Jump to content

vand E34 1944 520i

cjE28

Recommended Posts

are vanos, habar nu am ce este DSC ,ASC, nu vreau sa mint ca nu a fost revopisita , nu a fost revopsita doar partea de la dunga de sub manerul usi stanga spate ,m-a indoit un tampit acu mai mult de un an .repet doar de la dunga orizontala in jos panoul usi..... in rest ase este din fabrica ,sunt al doilea proprietar de cand a iesit din fabrica, si nici macar polish nu are, o data pe an in vara o ceruiesc , atat...........................

are vanos, habar nu am ce este DSC ,ASC, nu vreau sa mint ca nu a fost revopisita , nu a fost revopsita doar partea de la dunga de sub manerul usi stanga spate ,m-a indoit un tampit acu mai mult de un an .repet doar de la dunga orizontala in jos panoul usi..... in rest ase este din fabrica ,sunt al doilea proprietar de cand a iesit din fabrica, si nici macar polish nu are, o data pe an in vara o ceruiesc , atat...........................

sincer nu ma grabesc sa o vand , dar daca primesc pretul corect o dau ,,si asta doar pt ca vreau una la fel doar touring ,

post-833-0-87167100-1298021425_thumb.jpgpost-833-0-89185400-1298021432_thumb.jpgpost-833-0-61290100-1298021437_thumb.jpgpost-833-0-90782100-1298021442_thumb.jpgpost-833-0-60396700-1298021450_thumb.jpgpost-833-0-02010500-1298021458_thumb.jpgpost-833-0-86715700-1298021466_thumb.jpgpost-833-0-70147100-1298021475_thumb.jpg

Ce bine arata! :rolleyes: Fa-i si tu mai multe poze cu interiorul si fa-i cu motorul! :blush:

Si da ma multe detalii despre ea!

binenteles ca arata bine, ma intriga unele comentarii ca de ex.: aaaa este e34 , depasita ,niste jafuri ,nu merita banu, totusi nu trebuie sa judecam acest model sau altele dupa calitatea anunturilor cu poze de pe siteuri gen autovit,,,,,4tuning, etc

sunt oameni aici ca si in germania sau ori unde in lume ,pasionati care au grija de masina lor indiferent de varsta sau model,,, vezi in germania gasesti e34 de la 500 de euro pana la 6000 de euro,,,,,,,,pretul reflecta intodeauna starea masinii cat si dotarile........

intrebati-ma daca vreti detalii despre masina ................repet am adus-o personal di germania eu fiind al doilea proprietar ,, avea atunci in jur de 196000km ,,,,,plus minus.....

de atunci am incercat sa o grijesc ,sa investesc in ea pe masura ce consumabilele se cereau schimbate,,,,,

aaa inca un fapt ce il gasesc important , are pe motor de cand am adu-so un stiker care arata ca fabricantul sfatuieste si afolosit la vanzare ulei castrol 5w30 ,, in cartea de service toate schimburile de ulei sunt in concordanta cu aceasta, binenteles la randul meu am folosit acest ulei.