Jump to content

bmw e39 ac schnitzer:)

raduccu

Recommended Posts

Bataie pe oglinzi :hyper: :hyper: ! Bine faci ,nici eu nu le-as vinde vreodata !

Sunt pe e bay replici dar vin doar carcase goale si se monteaza motorasul din oglinda ta ! Vreo 25o dolari cred ca fac .

eu cel putin nu sunt adeptul la replici ca si cum ti ai lua noua si mirobolanta dacie duster cu stema de bmw asa e si cu replicile astea parerea mea (dacia duster a fost un exemplu asta nu inseamna ca e rea...sau buna:)))))

eu cel putin nu sunt adeptul la replici ca si cum ti ai lua noua si mirobolanta dacie duster cu stema de bmw asa e si cu replicile astea parerea mea (dacia duster a fost un exemplu asta nu inseamna ca e rea...sau buna:)))))

Depinde !! Sunt si replici de calitate ! eu daca gaseam complete imi luam dar nu am gasit decat carcase ! O sa-mi iau de M ( replici ) si gata , imi place ca se rabateaza :frantics:

@CRYSTY_fane39: am un prieten a avut 2 seturi ACS originale la 500 +- euro setul, nu stiu daca le mai are, daca vrei iti dau numarul lui de telefon pe pm

@sax: replici ramane replici (fake), cu oglinzi de M repleci pierzi optiunea auto dimming, eu personal regret ca am luat replici si acum caut oglinzi M originale

@CRYSTY_fane39: am un prieten a avut 2 seturi ACS originale la 500 +- euro setul, nu stiu daca le mai are, daca vrei iti dau numarul lui de telefon pe pm

@sax: replici ramane replici (fake), cu oglinzi de M repleci pierzi optiunea auto dimming, eu personal regret ca am luat replici si acum caut oglinzi M originale

Auto dimming se refera la oglinzile heliomate ?( alea care chiar sunt heliomate nu cele cu tenta albastruie cum are toata lumea )

Eu nu am oglinzi heliomate si nu pierd nimic ! Vanzatorul de la care vreau sa iau are 3 timpuri pentru E39 , cu rabatare eectrica , fara rabatare electrica si cu rabater electrica + memorie . Daca vrei iti dau link ul sa vezi .

Eu nu sunt chiar asa de tipicar sa pun totul OEM si nici nu as da o groaza de bani pe 2 oglinzi doar ca sunt OEM .

Edited by sax1987

Exagerezi.

Atâta timp cât sunt de calitate, sunt bune ºi replicile.

DacĂŁ nu ai fi luat maÂşina aÂşa, chiar nu cred cĂŁ te-ai fi apucat sĂŁ dai peste 1000 € pe un set de oglinzi originale AC S.

ciupane hai sa ti spun un lucru odata ce ai bani de un bmw de 40 000 sau mai mult cat era unul nou eu nu cred ca cine si a permis o asemenea masian isi pune oglinzi china sau taiwvan tocam itu imi spui asta care tu eti omul ce le reproseaza tuturor ca daca nu e original nu e bun sau nu are legatura cu masian si masina mea nu este o masian cu pachet acs nu exista in lumea asta masini acs iesite din fabrica acs precum alpina presupun ca stiai asta iar tu imi spui mie pachet acs ca si cum mi ai spune ca uite are bara fata m (acet kit de m il vezi la mai toate masinile insa un kit A.C.S original nu fake china sau taiwan nu vezi la tot drumul cine apreciaza asa ceva e okay )ca si ucm tu ti ai lua un telefon replica vertu cand el e king kong pe vapor facut si tu zici ehhh ce naiba tot telefon e intelegi tu ?

Eu am E39 535i cu oglinzi replici de M. Nu văd nici o problemă în asta.

Am băgat vreo 10 000 € în afară de preţul achiziţiei în maşina mea, însă mi s-a părut un moft să dau 2000 € pe un set de oglinzi de M5 într-o ţară unde rămâi fără oglinzi la câteva luni - maxim un an.

Tu ai spus că maşina e AC S din fabrică, nu eu.

Ştiu foarte bine că nu există AC S-uri din fabrică, însă nu eu am spus asta.

Atâta timp cât o bară replică e făcută din plastic ABS, nu din fibră, şi nu există diferenţe optice sau de rezistenţă între ea şi una OEM, de ce ţi-ai lua una OEM?

N-are nici o legătură cu realitatea comparaţia cu un telefon replică sau un ceas replică.

Acele replici nu sunt identice, nu fac acelaşi lucru şi reprezintă doar nişte modalităţi de a părea ceea ce nu eşti de fapt.

O bară din plastic e o bară din plastic.

Nişte oglinzi replici, atâta timp cât îşi fac bine treaba, sunt foarte ok.

Telefonul replică nu face acelaşi lucru ca originalul, la fel cum nici ceasul replică nu funcţionează la fel de bine şi nu arată identic cu originalul, iar mecanismul este total diferit.

Însă oglinzile replici sunt foarte bune, vezi foarte bine în ele, sunt electrice şi încălzite.

Şi cum am zis, tu dacă nu aveai aşa ceva de dinainte pe maşină, bag mâna în foc că nu ai fi plătit 500-1000 € pe un set orginal doar ca să spui că sunt originale, iar după câteva luni să rămâi fără ele.

Atâta timp cât o piesă replică nu afectează cu nimic siguranţa, nu arată inestetic şi funcţionează ok, nu au rost harfele de OEM.

Edited by Ciupanezu

ciupane o oglinda replica nu o sa aibe niciodata...dar niciodata acceasi reflexie ,iar cu ceasurile sunt ceasuri identice cu originalul dar identice daca ai fost in turcia vreodata stii despre ce vorbesc iar pentru mine a pune pe masian un lucru original inseamna ca nu ma tiganesc odata ce mi am luat o asemena masian se presupune ca ai bani de benzina ,de asigurare ,de impozit si de o oglinda sau o janta din tabla sau china ce o fi la ea nu e asa?

Eşti tu sigur?

Chiar poţi să afirmi că o oglindă originală are o reflexie mai bună decât una replică? Dar de ce? Cum naiba?

Poţi spune că nu se închide atunci când te orbeşte o maşină din spate, dar cam atât.

Reflexia e aceeaşi.

Vezi la fel de bine în oglinzile orginale ca într-un geam de baie lipit pe suport cu scuipat sau scotch.

Crezi tu că ceasurile de 10-15 000 € sunt identice cu ceasurile replici? :laugh:

Eu zic să te mai gândeşti.

Sunt diferenţe pe care nu le vezi dacă eşti ignorant, dar care există.

Un ceas original are limbile şi diverse indicaţii de pe cadran tratate cu o substanţă fosforescentă, deci poţi vedea cât e ceasul chiar şi pe întuneric.

Materialele sunt cu totul altele, mecanismele sunt mult mai exacte, iar valoarea unui asemenea ceas nu scade niciodată.

Am ţinut în mână un ceas Hublot Big Bang de ~ 15 000 €.

Nu se poate compara cu un ceas replică.

Aşa zici tu?

Nu-ţi doresc să rămâi fără oglinzi aşa cum am rămas eu în mod repetat, însă chiar nu cred că dacă ţi le vor fura (Doamne fereşte!), te vei duce să-ţi comanzi unele noi de peste 1000 € setul sau vei cumpăra unele sh care oricum costă vreo 500 € setul.

Edited by Ciupanezu

EÂşti tu sigur?

Chiar poÞi sã afirmi cã o oglindã originalã are o reflexie mai bunã decât una replicã? Dar de ce? Cum naiba?

PoÞi spune cã nu se Închide atunci când te orbeºte o maºinã din spate, dar cam atât.

Reflexia e aceeaÂşi.

Vezi la fel de bine ĂŽn oglinzile orginale ca ĂŽntr-un geam de baie lipit pe suport cu scuipat sau scotch.

Crezi tu cĂŁ ceasurile de 10-15 000 € sunt identice cu ceasurile replici? :laugh:

Eu zic sã te mai gândeºti.

Sunt diferenĂže pe care nu le vezi dacĂŁ eÂşti ignorant, dar care existĂŁ.

Un ceas original are limbile ºi diverse indicaÞii de pe cadran tratate cu o substanÞã fosforescentã, deci poÞi vedea cât e ceasul chiar ºi pe Întuneric.

Materialele sunt cu totul altele, mecanismele sunt mult mai exacte, iar valoarea unui asemenea ceas nu scade niciodatĂŁ.

Am Ăžinut ĂŽn mânĂŁ un ceas Hublot Big Bang de ~ 15 000 €.

Nu se poate compara cu un ceas replicĂŁ.

AÂşa zici tu?

Nu-Ăži doresc sĂŁ rĂŁmâi fĂŁrĂŁ oglinzi aÂşa cum am rĂŁmas eu ĂŽn mod repetat, ĂŽnsĂŁ chiar nu cred cĂŁ dacĂŁ Ăži le vor fura (Doamne fereÂşte!), te vei duce sĂŁ-Ăži comanzi unele noi de peste 1000 € setul sau vei cumpĂŁra unele sh care oricum costĂŁ vreo 500 € setul.

sa inteleg k tu nu dai 500 de euro pe niste oglinzi second dar impozit de 30 de mil dai fara sa beneficiezi de ei in nici un fel misto bravo tie si aici am terminat eu doar mi am prezentat masian dar suntaltii care mereu au de comentat ca aia nu e buna ca poza e prea mica tinand cont ca mi ma pus si clipuri aici ,ca oglinzile is cum is ele ca am stikere lipite pe ele te rog frumos sa vezi si tu un e39 pe situl acs sa vezi ce linii are pe el si data viitoare cand imi scrii cevasa te gandesti asa tu ti ai dat cu parerea ca nah e un forum dar odata ce tu pe masinutza ta ai niste jante facute din pu daca stii ce inseamna daca nu iti traduc eu (plastic din sticle de cola) si o oglinda din carton presat asta nu inseama ca daca cineva are ceva original pe masian de acum e fraier ca dc nu si a pus china intelegeti dvs?

Da, nu dau 500 € pe nişte oglinzi sh pentru că 100% rămân fără ele.

Atâta timp cât oglinzile replici îşi fac treaba foarte bine, care-i problema?

Jantele mele sunt de calitate, la fel şi oglinzile.

Suportul oglinzilor este metalic, iar carcasa este de plastic.

Crezi că oglinzile originale sunt făcute din granit sau titan?

N-a zis nimeni că dacă ai oglindă originală ai fi fraier, problema e că te înfoi pe aici cu oglinzile tale originale şi spui că alea replici sunt nişte porcării fără să ştii despre ce vorbeşti cu adevărat, vorbeşti din auzite.

Am avut până acum 2 seturi de genul ăsta, am mai adus încă 4 pentru diverşi utilizatori.

Edited by Ciupanezu

Fii atent unde s-a ajuns discutia pentru niste oglinzi :hyper:

Se compara ceasuri cu oglinzi :hyper: Dumnezeule ...

raduccu : eu inteleg ca esti mandru ca ai elemente ACS originale pe masina dar las-o moale ca nu ai dreptate cu oglinzile :smile:

oglinzile replici sunt porcarii, eu de fiecare data cand spal masina ma astept sa zboare oglinda, pakete M din plastic ABS sunt porcarii -stii asta foarte bine ciupanezu-, si jantele replici sunt porcarii de nicio data nu se compara calitatea de piese originale cu cele replici, pretul spune totul, un set de jante replici costa 500-600 euro nou in cutie, dar o bucata originala costa 600 +- euro

apropo, nu exista ACS sau ALPINA sau HAMANN ...etc. original din fabrica (BMW), radu se refera la original de la

AC SCHNITZER

8)

ON: S-o stapanesti sanatos

ma bucur pt. tine ca ai totul original pe ea, asteptam s-o vedem pe burta cu suspensia reglabila

Poate ale tale, ale mele sunt de calitate.

Pachetul M e de calitate, de ce n-ar fi?

Am 4 jante replici Âşi una originalĂŁ, n-am constatat diferenĂže.

Alpina din fabricĂŁ existĂŁ, mai documenteazĂŁ-te.

BMW-urile Alpina nu ies BMW-uri standard din fabricĂŁ, piesele sunt asamblate direct de Alpina.

Poate ale tale, ale mele sunt de calitate.

Pachetul M e de calitate, de ce n-ar fi?

Am 4 jante replici Âşi una originalĂŁ, n-am constatat diferenĂže.

Alpina din fabricĂŁ existĂŁ, mai documenteazĂŁ-te.

BMW-urile Alpina nu ies BMW-uri standard din fabricĂŁ, piesele sunt asamblate direct de Alpina.

[/q

replica tot replica ramane crezi tu ca daca o janta e replica NO NAME adica fara nume shan guan firma face acea janta cu aceleasi materiale ?sa fim seriosi eu spre exemplu am terminat o fac de marketing si anume vanzari stii cum se vine un produs bun ?reclama 20 la suta restul calitate fratele meu pai la o janta china calitate iokk au ceva standard de calitate jantele alea sau oglinzile sau kitul ala un tuv ceva o garantie ca nu ramai in aer cu jantele de plastic sau can u ti sare oglinda la 100 la ora sa fim seriosi suntem oameni maturi ncat sa gandim altfel sau tu mergi pe principiul ca ce ai tu e perfect ce are altul e .... nah aiurea??

Poate ale tale, ale mele sunt de calitate.= ale mele sunt ca ale tale MADE IN CHINA aceasi producator.

Pachetul M e de calitate, de ce n-ar fi? = avem o experienta cu un prieten comun si stii foarte bine cum vine barile, si de ce nu ai luat tu pana acum pkt. M fake ?

Am 4 jante replici şi una originală, n-am constatat diferenţe.= unde si cand mergi cu masina ?!

Alpina din fabrică există, mai documentează-te = ai citit bine ce am scris ? la ce fabrica te referi ?

BMW-urile Alpina nu ies BMW-uri standard din fabrică, piesele sunt asamblate direct de Alpina = piesele sunt asamblate la ALPINA GmbH, nu la fabrica de bmw, mai documentează-te.

Edited by ///MPower_5er

Sunt făcute în Taiwan.

Probabil tu ai acele şuruburi care ţin carcasa desfăcute, ar trebui să le verifici, 100% nu sunt strânse ca lumea.

Dă jos sticlele, desfă şurubelele mici din interior şi vei vedea că poţi detaşa carcasa de pe suport.

Apoi trebuie să strângi şuruburile mari care ţin carcasa fixă pe suport, vei vedea că nu vor mai vibra, vor sta mult mai bine.

Le-am dat un mail celor din Taiwan în legătură cu chestia asta, mi-au mulţumit pentru feedback şi au zis că vor avea mai multă grijă.

Şi eu am avut un set de oglinzi cu problema asta şi aşa am rezolvat.

Pachetul lui Abude vine foarte bine pe maşină. Dacă ţi-a zis altceva, înseamnă că aiurează.

Are un singur luft de 2 mm într-o parte, în rest e 100% identic cu originalul.

Pentru 2 mm nu e de calitate?

N-am luat încă pachet M pentru că am avut alte cheltuieli mai importante, însă o să-mi iau tot pachet de pe eBay.

În Bucureşti şi prin ţară.

Nu o mai da la întors.

Ai zis că nu ies Alpina din fabrică, însă ele ies din fabrica Alpina, nu sunt BMW-uri care înainte sunt fabricate standard, iar apoi sunt modificate, precum procedează ceilalţi tuneri.

BMW are un parteneriat cu Alpina, le furnizează toate piesele pe care ei le asamblează.

Unele sunt modificate, altele nu, însă maşina respectivă e Alpina şi în acte şi de când iese pe poarta fabricii, nu iese înainte BMW standard, deci nu este apoi desfăcută şi modificată ulterior fabricaţiei.

replica tot replica ramane crezi tu ca daca o janta e replica NO NAME adica fara nume shan guan firma face acea janta cu aceleasi materiale ?sa fim seriosi eu spre exemplu am terminat o fac de marketing si anume vanzari stii cum se vine un produs bun ?reclama 20 la suta restul calitate fratele meu pai la o janta china calitate iokk au ceva standard de calitate jantele alea sau oglinzile sau kitul ala un tuv ceva o garantie ca nu ramai in aer cu jantele de plastic sau can u ti sare oglinda la 100 la ora sa fim seriosi suntem oameni maturi ncat sa gandim altfel sau tu mergi pe principiul ca ce ai tu e perfect ce are altul e .... nah aiurea??

Iar vorbeşti din auzite, se pare că-ţi place.

Eu am jante replici fabricate în Italia.

Respectă aceleaşi norme precum jantele OEM, nu sunt făcute pe vapor şi aduse în container cu 2 familii de chinezi.

Sunt făcute de o firmă care oferă garanţie, sunt testate şi vândute legal.

Edited by Ciupanezu

Iar vorbeÂşti din auzite, se pare cĂŁ-Ăži place.

Eu am jante replici fabricate ĂŽn Italia.

RespectĂŁ aceleaÂşi norme precum jantele OEM, nu sunt fĂŁcute pe vapor Âşi aduse ĂŽn container cu 2 familii de chinezi.

Sunt fãcute de o firmã care oferã garanÞie, sunt testate ºi vândute legal.

hai sa ti spun un lucru nu vb din auzite cand eu aveam jante replici acum 4 ani din italia aduse de mine u abea faceai bani sa ti cumperi o oglinda de pe fata ti am spus o janta relica e fakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee crezi tu ca jantele alea is facute in talia ???fabricate ?daca sunt asa calitate de ce nu au un nume pe ele ? de cen u se lauda producatorul ca sunt cele mai misto la fel ca cele originale ?imi spui si mie te rog?eu doar mi am prezentat masina nu trebuia sa te bagi peste topicul meu cum te ai bagat la toti sau sa inteleg ca tu nu ai nimik pe masian sa arati la lume ?nimic interesant ?...se poate cine stie

Ba vorbeÂşti din auzite.

Eu am jante fabricate ĂŽn Italia, nu Âştiu ce blugi aduceai tu acum 4 ani din Italia.

Au ºtanÞã pe ele, dar nu ºtanÞã BMW.

Nu e forumul tĂŁu, nu dictezi tu dacĂŁ se poate scrie la tine pe topic sau nu.

Ba vorbeÂşti din auzite.

Eu am jante fabricate ĂŽn Italia, nu Âştiu ce blugi aduceai tu acum 4 ani din Italia.

Au ºtanÞã pe ele, dar nu ºtanÞã BMW.

Nu e forumul tĂŁu, nu dictezi tu dacĂŁ se poate scrie la tine pe topic sau nu.

ce stanta au ?in afara de wet ce firma in caz ca patesti ceva cu ele ce firma sunt brandul lor producatorul lor spune mi si mie sunt nedumerit eu nu aduceam blugi :)))))plecam in excursie

ce stanta au ?in afara de wet ce firma in caz ca patesti ceva cu ele ce firma sunt brandul lor producatorul lor spune mi si mie sunt nedumerit eu nu aduceam blugi :)))))plecam in excursie

Au ºtanÞã firmei producãtoare, nu mai reÞin cum se numeºte firma, le am de 3 ani pe maºinã.

Am avut garanĂžie.

Au ºtanÞã firmei producãtoare, nu mai reÞin cum se numeºte firma, le am de 3 ani pe maºinã.

Am avut garanĂžie.

uita inca un lucru la care nu stii despre ce e vorba garantia o ai de la firma din romania ca orice firma din romania e obligata sa dea garantie la un produs nou intelegi ?? iar cu garantia asta la ce e e la decojire de vopsea si atat .deci iar ai gresit fakeee tot fakeee ramaneeeee

Garanţie a avut la rândul lui importatorul de la firma respectivă.

Ţi-am zis, tu ai adus blugi, acolo e altă treabă.

Ăia nu se decojesc ci se decolorează, e altă manevră.

Poate ai adus şi săpun, cine mai ţine minte.

Tot faci supoziţii lipsite de orice substanţă.

Eu am pe maşină jantele respetive de 3 ani, au fost echilibrate foarte uşor şi folosind foarte puţin plumb.

Nu s-au fisurat, nu s-au spart, nu se îndoaie şi vii tu să-mi zici că de fapt sunt nişte gunoaie.

Edited by Ciupanezu