Jump to content

pot atasa lupa la un far fara lupa

BoBy

Recommended Posts

salut baieti am si io o intrebare......am un bmw e46 si miam pus o instalatie de xenon pe un far fara lupa...si mar interesa sa stiu daca pot atasa lupa la faru meu original sau trebuie sami cumpar far cu totu astept raspuns cine poate sa ma ajute multumesc

multumesc pentru poze si ma bucur ca se poate...si as vrea sa fac chestia asta....da nu stiu de unde sa iau lupa nu stiu cine poate sami monteze ca io nu ma pricep si daca ma bag sigur stric ceva...si cat mar costa... io sunt din bucuresti daca stiti pe cineva care poate sami monteze ...sunt chiar bucuros ca se poate astept raspuns daca puteti sa ma ajutati...cu ocazia asta nui mai deranjez nici pe ceilati participanti la trafic

Lupe iti recomand FX-R bixenon, iar XXL este foarte in masura sa te ajute, eu m`am descurcat singur cu ajutorul DIY`ului facut de el, ii multulesc inca o data pe aceasta cale :thumbsu:

multumesc pentru sfat o sa iau legatura cu xxl :) daca tu ai pus lupe pe farurile fara lupa...pune si tu cateva poze sa vad si io cum arata daca poti :)

"lupele" sunt de fapt proiectoare FX-R Bixenon...

si nu e vorba de un comision, nici de munca in sine, e vorba mai mult de TIMPUL dedicat acestei operatiuni...

daca vrei sa ti le montez eu, discutam in privat.

Lupe iti recomand FX-R bixenon, iar XXL este foarte in masura sa te ajute, eu m`am descurcat singur cu ajutorul DIY`ului facut de el, ii multumesc inca o data pe aceasta cale :thumbsu:

cu placere... :)

@rain - de unde ai achizitionat lupele ?

www.auto-electronic.net

sau cu mail la auto1999@gmail.com (Sword)

"lupele" sunt de fapt proiectoare FX-R Bixenon...

si nu e vorba de un comision, nici de munca in sine, e vorba mai mult de TIMPUL dedicat acestei operatiuni...

daca vrei sa ti le montez eu, discutam in privat.

cu placere... :)

www.auto-electronic.net

sau cu mail la auto1999@gmail.com (Sword)

salut uite ce mia trimis unu ca are da nu prea inteleg io la ce se refera si tiam scris tie ce mia zis ca are

"Am lupe+oglinda de la faza lunga originale de la o pereche de faruri sparte si le poti baga in farul tau 150e pt amindoua farurile "

This post has been edited by roscatu m3: Today, 14:33

salut uite ce mia trimis unu ca are da nu prea inteleg io la ce se refera si tiam scris tie ce mia zis ca are

"Am lupe+oglinda de la faza lunga originale de la o pereche de faruri sparte si le poti baga in farul tau 150e pt amindoua farurile "

This post has been edited by roscatu m3: Today, 14:33

riscul e sa cumperi niste lupe (proiectoare) cu oglinda arsa...

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=183733

http://img34.imageshack.us/img34/7011/burnedprojector003.th.jpg

eu am facut greseala asta, la un moment dat, schimband farurile mele bune fara lupa, pe faruri cu lupa...

aparent schimbul a meritat, dar in realitate era cam bezna pe drum, oglinzile proiectoarelor de far fiind carbonizate.

in final am ajuns sa fac acest retrofit.

pot sa spun ca am lumina si ca sunt "legal", asezonand lucrarea si cu un retrofit de spalatoare de far :) (obligatoriu)

Fii serios rain, niste lupe bosch bune lumineaza excelent. Nu stiu cum arata lupele FX-R, nu am tinut niciodata in mana asa ceva insa nu cred ca sint mai de calitate ca cele bosch. Si mai retineti ca FXR-urile astea sint noi pe piata, normal ca lumineaza bine. Si cele ZKW fac lumina buna cand sint noi insa as fi curios sa vad cum mai lumineaza FXR peste vreo 6-7 ani. Ca acele lupe OEM de care facem noi referire sa nu uitam ca au ceva ani in spate. Intrebati-l pe robytza cum lumineaza proiectoarele lui bosch care au probabil peste 6 ani.

Bine, in cazul celor ZKW nu se pune problema.

Edited by Calin78

sunt sigur ca rain a luat in calcul si faptul ca FX-Rurile sunt complet metalice, pe cand Bosch sau ZKW sunt din plastic cromat.

realitatea e ca FX-Rurile chiar isi merita investitita pt retrofitul de fata!

PS:

pe www.auto-electronic.net se gasesc si proiectoare Bosch... xenon sau biXenon

http://www.auto-electronic.net/Bosch-SingleProjector.htm

http://www.auto-electronic.net/AL-Bosch-bi-xenon-Projector.htm

Calin, daca un producator este nou pe piata si nu este un mare "brand" asta nu inseamna ca nu poate face lucruri de calitate superioara unuia "consacrat" .. cum ai spus si tu, time will tell, dar ia aminte ca nu sunt singurul cu aceasta parere, arunca un ochi pe forumurile americane si ai sa vezi despre ce vorbesc :) .. si da, sunt destul de serios zic eu :twoup:

Apropos, cand am fost la service sa`mi fac reglajul farurilor dupa retrofit, tipul de acolo mi`a spus ca mai rar a vazut un cut`off atat de clar :) (am fost la un service foarte bun din CT care se ocupa numai de roti si lumini)

Edited by rain

Nu am zis ca FX-R nu ar fi de calitate, chit ca sint replici dupa proiectorul oem FX de pe Infiniti. Insa, parerea mea e ca nu poti spune ca e mai bun decat un proiector Oem Valeo, Bosch sau Hella care nu-s tocmai pionieri in domeniu.

Asta doar ca face o lumina buna si un cut-off frumos pe perete.

lupele bosch sunt excelente. nu se ard. oglinda si suportul lupei sunt metalice iar suportul interior de far este ceramic.

in plus, fata de FX-R si ZKV, in momentul cand dai faza lunga se face zi deoarece e altfel sistemul. la cele doua mentionate obturatorul "se apleaca" doar vreo 20 de grade permitand unei cantitati mici de lumina sa patrunda in plus, pe cand la bosch obturatorul culiseaza vreo 70 de grade eliberand MULT mai multa lumina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.