Jump to content

bmw e39 ac schnitzer:)

raduccu

Recommended Posts

Pãi m-a fãcut Þepar ºi mincinos, nu ÎnÞeleg cum κi permite sã spunã asemenea lucruri, mai ales când nu a existat nici o Þeapã, culmea l-am ºi ajutat pe proprietarul maºinii deºi Îl ºtiam doar de la Întâlniri, nu eram prieteni sau mãcar amici.

ai facut pe el praf, apoi: ...nu e treaba mea sĂŁ-l judec... inca o data, asa esti tu

Cine vede, nu vezi cã tot spui niºte tâmpenii ºi argumente 0?...nu vezi mai departe de nasul tau, asta stiu

p.s: abude nu mi-a spus nimic despre tine, dar a vazut ce a cumparat din cauza ta si asta era decat un exemplu

man, POKER TIME

PA PA

EÂşti lipsit de caracter Âşi bun simĂž, vorbeÂşti din auzite si arunci cu acuze fĂŁrĂŁ argumente.

Nu avea ce sĂŁ spunĂŁ, nu Âşi-a luat nici o ĂžeapĂŁ.

L-am ajutat fĂŁrĂŁ nici o pretenĂžie, nu am vrut sĂŁ-i fac nici un rĂŁu, nu am vrut sĂŁ-mi facĂŁ nici un avantaj.

Sa inteleg ca Mpower are pachet original, nu? Atunci lupta e pierduta, ala e scump, nu oricine si-l poate permite.

Discutia nu-si mai are rostul.

multumesc frumos pentru ca ati tacut si v ati oprit din aberatii aici e topicul meu despre masian mea cu opiniile mele iar opiniile mele spun ca tot ce nu e oem e FAKE ,china pe vapor

multumesc frumos pentru ca ati tacut si v ati oprit din aberatii aici e topicul meu despre masian mea cu opiniile mele iar opiniile mele spun ca tot ce nu e oem e FAKE ,china pe vapor

La fraza asta nu pot sa zic decat ca esti un "cap patrat " :laugh:

Vezi numai inainte ..

Edited by sax1987

EÂşti lipsit de caracter Âşi bun simĂž, vorbeÂşti din auzite si arunci cu acuze fĂŁrĂŁ argumente.

Nu avea ce sĂŁ spunĂŁ, nu Âşi-a luat nici o ĂžeapĂŁ.

L-am ajutat fĂŁrĂŁ nici o pretenĂžie, nu am vrut sĂŁ-i fac nici un rĂŁu, nu am vrut sĂŁ-mi facĂŁ nici un avantaj.

iar tu cum esti ca mereu te bagi in sufletul oamenilor pe pagina lor in care isi arata si ei minunatiile lor de masini pe care le iubesc tu mereu te bagi ai cate ceva de comentat ca nu iti convine ba una ba alta bai baiete dute la munca si nu ti mai pierde viata aici lasa ma prostiile si revino ti la realitate ca viata e grea nu sa iti bati tu joc de lucrurile altora ca eu am soobwoofer si pionener in caz ca nu stiai eu am dsp ca si tine iar eu in plus am si niste jante de vreo 800 euro asa second ORIGINALE plus sonorizarea la difuzoare e focal 2 difuri costa 13 milioane ...da ai vazut bine 13 milioane puteam sa aleg sa mi iau difuri la 1 milion de carton cum ai tu acum pe masina ta ai pionner nu e marketing e un dvd la care poti vedea un film ceva un clip cam tot ce vrei ne am inteles ?soi te rog frumos sa te abtii de la comentarii inutile si fara rost ca eu vand blugi . nu ma ocup cu asa ceva nu am facuto niciodata si nici nu am sa o fac nu am terminat o facultate sa fac asa ceva te rog sa te abtii sa mesteci incet si apoi sa ti revii la realitate viata nu e roz precum boxerii de pe tine

adica ACS, Hamann, Alpina etc etc sunt FAKE nu ? ca nu e OEM :) funny boy

La fraza asta nu pot sa zic decat ca esti un "cap patrat " :laugh:

fiecare cu opinia lui sax eu ma bucur ca au incetat odata sa se certe eu nu sunt genu de om sa ma cert las de la mine fie cum o fi dar aici chiar nu si are rostul o astfel de cearta viata e frumoasa si noi stam si ne certam pe un forum in care ar trebui sa ne ajutam :D

fiecare cu opinia lui sax eu ma bucur ca au incetat odata sa se certe eu nu sunt genu de om sa ma cert las de la mine fie cum o fi dar aici chiar nu si are rostul o astfel de cearta viata e frumoasa si noi stam si ne certam pe un forum in care ar trebui sa ne ajutam :D

Exact ! Ne certam degeaba si nu se va ajunge niciodata la un acord datorita gandirii limitate a unora :logik:

Eu nu mai intru pe acest topic , felicitari pentru masina si elementele tale ACS originale ..

Sax, daca nenea ala al tau de la avatar face clatite, pliz bi mai frend, hehe :dancing:

Fac si clatite si multe altele :frantics:

Edited by sax1987

iar tu cum esti ca mereu te bagi in sufletul oamenilor pe pagina lor in care isi arata si ei minunatiile lor de masini pe care le iubesc tu mereu te bagi ai cate ceva de comentat ca nu iti convine ba una ba alta bai baiete dute la munca si nu ti mai pierde viata aici lasa ma prostiile si revino ti la realitate ca viata e grea nu sa iti bati tu joc de lucrurile altora ca eu am soobwoofer si pionener in caz ca nu stiai eu am dsp ca si tine iar eu in plus am si niste jante de vreo 800 euro asa second ORIGINALE plus sonorizarea la difuzoare e focal 2 difuri costa 13 milioane ...da ai vazut bine 13 milioane puteam sa aleg sa mi iau difuri la 1 milion de carton cum ai tu acum pe masina ta ai pionner nu e marketing e un dvd la care poti vedea un film ceva un clip cam tot ce vrei ne am inteles ?soi te rog frumos sa te abtii de la comentarii inutile si fara rost ca eu vand blugi . nu ma ocup cu asa ceva nu am facuto niciodata si nici nu am sa o fac nu am terminat o facultate sa fac asa ceva te rog sa te abtii sa mesteci incet si apoi sa ti revii la realitate viata nu e roz precum boxerii de pe tine

Chiar nu cred că ai DSP.

Eu n-am difuzoare de carton.

Jantele alea ale tale fac 500 € sh, iar nu te mai suporţi.

Nu-mi da tu mie sfaturi, probabil n-ai vândut prea mulţi blugi azi.

Nu-i nimic, mai sunt şi zile proaste.

Acum îţi scriu serios:

Ai un stil de a scrie care denotă incultură. Ai o suficienţă şi o aroganţă aproape fără margini, nu taci când ar trebui, tot încerci să ieşi în evidenţă prost cu tot felul de sume derizorii.

Ţi-am zis doar că nu e AC S din fabrică maşina, însă normal că n-ai putut suporta chestia asta, lipsa de educaţie a ieşit la iveală.

Te superi că ţi-am zis că ai pus poze mici.

Dacă tot prezinţi masina, nu e normal să pui nişte poze din care să se înţeleagă ceva?

Edited by Ciupanezu

Chiar nu cred cĂŁ ai DSP.

Jantele alea ale tale fac 500 € sh, iar nu te mai suporĂži.

Nu-mi da tu mie sfaturi, probabil n-ai vândut prea mulÞi blugi azi.

Nu-i nimic, mai sunt Âşi zile proaste.

Acum ĂŽĂži scriu serios:

Ai un stil de a scrie care denotã inculturã. Ai o suficienÞã ºi o aroganÞã aproape fãrã margini, nu taci când ar trebui, tot Încerci sã ieºi În evidenÞã prost cu tot felul de sume derizorii.

omule eu am dsp pe masina nu crezi tu dar tu esti zeu ce esti??? cum sa imi spui tu mie sa tac cand tu stai cu mami si cu tati in casa ei iti dau ora de culcare tu imi spui mie sa tac?nu tii rusine asa putin ?mai iesi la o plimbare cu masina ca de atsa ai cumparato nu de bibelou nu ma lua peste picior cu blugii aia okay ?? te rog ru frumos te implor taca ti gura aia spurcata tu te ai bagat in seama aici pe pagina nu eu la tine cum te bagi la toti in seama stii doar sa comentezi ca nu iti convine aia ba aia ba aia daca nu ai ce face te angajez sa mi calci niste blugi daca tot ai adus vorba de blugi

omule eu am dsp pe masina nu crezi tu dar tu esti zeu ce esti??? cum sa imi spui tu mie sa tac cand tu stai cu mami si cu tati in casa ei iti dau ora de culcare tu imi spui mie sa tac?nu tii rusine asa putin ?mai iesi la o plimbare cu masina ca de atsa ai cumparato nu de bibelou nu ma lua peste picior cu blugii aia okay ?? te rog ru frumos te implor taca ti gura aia spurcata tu te ai bagat in seama aici pe pagina nu eu la tine cum te bagi la toti in seama stii doar sa comentezi ca nu iti convine aia ba aia ba aia daca nu ai ce face te angajez sa mi calci niste blugi daca tot ai adus vorba de blugi

Se vede că eşti invidios şi ai probleme erectile. :(

Viaţa mea e frumoasă, n-am griji, n-am mari responsabilităţi, nu mai vorbi de sus că nu ai de ce.

Pune o poză cu headunit-ul.

Edited by Ciupanezu

Chiar nu cred cĂŁ ai DSP.

Jantele alea ale tale fac 500 € sh, iar nu te mai suporĂži.

Nu-mi da tu mie sfaturi, probabil n-ai vândut prea mulÞi blugi azi.

Nu-i nimic, mai sunt Âşi zile proaste.

Acum ĂŽĂži scriu serios:

Ai un stil de a scrie care denotã inculturã. Ai o suficienÞã ºi o aroganÞã aproape fãrã margini, nu taci când ar trebui, tot Încerci sã ieºi În evidenÞã prost cu tot felul de sume derizorii.

Ăi-am zis doar cĂŁ nu e AC S din fabricĂŁ maÂşina, ĂŽnsĂŁ normal cĂŁ n-ai putut suporta chestia asta, lipsa de educaĂžie a ieÂşit la ivealĂŁ.

Te superi cĂŁ Ăži-am zis cĂŁ ai pus poze mici.

DacĂŁ tot prezinĂži masina, nu e normal sĂŁ pui niÂşte poze din care sĂŁ se ĂŽnĂželeagĂŁ ceva?

ce lipsa de educatie spui tu acolo cand eu am pus si filme chiar sa o vezi mai bine ,cum sa nu ma enervez cand eu am ceva original pe masian tu vii cu niste replici china sau italai si imi sui ca ale mele sunt normale dar niste porcarii de replici ar fi la fel ca nu conteaza daca sunt replici sau originale nu sa nu ma enervez cand eu stiu ca ma dsp pe masina tu imi spui ca nu crezi ca am ,cum sa nu ma enervez cand tu imi spui ca eu vand blugi cand eu am afacerea mea si tu stai cu parintii in casa ,spune tu cum sa nu ma enervez???pe bune acum tu imi spui mie sa tac ,cand eu am deschis acest topic e vorba despre masina mea tu puteai sa comentezi la masina ta ca asculti muzica la caseta cu tot cu magazia aia de 6 cd uri care o am si eu si sta degeaba ai putea sa gasesti defecte la masian ta simpla care nu are nimic special e un e39 simplu fara nimic iesit din comun eu am considera ca daca am un pachet acs e putin mai deosebita

Se vede cĂŁ eÂşti invidios Âşi ai probleme erectile. :(

ViaĂža mea e frumoasĂŁ, n-am griji, n-am mari responsabilitĂŁĂži, nu mai vorbi de sus cĂŁ nu ai de ce.

Pune o pozĂŁ cu headunit-ul.

auzi putin eu nu am pe ce sa fiu invidios eu la varsta mea de 24 de ani am tot ce mi am dorit vreodata o casa o masina si o afacere mie imi e de ajuns asa ca nu am de ce sa fiu invidios headunitul e pioneer avh 4050 difurile sunt focal iar restul dsp e nokia soobwooferul statia philips parca si tot asa stii prea bine daca ai si tu dsp poze am sa fac maine si am sa le postez sa vezi mai bine

Dar ce te interesează pe tine că am jante replici şi oglinzi replici? De ce crezi că m-ar interesa părerea ta cu privire la calitatea lor, mai ales având în vedere că nu ştii despre ce e vorba.

Am şi una originală, am dat 700 € pe ea.

Ai dat vreodată în viaţa ta 700 € pe o jantă?

Tu epatezi cu o maşină pe care doar ai cumpărat-o.

Ai montat ceva cu mâna ta pe ea? Eu când am luat-o pe a mea era stock, avea jante pe 16, arată cu totul altfel.

Nu mă interesează ce afacere ai tu, ţi-am zis de blugi pentru că ai început să suferi că tu mergeai de acum 4 ani în Italia.

Bine că o fi a mea simplă, nu trebuie să-ţi placă ţie.

Hai că nu mai scriu pe topicul ăsta, însă nu mai face nici o referire la mine, maşina mea sau jantele mele sau alte tâmpenii de genul ăsta. Vezi-ţi de treabă.

Edited by Ciupanezu

Mda, cred c-ar trebui sa observe vreun moderator topicul asta, nu de alta, dar poate asa s-ar calma ce si cine trebuie sa se calmeze.

Dar ce te intereseazã pe tine cã am jante replici ºi oglinzi replici? De ce crezi cã m-ar interesa pãrerea ta cu privire la calitatea lor, mai ales având În vedere cã nu ºtii despre ce e vorba.

Am Âşi una originalĂŁ, am dat 700 € pe ea.

Ai dat vreodatĂŁ ĂŽn viaĂža ta 700 € pe o jantĂŁ?

Tu epatezi cu o maÂşinĂŁ pe care doar ai cumpĂŁrat-o.

Ai montat ceva cu mâna ta pe ea? Eu când am luat-o pe a mea era stock, avea jante pe 16, aratã cu totul altfel.

Nu mĂŁ intereseazĂŁ ce afacere ai tu, Ăži-am zis de blugi pentru cĂŁ ai ĂŽnceput sĂŁ suferi cĂŁ tu mergeai de acum 4 ani ĂŽn Italia.

Bine cĂŁ o fi a mea simplĂŁ, nu trebuie sĂŁ-Ăži placĂŁ Ăžie.

Hai cã nu mai scriu pe topicul ãsta, Însã nu mai face nici o referire la mine, maºina mea sau jantele mele sau alte tâmpenii de genul ãsta. Vezi-Þi de treabã.

daca am pus ceva pe ea?cu mana mea?fii pe faza :

interior piele crem

dvd pioneer plus difuri focal

jante acs

discuri sport ventilate a.t.e 7 mil bucata

faruri facelift cu xenon

triple facelift

..............e destul ??

Mda, cred c-ar trebui sa observe vreun moderator topicul asta, nu de alta, dar poate asa s-ar calma ce si cine trebuie sa se calmeze.

de ce dai vina pe mine ?eu ar fi trebuit sa tac cand el sia batut joc de masina mea nu inteleg ?esti amic cu ciupanezu aveati vreo relatie mai stransa asa?

Gată mă, nu mă intereează, nu mi te mai adresa.

Îmi zici tu mie de afaceri la 24 de ani.

În mod evident că dacă ai realizat ceva la 24 de ani, ai avut sprijinul părinţilor, deci n-ar trebui să te dai mare atâta.

Şi eu tot 24 de ani am.

Edited by Ciupanezu

GatĂŁ mĂŁ, nu mĂŁ intereeazĂŁ, nu mi te mai adresa.

Ămi zici tu mie de afaceri la 24 de ani.

Ăn mod evident cĂŁ dacĂŁ ai realizat ceva la 24 de ani, ai avut sprijinul pĂŁrinĂžilor, deci n-ar trebui sĂŁ te dai mare atâta.

ÂŞi eu tot 24 de ani am.

nu ma ajutat nimeni eu muncesc de la 17 ani singurel mi am facut tot ce am dar nu conteaza asta multumesc frumos pentru intelegere

daca am pus ceva pe ea?cu mana mea?fii pe faza :

interior piele crem

dvd pioneer plus difuri focal

jante acs

discuri sport ventilate a.t.e 7 mil bucata

faruri facelift cu xenon

triple facelift

..............e destul ??

Am zis ca nu ma mai bag aici dar sari calu ..

Am si eu discuri ventilate si cu striatii ATE power si au fost 250 lei bucata !!!Sau la Iasi sunt mai scumpe ? :download:

Interior crem ai dar nu pusca deloc cu bordul si restul .. daca tot te-ai bagat sa pui crem in masina trebuia sa-l faci complet !!

Si nu mai visa cu jantele alea ca nu fac atatia bani .. daca erau pe 19 faceau !

Uite aici exemplu de masina ! Cand a ta o sa arate asa atunci sa te agiti pe aici ..

post-29543-0-36732600-1300461348_thumb.jpg

post-29543-0-49687000-1300461709_thumb.jpg

Edited by sax1987

nu ma ajutat nimeni eu muncesc de la 17 ani singurel mi am facut tot ce am dar nu conteaza asta multumesc frumos pentru intelegere

Asta nu înseamnă că trebuie să vorbeşti de sus şi să suferi de bani şi să vorbeşti aiurea de maşinile altora.

OK.

Edited by Ciupanezu

Ooo! Sa traiti, domnu' ihearto! Ce mai faceti? Ati sunat adunarea comitetului si aici? :poke:

Nu mai dati niciun semn? Pai se poate? Am ajuns sa caut conflictele lu' Ciupanezu, ca sa dau de dumneavoastra? :beee:

P.S.: Nu ma pot abtine sa nu mai fac o remarca: nu mi se pare corect ca Ciupanezu sa fie facut tepar, etc. etc., de vreme ce nu a avut absolut niciun profit, unde mai pui ca toate l-au costat pe el timp, poate si ceva benzina arsa, atunci cand l-a ajutat pe "Hamude" ala cu achizitionarea pieselor de pe ebay, mersul la vopsitorie, etc. Gata, am zis! Si chiar vorbesc serios... :ninja: Facerea de bine, regulari de mama...