Jump to content

vopsire stil camouflage

ownage16

Recommended Posts

Salut . As vrea sa stiu cam cat ar costa vopsirea unui e46 facelift in stil camouflage sau daca exista si autocalant care sa arate asa ?

Ce riscuri ar fii daca as cumpara o bascula pentru roata din fata dreapta de la Second hand ? Mersi

http://img407.imageshack.us/img407/6606/2010bmw5seriesspyshots0.jpg[/img]

• Downvote 1

Salut . As vrea sa stiu cam cat ar costa vopsirea unui e46 facelift in stil camouflage sau daca exista si autocalant care sa arate asa ?

Ce riscuri ar fii daca as cumpara o bascula pentru roata din fata dreapta de la Second hand ? Mersi

http://img407.imageshack.us/img407/6606/2010bmw5seriesspyshots0.jpg[/img]

...presupunand ca gasesti una buna, "singurul risc" e ca o sa se strice mult mai repede decat una noua, no? ;)

pai in poza de ai pus'o tu ... este autocolant , dar nu cred ca are rol estetic ...din cate vad masina este una de probe si este colantata in stilul acela cu un scop... nu vad de ce ai vrea sa ti faci masina asa , dar este posibil ..poti sa ti faci masina cum doresti tu ... dai un ban mai mult si o faci cum vrei ... da'mi un PM daca vrei mai multe detalii :rolleyes:

Asa sunt colantate masinile de probe. Daca cauti pe Google "spy pictures BMW" o sa vezi sute de poze din astea. Sunt facute ca sa induca in eroare ceilalti conducatori, avand in vedere ca sunt modele ce inca nu sunt pe piata, oficial.

De ce ai vrea sa iti faci masina asa? Pregatesti un prototip??? :lol:

Am si eu o intrebare(la fel de stupida cred.. :Thinking: ):cat ar costa o vopsire cu acel component numit "cameleon",pt ca era la mine in oras un 6-er in "culorile" astea,adice el defapt era un verde mai ciudat,dar din diferite pozitii se vedea ba mov,ba violet,uneori chiar si un albastru;si unde s-ar face aceasta vopsire,pt ca nici acum n-am reusit sa aflu misterul :mellow:

Am si eu o intrebare(la fel de stupida cred.. :Thinking: ):cat ar costa o vopsire cu acel component numit "cameleon",pt ca era la mine in oras un 6-er in "culorile" astea,adice el defapt era un verde mai ciudat,dar din diferite pozitii se vedea ba mov,ba violet,uneori chiar si un albastru;si unde s-ar face aceasta vopsire,pt ca nici acum n-am reusit sa aflu misterul :mellow:

doar nu vrei sa iti vopsesti masina in italia. pe acolo un vopsit normal complet te ajunge pe la 3-4000 euro.

doar nu vrei sa iti vopsesti masina in italia. pe acolo un vopsit normal complet te ajunge pe la 3-4000 euro.

Nu Unvicont,ar fi culmea sa-mi vopsesc troaca cu asemenea vopsea(am masina de 2000€ si-i pun vopsea de 4000 :purple: ),si unde mai pui,in Italia?! :shocking: Eu ma refeream la cat costa pe la noi si unde s-ar face asemenea vopsire,pt ca banuiesc ca nu ti-o vopseste oricare "gigi de la colt"! Si unde s-ar gasi asemenea vopsea?