Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

[Cumpar] SUPORT SCRUMIERA SI COMENZI AC PT E46

Recommended Posts

suportul acela il am cu tot ,masina a fost prevazuta cu ac 100 de ron

0752515313 0768522355 0733666999 si vb la telefon dezmembrez e 46

ce inseamna cu totu? masina ta are navi 16:9. daca da e bun daca nu nu e bun pt de ala am si eu dar nu se asaza comenzile ac calumea in el sub navi.daca e ce ma intereseaza as fi interesat sa il vad. din ce an e masina pe care o dezmembrezi si ce faruri si ce semnalizatoare are daca e dupa 2001.

tocmai am vazut ce e46 dezmembrezi. nu are navi mare deci piesa de pe el este exact ca a mea. nu e ce imi trebuie.

Edited by pedro

daca te ajuta cu ceva de la autototal si ca sa stii aia dau si factura si imi pot deduce si tva-ul.

nu ma intereseaza scrumiera si capacul ei si bricheta pt ca le am . doar reperul 1 nu 12

Edited by pedro

For vehicles with

Smoker package

and

Navigation system Professional

S441A=Yes

S609A=Yes

01 Carrier 1 51168230902 $51.30

de unde reiese ca e pt butoane individuale?

eu vreau pt navi profesional si pachet fumatori.

e bun si ala ce ai zis tu doar ca are si scrumiera si capacul ei.eu am modelul care deasupra scrumierei mai avea o cutie unde la montarea dinavin-ului au fost mutate comenzile ac ca la cele cu navi 16:9 si nu stau tocmai ca de fabrica. cam asta e problema mea. am 3 butoane acolo. 2 pt scaune incalzite si un dsc dar nu cred ca sunt individuale.

Nu cred ca ai inteles exact despre ce e vorba aici. Piesele 1 si 12 au exact aceleasi dimensiuni si sunt reprezentate de pozele de mai sus, chiar daca 12 pare mai mica in diagrama de pe realoem. Nu poti sa cumperi doar bucati din ea, ca ai tu deja scrumiera si capacul. Asta daca vrei sa ma crezi pe cuvant, altfel iti doresc succes.

Butoane individuale vs integrate.

http://s1.postimage.org/1b2v2lp1g/individual.jpg vs http://s1.postimage.org/1b2ydoe10/integrate.jpg

Atentie, 51168230902 este pentru modelele cu butoane individuale (+pachet fumatori). Verifica sa nu iti trebuiasca cumva 51167001410 (butoane incorporate + pachet fumatori) .

http://s1.postimage.org/1awzdt9tw/51168230902.jpg vs http://s1.postimage.org/1ax4cfbb8/51167001410.jpg

eu aveam piesa din prima poza ....exact la fel,cea cu butonele individuale ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

270 de lei tot ansamblul din poza sau 100 de lei numai ''spirala'' poza reala

e ok pretu la spirala dar e buna sigur?daca nu functioneaza ce facem?la a mea nu merg comenzile de pe stg intotdeauna .

e ok pretu la spirala dar e buna sigur?daca nu functioneaza ce facem?la a mea nu merg comenzile de pe stg intotdeauna .

a mea e 100 % sigur ok,numai alta e intrebarea...stii pe cineva PRICEPUT sa ti-o instaleze ? sa nu-i rupi banda si apoi sa imi spui ca ti-am dat-o stricata.Colegul si prietenul meu '' snacks'' de aici de pe forum are trista performanta de a fi rupt 5 benzi din inelele de la volan :wacko: si mai sunt multi ca si el .

• 2 months later...