Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vreau sa iau un 320i - M50/52

new

Recommended Posts

Sal la toata lumea !

Sunt nou pe acest forum...

As vrea sa iau si eu un BMW dupa cum spune si titlul ...

pe la vo 6000 euro ...

Ce spuneti ???

E o alegere buna ?

Stiti ceva masinute de vanzare ?

Sau ma sfatuiti sa iau din Germania ... ???

S-a mai discutat pe forum ... am citit posturile ...

Dar s-au mai schimbat si vremurile , si preturile ... si vamile ... intelegeti voi.

Am ramas placut surprins de costurile pieselor la BMW

As putea sa spun ca is mai ieftine ca la Opel .... Ca si fost posesor de opel ...

Sa nu mai vorbim de consum ... (Opel Vectra B 1.8 an '98 116 CP - consum 18,2% in buc - in timpul aglomeratiilor interminabile)

In alta ordine de idei .. .cam ce consumuri ati scos cu BMW-ul prin Buc.

Stiu ca nu e o problema de consum ( vorba aia e BMW totusi )... da macar asa ca idee ...

Pai daca as iesi cu tot cu acte pe la 7500 la un E46 ar fi ceva ...

Altfel :blink:...

NU pot decat sa ma duc in Germ ...

Si chiar asa ... E36 e euro 3??? Nu stiu ....

139544[/snapback]

si daca iti zic ca am un e46 la 8000 pt tine ce zici? numa ca inca nu sunt sigur daca dau masina... imi mai trebe vreo 2-3 zile sa ma hotarasc...

si daca iti zic ca am un  e46 la 8000 pt tine ce zici? numa ca inca nu sunt sigur daca dau masina... imi mai trebe vreo 2-3 zile sa ma hotarasc...

139548[/snapback]

sper sa te descurci cu problemele c u banii, cum ai mai facut-o de altfel! :blink: la 8000 e46 chiar e ceva...

Ce stiti de 320 cu Cutie automata ???

Probleme ceva la ea ... ??

Sau consum mult mai mare ???

Ceva avantaje ...

139580[/snapback]

iti place tie cutia automata ? probleme la automata.. nu stiu; consum mai mare.. da; avantaje.. eu nu vad niciunul pt ca nu-mi place cutia automata. concluzia mea: ia-ti manuala! :) :blink:

sper sa te descurci cu problemele c u banii, cum ai mai facut-o de altfel! :blink:  la 8000 e46 chiar e ceva...

139551[/snapback]

Mda... is dracu si banii astia... cred ca e a n-spea oara cand pun anunt ca vand masina... si nu e problama ca nu am banii... ci ca nu ii am cand imi trebuie.

Pai ziceti ma daca vreti masina... oricum s-ar putea sa o vand chiar daca imi rezolv treaba de vinerea viitoare... numai ca atunci s-ar putea sa ii mai creasca pretul :)

Stiti si voi vum e in viatza... uneori din doua rele trebuie sa alegi ala mai putin rau. E46 la 8000 de euro in cazul meu ar fi raul mai putin rau :)

Edited by deathrow

• 2 weeks later...
Sal la toata lumea !

Sunt nou pe acest forum...

As vrea sa iau si eu un BMW dupa cum spune si titlul ...

pe la vo 6000 euro ... 

Ce spuneti ???

E o alegere buna ?

Stiti ceva masinute de vanzare ?

Sau ma sfatuiti sa iau din Germania ... ???

S-a mai discutat pe forum ... am citit posturile ...

Dar s-au mai schimbat si vremurile , si preturile ... si vamile ... intelegeti voi.

Am ramas placut surprins de costurile pieselor la BMW

As putea sa spun ca is mai ieftine ca la Opel .... Ca si fost posesor de opel ...

Sa nu mai vorbim de consum ... (Opel Vectra B 1.8 an '98 116 CP - consum 18,2% in buc - in timpul aglomeratiilor interminabile)

In alta ordine de idei .. .cam ce consumuri ati scos cu BMW-ul prin Buc.

Stiu ca nu e o problema de consum ( vorba aia e BMW totusi )... da macar asa ca idee ...

139530[/snapback]

hai sa vezi bmw meu pana nu ii pun motorul de M ca apoi va costa 9000e!0721357101

parerea mea e ca merita banii masina asta: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=9538&hl=  :blink:

139534[/snapback]

eu zic ca aceasta masina nu merita

domnu' propietar... o rupe pe la curse... si face experimente cu ea ..fara debitmetru ... si o masina tunata .. ( bmw ma refer ) sigur s-a tras de ea rau.

parerea mea.

Este frumoasa la exterior ...probabil ca acum merge si bine... dar ... exploatata la maxim ..o sa cedeze cat de curand... are o varsta totusi

recomand e46 a lui deathrow

Edited by snk_2cool4u

eu zic ca aceasta masina nu merita

domnu' propietar... o rupe pe la curse... si face experimente cu ea ..fara debitmetru ... si o masina tunata .. ( bmw ma refer ) sigur s-a tras de ea rau.

parerea mea.

Este frumoasa la exterior ...probabil ca acum merge si bine... dar ... exploatata la maxim ..o sa cedeze cat de curand... are o varsta totusi

recomand e46 a lui deathrow

145082[/snapback]

auzi vere,de cand iti permiti sa vb tu asa de masina mea?tu ai bagat banii care i-am bagat eu in ea vreodata?veziti de toroapa si si nu te mai baga aiurea in tramvai,ok?cand o sa schimbi si tu pana si ultimul surub la ea si o sa fi maniac ca mine sa fie tipla mai vb,nu stiu de unde atata tupeu...te-ai uitat la masina ta vreodata sa o compari cu a mea?cand o sa ai o scula de masina atunci sa vb urat de a mea...

auzi vere,de cand iti permiti sa vb tu asa de masina mea?tu ai bagat banii care i-am bagat eu in ea vreodata?veziti de toroapa si si nu te mai baga aiurea in tramvai,ok?cand o sa schimbi si tu pana si ultimul surub la ea si o sa fi maniac ca mine sa fie tipla mai vb,nu stiu de unde atata tupeu...te-ai uitat la masina ta vreodata sa o compari cu a mea?cand o sa ai o scula de masina atunci sa vb urat de a mea...

145147[/snapback]

bine vere..ma abtin :blink: ...succes la vanzare. Eu mai am de schimbat la masina mea pana la ultimul surub, sunt maniac, dar nu o vand, nu as compara masina ta cu a mea capersonal nu imi place stilul "tunat si modificat", mie imi place fara modificari . stock . :) elemente eventual kit M exterior.

Inca odata ...scuze de afirmatii bafta la vanzare

bine vere..ma abtin :) ...succes la vanzare. Eu mai am de schimbat la masina mea pana la ultimul surub, sunt maniac, dar nu o vand, nu as compara masina ta cu a mea capersonal nu imi place stilul "tunat si modificat", mie imi place fara modificari . stock . :) elemente eventual kit M exterior.

Inca odata ...scuze de afirmatii bafta la vanzare

145241[/snapback]

in primul rand te scuz,nu e frumos sa faci asemenea afirmatii,ai intrebat si tu pe ady cate am schimbat eu la masina doar ca a fost scrisul sters sau chestii banale care nu necesitau inlocuirea,cati bani am investit in ea sa fie tipla,eu merg la test bavaria,iti garantez ca nu gaseste nimic la ea,tocmai ca am avut grije sa fie perfecta,mai ales acum ca vreau sa plec in germania cu ea si trebuie sa nu aiba nimic defect.faptul pt care vreau sa o dau este ca imi doresc un passat diesel. :blink: