Jump to content

[Vand] Jante M 17"

Recommended Posts

Banuiesc ca sunt replici nu?..

eu cred ca sunt replici.

jantele le-a cumparat fratele meu acum 2 luni de pe ebay.de, iar acum vrea sa le vanda pentru ca da cam urat distanta intre roti si aripa fara suspensie sport.

eu sunt doar intermediarul.

Edited by FlorinB

mie imi place foarte mult modelul.. problema e ca... jantele tip replici.. sunt bune de ceva?adica au rezistenta cat de cat? ca daca si cele originale se indoaie imediat prin jegul asta de Bucuresti..cei care au experienta mai mare cu replicile.. poate ma ajuta cu vreun sfat..

in afara de zgarieturile alea fotografiate de tine mai e vreo zgarietura cat de mica pe undeva?

de unde esti?ultimul pret?

merci.

mie imi place foarte mult modelul.. problema e ca... jantele tip replici.. sunt bune de ceva?adica au rezistenta cat de cat? ca daca si cele originale se indoaie imediat prin jegul asta de Bucuresti..cei care au experienta mai mare cu replicile.. poate ma ajuta cu vreun sfat..

in afara de zgarieturile alea fotografiate de tine mai e vreo zgarietura cat de mica pe undeva?

de unde esti?ultimul pret?

merci.

eu nu sunt in masura sa-ti spun daca sunt rezistente sau nu fiindca nu am avut pana acum jante replica.

parerea mea e ca sunt de calitate, fara a face reclama.

poate ne da o mana de ajutor colegul razvanflorin90, fiindca si jantele lui sunt tot made in germany.

modelul de jante e Styling 67(http://felgenkatalog.auto-treff.com/), doar ca cele de pe site sunt de 18".

Sunt din Cugir, jud Alba.

Ultimul pret 400Euro.

Poze cu zgarieturile.

post-38236-0-37510500-1297925577_thumb.jpg

post-38236-0-09862800-1297925584_thumb.jpg

post-38236-0-14827800-1297925594_thumb.jpg

post-38236-0-00117500-1297925945_thumb.jpg

post-38236-0-58797800-1297926705_thumb.jpg

Up

7. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

Pe viitor, fii mai atent, te rog!

Regulament MP

Intr-un an de zile eu am indreptat 3 jante, de fiecare data pt gropi "finute" luate pe timp de noapte..ca orice janta normala, daca ia o groapa serioasa se stramba putin. imi vine greu sa cred ca daca as fi avut jante pe 18 oem nu ar fi patit nimic la gropile luate. Merg la vulcanizare lunar pt verificarea jantelor si din 2 in 2 saptamani pt presiunea cu azot (cu rotile de vara). Per total sunt multumit de jantele replica pe care le am.

te intereseaza schimb cu unele de 18 originale de M?

sunt din craiova dar din intamplare am drum spre alba miercurea viitoare ...da-mi un rapuns pt ca vreau sa le vad pe ale tale cand trec pe acolo?

mersi

@ roshu2010 nu sunt interesat de schimburi. multumesc de oferta.

un ultim pret?

@Johann ultimul pret 390Euro.

jantele tale nu sunt replici made in italy sau china, sunt MAM3 style M3 si sunt de calitatea foarte buna, am avut MAM9 style Alpina si nu am avut nici o problema

MAM & Keskin

bafta

@'///MPower_5er multumesc pentru completari. sincer eu nu stiam ce marca sunt jantele.

pretul ramane acelasi chiar daca sunt MAM3 style M3.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.