Jump to content

Accident grav E 60 pe Sos Antiaeriana

E L S

Recommended Posts

Nu fiti rai. Eu l-am citit. Bobo, daca te-as avea in preajma nu mi-ar fi rau deloc, ti-as da sa scrii mult

si-n timpul asta eu as sta pe forum.

Bine, dupa asta as pierde de doua ori mai mult timp sa inteleg ce-ai scris :poke: (gluma)

PS: in orice caz, eu PUN PARIU ca mai intai scrii in word, apoi corectezi cu atentie si, la urma, dai un copy-paste pe forum :rolleyes:

Asa se explica si de ce nu te vad in bara, jos, cand scrii. Hehe.

de ce nu puteti avea si voi discutii normale despre masini, modificari, probleme auto, impresii ale noilor achizitii etc...ca pe toate celelalte forumuri din lumea asta. inteleg un flame ici si colo, da aici e chiar enervant, mai ales ca acum primesti notificare pe mail pentru fiecare tampenie scrisa la vreun topic la care ai participat. forumu' asta chiar ca a devenit de rahat, rau de tot!!! pentru cei care mai au un dram de pretentii de la un forum bmw, si s-au saturat de teorii de argumentatie si silogisme de elev la gimnaziu, recomand intalnirea BMW-urilor, e60.net si altele...imi pare rau baieti, da a devenit ridicol!...pe cuvantu' meu daca mai gasesti ceva interesant pe aici!...

de ce nu puteti avea si voi discutii normale despre masini, modificari, probleme auto, impresii ale noilor achizitii etc...ca pe toate celelalte forumuri din lumea asta. inteleg un flame ici si colo, da aici e chiar enervant, mai ales ca acum primesti notificare pe mail pentru fiecare tampenie scrisa la vreun topic la care ai participat. forumu' asta chiar ca a devenit de rahat, rau de tot!!! pentru cei care mai au un dram de pretentii de la un forum bmw, si s-au saturat de teorii de argumentatie si silogisme de elev la gimnaziu, recomand intalnirea BMW-urilor, e60.net si altele...imi pare rau baieti, da a devenit ridicol!...pe cuvantu' meu daca mai gasesti ceva interesant pe aici!...

...ce naiba...intalnirea BMW-urilor si e60.net...recomandarile mele!...

...am spus eu ca e de rahat...scriu "intalnirea BMW-urilor", a doua oara, si apare "intalnirea BMW-urilor"...

...am spus eu ca e de rahat...scriu "intalnirea BMW-urilor", a doua oara, si apare "intalnirea BMW-urilor"...

acest forum nu poate sa scrie B I M M E R F E S T!!!...

Probabil pentru ca nu suntem inebuniti si-n extaz ca avem masina, Radusky.

In orice caz, politicos ar fi sa se indice unui moderator sa inchida topicul, nu sa afirmi ca pe-aici e numai rahat, indiferent ca batem campii sau nu.

Chiar, nu se inchide topicul acesta?

@Bobo: Pentru cĂŁ-mi place sĂŁ ĂŽnvĂŁĂž din greÂşeli, nu voi repeta greÂşeala de a-Ăži rĂŁspunde pe mĂŁsurĂŁ.

Ar fi o pierdere inutilĂŁ de timp Âşi Ăži-aÂş satisface nevoia de polemicĂŁ Âşi scandal.

PoÞi sã spui orice doreºti, unii dintre noi suntem În stare sã citim printre rânduri.

Rãmâne cum am stabilit! :console:

Majoritatea accidentelor in care sunt implicate bmw-uri pe care le-am vazut prin media(si foarte multe postate si aici pe forum) sunt modele vechi a caror valoare este mult mai mica decat a unui banal logan! In concluzie teoria ta cam pica,eu cred ca problema e alta si anume ca foarte multe din masinile astea sunt conduse de oameni de o calitate extrem de slaba gen "cocardeli" d-astia de cartier sau de ulita...

Frecvent mi se intampla(ba in oras seara ba pe drumuri afara) sa vad pe cate unu d-asta agresiv in oglinda retrovizoare care are chef de joaca si incearca sa se tina dupa mine dc merg un pic mai tare poate,poate se lasa cu vreo cursa si surpriza e ca majoritatea sunt bmw-uri obosite cu cate un coca d-asta care se crede pilot si si-o incearca cu orice bmw ii iese in cale!

Sau pur ºi simplu BMW-urile mai recente implicate În accidente au ieºit În evidenÞã ºi au creat adevãrate mituri urbane despre cât de greu se conduce un BMW, despre cât de mult consumã, despre faptul cã e o maºinã scumpã, iar cei mai mulÞi oameni sunt complet ignoranÞi ºi nu realizeazã valoarea pe care aceste maºini o au de fapt, mã refer la cele la care te-ai referit tu.

ĂnsĂŁ au fost destule E46, E39 Âşi E60-uri implicate ĂŽn accidente ĂŽn ultimii ani, aÂşa cĂŁ teoria ta nu stĂŁ ĂŽn picioare.

E clar cĂŁ nu-Âşi permite oricine un E46 sau un E39, iar pentru foarte mulĂži o astfel de maÂşinĂŁ poate pĂŁrea foarte scumpĂŁ.

Iar valoarea nu conteazĂŁ neapĂŁrat.

Existã ºi S-klasse-uri mai ieftine decât multe Logan-uri, Însã cât costã sã deÞii ºi sã exploatezi unul? Aºa cã nu Înseamnã totul valoarea de piaÞã a maºinii.

Edited by Ciupanezu

@Bobo: Pentru cĂŁ-mi place sĂŁ ĂŽnvĂŁĂž din greÂşeli, nu voi repeta greÂşeala de a-Ăži rĂŁspunde pe mĂŁsurĂŁ.

Ar fi o pierdere inutilĂŁ de timp Âşi Ăži-aÂş satisface nevoia de polemicĂŁ Âşi scandal.

PoÞi sã spui orice doreºti, unii dintre noi suntem În stare sã citim printre rânduri.

Rãmâne cum am stabilit! :console:

Cum ar zice Mircea Badea: perfect! Atat timp cat citind printre randuri, pricepi mesajul, este perfect! Cu atat mai mult cand reusesti sa respecti cat de putin si opiniile altora... ;)

Nu cred c-a stat cineva sa citeasca ultimul post kilometric al lui @Bobo1987. Oricum il citeam degeaba, omu` probabil ca o tine in continuare pe a lui si e perseverent rau, n-are rost sa tot continuam :)

Nu citi, nu-ti era adresat, zambaretule mic ce esti! :blush:

Nu fiti rai. Eu l-am citit. Bobo, daca te-as avea in preajma nu mi-ar fi rau deloc, ti-as da sa scrii mult

si-n timpul asta eu as sta pe forum.

Bine, dupa asta as pierde de doua ori mai mult timp sa inteleg ce-ai scris :poke: (gluma)

PS: in orice caz, eu PUN PARIU ca mai intai scrii in word, apoi corectezi cu atentie si, la urma, dai un copy-paste pe forum :rolleyes:

Asa se explica si de ce nu te vad in bara, jos, cand scrii. Hehe.

:console: Nu pune pariu ca pierzi! Esti un baiat prea inteligent sa ti se para un lucru atat de dificil in a scrie cateva randuri direct, fara a face ciorne.

Cum naiba nu apar in bara, ca la mine se vede ca sunt? Cum am mai spus, nici pe invisible nu intru... :unsure:

Este simplu sa ignori ceea ce nu te intereseaza. In plus, la ce te astepti cand esti pe sectiunea accidente? Nu este greu sa alegi doar ce te intereseaza...

Exact asta este. Poate vede si tovarasu' admitu si poate imi explica el cum poti trece p-acolo pe banda 1... :unsure:

pauza de tigara - ca nu-i place lui Bobo -

1. N-ai cum, n-ai cum sa scrii atat de mult si repede (se presupune ca gandim mai repede decat scriem)fara sa facem inevitabile greseli de redactare. Or dumneavostra nu le faceti, drept urmare fie a)sunteti un robot trimis din viitor :notworthy:

b)scrieti si corectati in word :nono:

Ca eu nu reusesc, orice-ar fi.

2. Vai de mine, chiar nu apareti in bara, eu nu v-am mai vazut de ceva vreme. Se pare ca-s logat pe invizibil, n-am fost atent, am sa schimb, mersi.

In rest, fiecare cu opinia lui, fiecare are ceva de spus. Eu nu adaug decat ca, din punctul meu de vedere, cea mai buna solutie pentru preintampinarea accidentelor si nervilor inutili in trafic este POLITETEA, sa-ti calci pe inima si sa renunti chiar daca stii ca ai dreptate si alalalt e bizon, berbec sau orice alt animal cu lana ai avut stilizat din plus langa tine cand erai mic.

Stii cum e? Prea tare, si te plac si fetele

PS: chiar mi-ar placea sa vad pe topicul ala cu bune maniere in trafic cum intra baEtii si zic cum au renuntat in ziua aia sa-l mai fugareasca pe vreunul care-a incalcat vreo regula de circulatie. Observand din exterior o astfel de cearta, indiferent cata dreptate ar avea personajul bun, constati cu surprindere ca troaca scade din noblete.

PS: cei de pe forum te tachineaza Bobo pentru ca ai ceva, "expira" ceva din scrisul tau destul de ciudat...

dar asta e offtopic :no:

Cum ar zice Mircea Badea: perfect! Atat timp cat citind printre randuri, pricepi mesajul, este perfect! Cu atat mai mult cand reusesti sa respecti cat de putin si opiniile altora... ;)

Deci cuvântul perfect îi aparţine lui Mircea Badea? :turned:

Mesajul îl pricep, însă pot vedea şi alte lucruri care nu sunt scrise în mesaj dar care pot fi aflate pe cale de consecinţă logică.

Inepţiile alea pe care le-ai spus nu sunt nişte opinii ci sunt nişte tâmpenii, aşa cum am stabilit.

Când e vorba de lege, bun simţ, educaţie şi şcoala vieţii nu au loc alte opinii. Ori le stăpâneşti ori nu le stăpâneşti, iar în cazul tău, răspunsul e evident.

Cât despre respect, poate fi doar reciproc.

Din moment ce tu consideri că proprietarii de maşini cu motoare mari sunt de cele ma multe ori nişte inconştienţi, e clar că nu pot respecta o asemenea opinie bazată pe absolut nimic în afară de idei preconcepute, invidie şi ochelari de cal.

Plus refulările unor frustrări evidente exprimate prin: "nu mă dau că nu vreau, nu scrie nicăieri că trebuie să-i fac loc altuia".

Edited by Ciupanezu

@ ihearto

Pe cuvant, ma bulversezi, cum adica nu am cum sa scriu mult, repede si fara greseli de redactare? :blink: In primul rand nu mi se pare ca scriu repede ori mai repede decat alti useri. In al doilea rand, mult nu scriu tot timpul, ci in special atunci cand polemizez cu cineva si am de oferit un raspuns. In al treilea rand, cum nu fac greseli de redactare? Daca ma uit pe posturile mele, cu siguranta voi gasi litere, cat chiar si cuvinte mancate sau adaugate in plus ori inversate astfel incat abia deduci ce am vrut sa spun, semne de punctuatie mancate, etc.

In plus, daca vad intamplator ca am scris o prostie, dau edit intrucat consider ca nu este interlocutorul meu obligat sa depuna niciun efort in a deslusi greselile mele de redactare. Dar chiar si-asa, daca te uiti atent, o sa vezi ca si eu am o grama' de greseli, asa cum si tu ai. BTW, ca un exemplu "innebuni" se scrie cu dublu "n". ;) Ai tema acum sa-mi gasesti si tu greselile si o sa vezi ca gasesti destule. E si normal... :)

Cu treba cu Word-ul chiar ma amuzi. :laugh: Nici nu m-as fi gandit la asa ceva...

Legat de aparutul in bara jos, cum naiba nu apar? Ti-am mai spus de cateva ori ca eu ma vad in bara jos si nu sunt logat pe invisible sau altceva. Nu stiu care este problema...

Pricepe ca eu nu am spus ca merg numai pe banda 2 si o fac pentru a incurca pe altii in trafic care merg mult mai repede, nu sufar ca ma depaseste altul, nu stau sa observ sau sa ma gandesc ce motorizare are ala din trafic si alte idiotenii d-astea, ci pur si simplu consider ca nu trebuie sa zbor eu din fata altuia care circula cu de 2 ori viteza maxima doar ca sa nu-l incurc p-ala. Am loc si pot sa ma dau fara sa ma deranjez prea tare ca din fata politiei, salvarii sau pompierilor, no problemo, ma dau eu inainte de a ma atentiona el. :)

Edited by Bobo1987

@ Ciupanezu

Wow, tu asta ai inteles, ca acel cuvant, perfect, ii apartine lu' Badea? Mai, nu stiu sa-ti spun, eventual incearca si verifica la OSIM daca ai curiozitati d-astea! :pardon:

Gata, s-a stabilit, ineptiile mele sunt niste tampenii... :wacko: Vezi, atat de disperat esti in a ma jigni si a ma contra, incat ajungi sa scrii perle.

Gata, ai stabilit tu, eu nu stapanesc nici bunul simt, nici educatia, nici legea, nici scoala vietii. OMFG, man! Esti un fenomen, lumea asta nu te merita! :goodjob:

Legat de..."invidia" mea p-aia cu motoare mari... Esti hilar! Te flatezi singur si nu este bine, parerea mea. Care ar fi motivul de a fi invidios pe unul care conduce o masina cu motor mare? :wacko:

Asa cum eu consider ca soferii care conduc motoare mari sunt de regula incostienti si conduc ca atare, asa si tu consideri ca, de fapt, cei cu motoare mici sunt in marea lor majoritate niste inconstienti si conduc ca atare. Astfel, bazandu-ma pe rationamentul tau, inseamna ca esti invidios p-aia cu motoare mai mici decat al tau? :wacko:

Tu nu vezi ca nu are logica? Fiecare dintre noi si-a creat aceasta impresie in functie, cel mai probabil, de experienta lui pe strazi si cu soferii din trafic. Asta nu inseamna ca vreunu' dintre noi are neaparat dreptate, nu este regula...

Oricum, stai linistit, tu ai dreptate, eu spun ineptii, asta ca sa stai linistit si sa poti dormi linistit la noapte! :)

Edited by Bobo1987

Păi ai atribuit tu însuţi cuvântul perfect lui Mircea Badea.

Dacă stai să-ţi măsori orgoliul cu alţii refuzând să le faci loc, e clar că, în trafic cel puţin, n-ai bun simţ, educaţie sau şcoala vieţii.

Iar legea nu o stăpâneşti pentru că spui că nu te obligă nimeni să faci loc. Ba da, pentru că legea spune că trebuie să circuli pe prima bandă dacă poţi, iar legea e aşa tocmai pentru asta.

Îţi explic şi cum e cu şcoala vieţii ca să nu rămân dator.

Prin atitudinea ta poţi să dai de un om cu probleme psihice care să te urmărească pentru chestia asta şi să bage un cuţit în tine sau să-ţi vandalizeze maşina. În lume există astfel de oameni, prin urmare de ce să cauţi conflicte?

Poate pentru că nu-ţi permiţi o maşină cu motor mare? Altfel nu se explică aceste refulări ale frustrărilor pe care le ai.

Aici ai comis o eroare logică monumentală. Cum să fiu invidios pe cei cu motoare mici dacă este evident că din moment ce-mi permit o maşină cu motor mare, îmi permit în mod automat şi una cu motor mic. Invers nu e obligatoriu, d-aia am şi pomenit de invidie.

În afară de invidie nu pot să găsesc nici un motiv pentru care să ai ura asta şi ideile astea preconcepute despre posesorii de maşini cu motoare mari.

Păi n-are logică ceea ce ai spus tu, nu ceea ce am spus eu. :laugh:

Tu n-ai dreptate, asta e viaţa. :laugh:

Dorm liniştit oricum.

Edited by Ciupanezu

Pai si daca i l-am atribuit inseamna ca e cuvantul lui? Nu stiam ca am aceasta putere? Ma refeream la deja ticul lui verbal, glumind, evident.

Intelege, omule, ca nu stau sa-mi masor orgoliul cu nimeni in trafic, insa nici nu zbor din fata lui doar pentru ca trebuie sa circule el cu viteza. Daca am posibilitatea sa circul pe banda 1 , circul acolo, daca banda 1 este ocupata prea mult, iar eu circul mai repede decat ei, ma dau pe banda 2, daca vine unu' care circula mult mai repede decat mine, atunci cand prind momentul sa trec pe banda 1 fara a ma deranja prea mult si fara a ma calca pe picioare ca atunci cand trece salvarea spre exemplu, ma dau eu singur, fara sa ma faca atent. Dar daca ma claxoneaza, imi da flash-uri obsedant, imi sta lipit de bara, desi vede ca eu nu am cum sa ma dau pe banda 1 in acel moment, atunci exista un mare risc sa devin mai nesimtit.

Cum spuneai si tu, respectul trebuie sa fie reciproc.

Nu inteleg o chestie: cum vine treaba cu legea asta? Asa cum pe mine nu ar trebui sa ma priveasca cu ce viteza circula altii, indiferent ca merg cu suta prin oras, ignorand legea, nici p-aia care circula cu viteza nu ar trebui sa ii priveasca faptul ca eu nu respect legea si nu ma dau din fata lor si circul pe banda 2. :) Adica ce pretentii ai tu care incalci legea sa o respecte altul? Mi se pare cam forata treaba asta...

Bine, daca tu crezi ca eu am astfel de probleme existentiale, ca taticul si mamica lui "x" isi permit o masina cu motor mare pentru odrasla, iti spun din nou ca amarnic te mai inseli.

Eu prefer o masina cu motor mai mic pe care sa mi-o permit eu, nu taticu' si mamica. ;) Deci nici vorba de invidie intr-o astfel de situatie.

Eu nu am astfel de etaloane in viata, ci mult diferite. La ceea ce ai spus in ultima parte a postului tau, asta spune multe despre educatia, bunul simt si scoala vietii pe care o ai. Scoala vietii mele imi spune sa ii capusez cat mai putin pe parinti si sa incerc sa reusesc singur in viata, nu sa ma laud si sa incerc sa ii fac invidiosi pe altii cu ce mi-a dat mamica si taticu'.

Ma rog, oricum tu ai dreptate. La urmatoarea editare a DEX-ului, contacteaza academicienii sa nu se mai chinuie sa scrie o definitie in dreptul cuvantului dreptate, ci sa puna o poza de-a ta! :thumbsup:

Edited by Bobo1987

E viaţa prea scurtă incât să stau să învăt ticurile verbale ale lui Mircea Badea.

Dacă nu ţi-ai măsura cu nimeni orgoliul, te-ai da din calea celor care circulă mai repede decât tine. E o chestie care ţine de logică simplă.

Însă te oftici pentru că vor să te depăsească şi te simţi lovit în amorul propriu, altfel nu înţeleg reacţia ta. E evident că atitudinea asta de cavaler singuratic nu are ca scop protejarea vieţii celorlalţi şi binele comun.

Din moment ce banda 1 e liberă şi tu nu vrei să te dai, tu eşti primul care arată o lipsă de respect.

Am înţeles foarte bine situaţia pe care ai explicat-o, nu vrei să treci pe banda 1 pentru că asta ar însemna că trebuie să frânezi.

Ce contează asta, poate că persoana respectivă chiar are o urgenţă.

Din nou mă surprinde faptul că găseşti o astfel de interpretare legii.

Viteza cu care circulă alţii nu este deloc treaba ta.

Însă eşti obligat de codul rutier să circuli pe prima bandă dacă este liberă.

Din moment ce tu nu te dai pe prima bandă, eşti deranjant pentru cei care vor să te depăşească, în timp ce ei nu ar trebui să te deranjeze cu nimic dacă te depăsesc.

Toate maşinile cu motoare mari sunt cumpărate de părinţi? Nu ştiam asta. Vezi că şi maşina ta tot de părinţi e luată, m-aş mira ca la vârsta ta, fiind şi în perioada studiilor, să faci destui bani încât să-ţi iei un E46, însă mă rog, oricum nu e treaba ta, cum nu e nici a ta să analizezi vieţile altora sau alegerile lor în privinţa motorizărilor.

Eu nu m-am lăudat cu absolut nimic, doar am spus că nu este normală ranchiuna pe care o afişezi faţă de cei care au maşini mai puternice decât a ta.

Fiecare îşi cumpără ceea ce-şi permite şi ceea ce răspunde necesităţilor sale, iar catalogarea unor întregi categorii de oameni este aberantă.

Edited by Ciupanezu

Dar daca ma claxoneaza, in acel moment, atunci exista un mare risc sa devin mai nesimtit.

probabil esti mai tanar si nu ai vazut prea multe situatii . Eu iti recomand sa lasi sa treaca , mai ales unul care .."imi da flash-uri obsedant, imi sta lipit de bara, desi vede ca eu nu am cum sa ma dau pe banda 1" .

@Ciupanezu

Pentru ultima data iti repet: eu nu stau sa-mi masor orgoliul in trafic cu nimeni, cu atat mai putin cu aia care merg mai repede decat mine.

Am spus de n ori: cand banda 1 este libera si imi permite sa merg destul de lejer cu viteza pe care o vreau eu, fara sa fiu obligat sa fac slalom la fiecare 5 secunde, acolo stau, pe banda 1.

Dar daca banda 1 este prea ocupata, iar eu merg mai repede decat masinile de pe banda aceea, ma dau pe 2 si bineinteles ca in momentul in care vad ca banda 1 imi permite sa merg iar fara probleme, mentinand viteza, trec iar pe 1.

Ce incerc eu sa spun este ca nu mi se pare normal ca eu, fiind nevoit sa circul pe banda 2 din cauza motivelor mai sus mentionate, sa ma dau peste cap si sa nu stiu cum sa dispar intr-o factiune de secunda din fata altuia care circula cu 100, poate si mai mult, de parca zici ca este politia, salvarea sau pompirii sau vreo coloana oficiala. Ce ar trebui sa fac? Sa accelerez si eu disperat pana prind momentul sa trec pe banda 1, sa franez si sa trag cat mai dreapta, eventual sa trec pe contrasens sau cum?

Tu vad ca tot ce ai inteles este ca pentru mine nu exista banda 1, ca sunt un fel de justitiar al strazilor si ies pe drumurile publice doar sa-i blochez p-aia care circula cu viteza prea mare sau au motoare mai mari din invidie si ranchiuna... :wacko: Doamneee! Vorba aia, pai tu te auzi ce spui?

Corect, Codul rutier ma obliga sa merg pe banda 1 de fiecare data cand aceasta este libera si p-acolo circul daca este libera, dar acelasi Cod rutier il obliga si p-ala care circula cu viteza foarte mare, sa circule cu viteza regulamentara si nu ii da niciun drept ca sa ma oblige pe mine sa fac tot felul de manvre poate riscante, doar ca sa dispar instantaneu din fata lui. Asta este ideea. Daca eu prind momentul sa pot intra pe banda 1 fara sa tai calea altuia, fara sa deranjez pe altii din trafic, ma dau eu inainte de a ma face vitezomanul atent.

Cel mai des ma intalnesc cu oameni care vin mai tare din spate, incetinesc in spatele meu, eu imi dau seama ca ar vrea sa treaca mai departe, eventual imi dau un flash si asteapta linistiti, eu cum prind momentul ma dau la o parte, trece, eventual se lasa si cu un multam si un salut, foarte frumos si elegant. Asa ca nu mai intelege gresit si nu mai judeca si stigmatiza repede.

P.S: Vorbim strict de mersul prin oras.

Eu n-am zis niciun moment ca BMW-ul meu nu este cumparat tot de parinti. De unde as fi avut eu bani cand am terminat liceul sa-mi iau o masina d-asta? Nu as fi avut bani nici la valoarea pe piata a ei acum, d-apoi atunci cand costa cat costa un E90 sau E60 acum... Ce pot eu sa fac acum este sa mi-l intretin singur. :)

Ideea este ca eu niciodata nu am sa privesc de sus pe unul cu o masina mai slaba sau ma rog, cu un motor mai mic. Apreciez mai mult Dacia 1310 a unuia care si-a luat-o singur, din munca lui, decat bolidul altuia luat de parinti si care se mai da si rotund.

Exact, fiecare isi cunoaste nevoile si posibilitatile. :)

Daca parintii au posibilitati financiare mai bune decat copiii aflati inca la inceput de drum, e rau ca-i ajuta ? Procedand astfel, inseamna ca se lasa capusati ? Zau, Bobo, ce-i cu gandirea asta ?

Nu, Mihai, nu e rau, e chiar normal. Dar este anormal ca acei copii se considera superiori unuia care, spre exemplu, obtine ce-i drept mai putin, dar singur sau nu cu atat ajutor din partea parintilor.

A nu se intelege ca este si cazul meu. Eu recunosc fara probleme. De unde crezi ca aveam eu acum cativa ani in urma cand am terminat liceul, bani sa-mi iau un E46? De la parinti, bineinteles. Dar mi s-ar parea deplasat ca eu sa ma consider superior in fata altuia ai carui parinti nu si-au permis sau poate au considerat ca nu este necesar sa-i cumpere copilului un BMW, ci un Matiz de exemplu.

probabil esti mai tanar si nu ai vazut prea multe situatii . Eu iti recomand sa lasi sa treaca , mai ales unul care .."imi da flash-uri obsedant, imi sta lipit de bara, desi vede ca eu nu am cum sa ma dau pe banda 1" .

Da' cine a zis ca nu-l lasa? Daca nu l-as lasa eu si ar fi banda 1 libera, fii sigur ca ar trece p-acolo inainte de a ma mai stresa pe mine si daca intr-adevar s-ar grabi.

Il las, dar ma dau la o parte in momentul in care pot in deplina siguranta si fara a deranja p-aia de pe banda 1. Altfel nu ai sa ma vezi pe mine calcandu-ma in picioare ca trece un berbec. Ce ti se pare anormal aici? Ce ar trebui sa fac, de frica vrabiilor sa nu mai seman graul?

Frica de chestii d-astea nu prea-mi este, cu atat mai putin cand sunt nevinovat. Poate doar daca este vreun pistolar sau cutitar, in rest nu.

Bobo, Mircea Badea este un gaozar lozincar, nu-l mai privi de jos in sus atat, ca nu-i nici pe departe vreun model in viata.

Nu-l privesc, pole, de jos in sus, desi imi place emisiunea lui, ci doar am facut referire la acel "perfect" pe care il foloseste el in mod obsedant si care ma amuza, intrucat mi s-a parut ca se potrivea contextului.

Ca tot veni vorba, de ce crezi ca nu-i un model in viata? La ceea ce vezi in prezent perindandu-se pe la TV, mi se pare de departe ca fiind unu' mai rasarit, atat el, cat si Razvan Dumitrescu sau Mihai Gadea, ma refer strict la jurnalisti tv. :)

Edited by Bobo1987

Eu de multe ori nu circul pe banda 1,prin oras.Asta deoarece in Oradea,la majoritatea arterelor principale de circulatie,banda 1 e plina de canale,gropi,si pe multe portiuni parcheaza lumea pe trotuar,cu fundul masinii scos in afara,pe banda 1. :rolleyes:

Si ce faci daca vine unu' care circula cu viteza foarte mare?

@Ciupanezu

Pentru ultima data iti repet: eu nu stau sa-mi masor orgoliul in trafic cu nimeni, cu atat mai putin cu aia care merg mai repede decat mine.

Îţi voi răspunde doar fragmentelor care nu constituie nişte încerci de a întoarce discuţia, pe alea nu le halesc.

Tu eşti genul care vorbind mult reuşeşte să distragă atenţia de la nişte tâmpenii spuse, chestia asta sigur ţi-a mers si pe la şcoala sau facultate, însă cu mine nu merge.

Din moment ce ai scris în primele posturi legate de acest subiect că nu te dai pentru că nu vrei să te deranjezi tu făcând loc altuia care n-are chef să aştepte, e clar că-ţi măsori orgoliul, că pentru tine este aproape o jignire să-ţi dea cineva flash-uri şi să încerce să te depăşească.

Tu vad ca tot ce ai inteles este ca pentru mine nu exista banda 1, ca sunt un fel de justitiar al strazilor si ies pe drumurile publice doar sa-i blochez p-aia care circula cu viteza prea mare sau au motoare mai mari din invidie si ranchiuna... :wacko: Doamneee! Vorba aia, pai tu te auzi ce spui?

Exact asta sugerează primele tale posturi. Deci întrebarea e, tu pe tine te auzi ce spui? Îţi dai seama cât de lipsită de sens este mentalitatea asta?

Eu n-am zis niciun moment ca BMW-ul meu nu este cumparat tot de parinti. De unde as fi avut eu bani cand am terminat liceul sa-mi iau o masina d-asta? Nu as fi avut bani nici la valoarea pe piata a ei acum, d-apoi atunci cand costa cat costa un E90 sau E60 acum... Ce pot eu sa fac acum este sa mi-l intretin singur. :)

Ideea este ca eu niciodata nu am sa privesc de sus pe unul cu o masina mai slaba sau ma rog, cu un motor mai mic. Apreciez mai mult Dacia 1310 a unuia care si-a luat-o singur, din munca lui, decat bolidul altuia luat de parinti si care se mai da si rotund.

Nu, Mihai, nu e rau, e chiar normal. Dar este anormal ca acei copii se considera superiori unuia care, spre exemplu, obtine ce-i drept mai putin, dar singur sau nu cu atat ajutor din partea parintilor.

A nu se intelege ca este si cazul meu. Eu recunosc fara probleme. De unde crezi ca aveam eu acum cativa ani in urma cand am terminat liceul, bani sa-mi iau un E46? De la parinti, bineinteles. Dar mi s-ar parea deplasat ca eu sa ma consider superior in fata altuia ai carui parinti nu si-au permis sau poate au considerat ca nu este necesar sa-i cumpere copilului un BMW, ci un Matiz de exemplu.

În acest caz, nu mai arunca vorbe de genul celor pe care mi le-ai adresat mie pentru că arăţi faptul că eşti ipocrit.

Şi eu am fost cumva arogant, m-am uitat de sus la posesorul unei maşini cu motor mai mic?

Oricum a te considera superior din perspectiva banilor e o tâmpenie pentru că viaţa nu e dreaptă, nu există egalitatea şanselor, nu există o reţetă a succesului, deci e aberant să te consideri superior pentru banii pe care-i ai. Dar te poţi considera superior intelectual, moral, cultural pentru că aceste lucruri se văd clar.

Nu ne-am născut toţi la fel de inteligenţi.

Frica de chestii d-astea nu prea-mi este, cu atat mai putin cand sunt nevinovat. Poate doar daca este vreun pistolar sau cutitar, in rest nu.

Aşa se vede lipsa şcolii vieţii.

Scrie pe maşina cuiva dacă are un cuţit sau dacă are probleme psihice?

Un om nebun îţi poate da cu un pietroi pe la spate, să te urmărească fix pentru asta şi să te omoare pe loc. Crezi că nu există astfel de oameni?

Nu-l privesc, pole, de jos in sus, desi imi place emisiunea lui, ci doar am facut referire la acel "perfect" pe care il foloseste el in mod obsedant si care ma amuza, intrucat mi s-a parut ca se potrivea contextului.

Ca tot veni vorba, de ce crezi ca nu-i un model in viata? La ceea ce vezi in prezent perindandu-se pe la TV, mi se pare de departe ca fiind unu' mai rasarit, atat el, cat si Razvan Dumitrescu sau Mihai Gadea, ma refer strict la jurnalisti tv. :)

Din păcate, aşa îi priveşti.

Până la urmă, ce a realizat Badea în viaţă încât să fie un model?

În caz că nu ştii, era paznic la o casă de schimb până l-a ajutat Jeana Gheorghiu care era prietenă cu mama lui.

Cu siguranţă e inteligent, însă e şi mult prea arogant, frustrat şi vorbeşte multe tâmpenii.

Emisiunea lui era interesantă atunci când vorbea strict de politică şi evita alte subiecte pe care acum le abordează constant, adică faptul că se crede o armă mortală, că vorbeşte tot timpul de graşi într-un mod superior, dar uită că soră-sa era o batoză acum câţiva ani şi are şi copil făcut din flori şi alte chestii de genul ăsta.

Sau faptul că Teo, prietena lui de-o viaţă, a intrat la PDL, însă el n-a zis nimic rău de ea.

E de căcat această dublă măsură. Adică el vorbeşte de unii care sunt graşi numindu-i bilă de slană purulentă, însă de sora lui sau de Teo nu zice nimic.

Iar Gâdea e un parvenit deloc inteligent, de multe ori nici nu înţelege glumele pe care alţii le făceau în emisiune.

Vezi că Gâdea deţine emisiunea Sinteza Zilei pe care o vinde Antenei 3 unde e director, are o grămadă de bani, iar el în emisiune tot vorbeşte în numele oamenilor săraci.

Cum dreacu' să vorbeşti în numele oamenilor săraci când tu eşti bogat şi-ţi merge prea bine? Detectezi, sper, ipocrizia din această acţiune.

Şi spun aceste lucruri deşi sunt anti Băsescu şi mă uitam des înainte la Sinteza Zilei şi la Mircea Badea.

Edited by Ciupanezu

Sa ma pupe in fund,daca nu-l observ din timp.Vorbesc strict de oras,unde circul cu viteza legala,El de ce sa nu o faca? Sau eu sunt vinovat daca intra in mine,ca il "f*t" pe el daca nu merg prin toate canalele si gropile de pe banda 1,ca el sa zboare pe langa mine,pe banda 2?

:thumbsup: Aoleu, cefi , credeam ca numai eu gandesc asa. Bine ai venit in tagma bizonilor, pentru ca pentru multi dintre colegii nostri d-aici noi suntem niste bizoni pentru aceste "lucruri groaznice", generatoare de conflicte, pe care le facem. :wacko:

Edited by Bobo1987

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.