori mai mult decat maximul admis si de multe ori se ajunge la "Dumnezeu sa-i ierte pe x,y,z ca au murit nevinovati!" etc., cum nu este problema mea ca altul vrea sa depaseasca facand tot felul de manevre sau alte chestii de genul asta, nu este nici problema respectivului ca eu circl cat mai regulamentar sau ca nu dispar din fata lui ca vrea el ca merge tare, dom'le. Repet: asta nu inseamna ca eu am vreo obligatie sa ii creez spatiul propice atat timp cat eu circul regulamentar. Vrea sa mearga mult mai repede decat este admis, sa o fac pe unde vrea sau poate, nu sa ma calc eu pe picioare sa ma dau din fata lui ca din fata ambulantei, politiei sau pompierilor.

5. Aici...esti comic rau... :laugh: Cum adica frustrari? Frustrari ca ce? Ca are altul un motor mai puternic si circula ca zmeul? Prietene, ma desconsideri si asta nu poate fi decat in dezavantajul tau. ;) Pai tu crezi ca d-aia nu mai dorm eu noaptea? :LMAO: Auzi tu, frustrari ca are altul motor mai puternic... Tu inca nu ai realizat din cate am discutat noi si pe cate teme am polemizat, ca eu nu-s genul de a ma evalua valoric prin prisma masinii? Eu credeam ca nici tu nu o faci, dar se pare ca m-am inselat. In cazul asta, daca tu asa gandesti, atunci ce sa iti zic decat: sa nu vinzi niciodata 535-ul ala, ca daca ai ramas fara V8 si posibilitatea de a circula tare si a-i "umili" p-aia cu motoare mai mici, ce te faci?! Iti pierzi valoarea! :console: Ciupane, aveam ceva pretentii de la tine, dar in incercarea ta de a ma contra tot timpul, uneori faci niste afirmatii de iti dai foc la palarie. :no:

6. Eu de regula iau in calcul opiniile celor pe care ii apreciez si care dovedesc faptul ca merita ascultati, le trec prin filtrul mintii mele, atata cata este ea, astfel alegand sa pun in practica ce cred eu ca e bine si ce nu pentru mine si cei din jurul meu. De data asta scuza-ma, dar nu pot lua in seama prea multe. Imi incarc prea mult creierul cu niste idei oferite ca raspuns doar din dorinta de a oferi un raspuns si nu de alta, dar mai am multe chestii mai importante de invatat, iar spatiul de "depozit" nu este chiar infinit.

P.S: Nu ai invatat si tu prin institutiile alea de invatamant prin care ai trecut ca pentru o comunicare cat mai reusita, nu este de preferat sa fii mai preocupat sa oferi rapid un raspuns, decat sa stai mai intai sa asculti, sa intelegi, sa incerci sa vezi problema prin "ochii" interlocutorului, ca abia apoi sa oferi un raspuns cat mai pertinent si care sa favorizeze dialogul? :hmm:

Se pare ca nu, pentru ca altfel nu iti mai incepeai orice raspuns pe care il dai intr-o polemica cu cineva, prin a spune ca interlocutotul tau : "abereaza", "spune prostii", "spune tampenii, ineptii", "aiureaza", "iti iroseste timpul pretios", "profanul nu reuseste sa iti inteleaga adevarata valoare pe care o exprimi prin cuvinte" si bla, bla, asa mai departe. :no:

Oricum, vorba ta: "stiu cĂŁ ĂŽĂži va intra pe o ureche Âşi-Ăži va ieÂşi pe alta, eu doar mi-am scris pĂŁrerea, ĂŽnsĂŁ sunt sigur cĂŁ nu vei Ăžine cont de ea si vei continua ĂŽn aceeaÂşi manierĂŁ greÂşitĂŁ."

P.P.S: Imi pare rau ca tot ce ai inteles tu e ca eu circul numai pe banda 2, am in gand doar sa incurc pe altii in trafic si alte porcarii d-astea. Cum am mai spus: de la un user precum admitu, la cum vede el un dialog civilizat si un schimb de opinii contrare, pretentiile sunt mici, cu atat mai mult cand constati siderat ca isi vinde valoarea pe vreo 14k de euro si te intrebi cum mai reuseste el sa-si exprime ego-ul. Poate gaseste ceva mai bun la vreo 30k de euro... :bb:

mai nou a aparut si un lac ,ma uimesti cu scuzele tale

+inca 1 la vb lui ciupanezu

Prietene, daca nu ai idee despre ce vorbesc, ignora, te rog! ;)

Pana una alta, tu vezi-ti de drum si mascareste-i pe "prostii/fraierii" aia care nu dispar din fata ta cand circuli tu netinand cont de nicio regula de circulatie, ca doar beneinteles, legea este doar pentru fraieri.

Constat amuzat ca iti place foarte mult viteza, atat de mult ca se pare ca tot in viteza maxima ai trecut si prin scoala aia. Vad ca mai faci constant si accidente, accidente in care limba romana iese "sifonata" rau. E-n coma biata de ea! :( Oricum, stai linistit! Nimeni nu te va trage la raspundere pentru asta, poate doar viata la un moment dat... :)

Dar pana la urma ce tot zic eu aici!? Ce mai conteaza aceste aspecte cand conduci un "bemveu" puternic si nu se da "fraierii", care este multi, din fata ta cand circuli cu viteza si ignori complet legea? A-i dreaqu, ce fraieri este astia care respecta legea! Bizonii dreaqu! 8)

Uite aici adevarate probleme existentiale! Nu stie toti sa calce pedala de acceleratie cat mai tare ca berbecu'... Este foarte dificil sa faci asta! :pardon:

Edited by Bobo1987

Prietene, daca nu ai idee despre ce vorbesc, ignora, te rog! ;)

Pana una alta, tu vezi-ti de drum si mascareste-i pe "prostii/fraierii" aia care nu dispar din fata ta cand circuli tu netinand cont de nicio regula de circulatie, ca doar beneinteles, legea este doar pentru fraieri.

Constat amuzat ca iti place foarte mult viteza, atat de mult ca se pare ca tot in viteza maxima ai trecut si prin scoala aia. Vad ca mai faci constant si accidente, accidente in care limba romana iese "sifonata" rau. E-n coma biata de ea! :( Oricum, stai linistit! Nimeni nu te va trage la raspundere pentru asta, poate doar viata la un moment dat... :)

Dar pana la urma ce tot zic eu aici!? Ce mai conteaza aceste aspecte cand conduci un "bemveu" puternic si nu se da "fraierii", care este multi, din fata ta cand circuli cu viteza si ignori complet legea? A-i dreaqu, ce fraieri este astia care respecta legea! Bizonii dreaqu! 8)

Uite aici adevarate probleme existentiale! Nu stie toti sa calce pedala de acceleratie cat mai tare ca berbecu'... Este foarte dificil sa faci asta! :pardon:

noi sa fim sanatosi ,ca pentru tine se pare ca nu mai sunt sanse,ramai asa cum esti ca iti sta bine cu cornute.

somn usor pe banda doi!!

Eh si datorita acestui accident, autoritatile au actionat prompt ... au venit cu radarul la panda... :lol: Nu conteaza ca soseaua e slab marcata, trecerile de pietoni sunt sterse si mai rau semnele de "Trecere Pietoni" sunt de multe ori orientate catre gardurile laterale!

Ai dreptate,in urma accidentului stau cu radarul pe Antiaeriana destul de frecvent.Chiar acum am trecut pe acolo si era un MCV cu radar la panda la cateva sute de metri de locul tragediei

noi sa fim sanatosi ,ca pentru tine se pare ca nu mai sunt sanse,ramai asa cum esti ca iti sta bine cu cornute.

somn usor pe banda doi!!

Bine, multumesc frumos! :rolleyes:

Bine ca imi evaluezi tu sansele ca oricum nu intelegi nimic. Si tie spor la calcat pedala si cati mai putin "somnorosi" in cale! :thumbsup:

Da' ce, tu stai sa citesti? :rolleyes: :laugh:

Stii ce repede e setat scrolul la mine? :LMAO:

Uite pe cineva inteligent! Ma bucur ca nu ca mai sunt si oameni d-astia care au descoperit scrolul si inteleg sa invarta de el cand ceva nu ii intereseaza, cu atat mai putin atunci cand nu ii priveste, nu le este adresat. :)

Altii de ce nu or putea face la fel? :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.