Jump to content

pot atasa lupa la un far fara lupa

BoBy

Recommended Posts

lupele bosch sunt excelente. nu se ard.

ar fi trebuit sa le vezi pe ale mele... cele vechi (nFL) erau carbonizate si daca atngeai doar putin cu degetul suprafata aia cica lucioasa, se lua tot cromul de pe ele...

oricum nu e de comparat un proiector Bosch, Valeo sau Hella cu FX-Rurile, poate si pentru preturile lor...

un far de marca nu e mai jos de 600 eur, pe cand aduse aici, ambele proiectoare FX-R nu sunt mai mult de 600 RON.

iar rezultatul (lumina, dispersia si bixenonul), crede-ma, ca e cam acelasi :D

Si-a monttat cineva faruri dintr-acestea? Ce lupa au in interior si daca sunt bune de ceva? Se gasesc pe eBay la un pret convenabil. :rolleyes:

sunt faruri aftermarket, cu lupa si angeleyes integrate.

din poze se vede ca sunt DEPO, dar avand in vedere ca in anunt nu scrie asa ceva, ma indoiesc ca ar fi vreo marca cunoscuta.

in plus, unii au avut reclamatii cu privire la modul de potrivire pe caroserie. in rest... no comment ! :closedeyes:

am vazut FX-R montate pe masina pusa in paralel la perete cu a mea pentru a-i regla farurile.

Cantitatea (intensitatea) de lumina pe perete este mai mare decat la mine, poate datorita faptului ca erau noi becurile xenon si implicit lupele.

Ideea este ca ambii producatori (bosch si FX-R) fac proiectoare bune, un plus in dreptul FX-R in privinta pretului as spune,concluzia finala este ca merita toti banii retrofit`ul, fie ca folosesti lupe oem bosch - conditia fiind starea oglinzilor, fie lupe FX-R .. macar de`am stimula 2% din soferii care merg cu faruri halogen si instalatie xenon aftermarket tot ar fi un succes zic eu ... :)

eu am montat proiectoare fx-r pe o altă marcă şi am comparat lumina cu faruri originale bi-xenon de pe Q7 2009, E60 2007 şi E46 2005 şi există un plus pentru fx-r.

p.s. sunt total de acord cu ce a spus rain în ultimul post.

Edited by bogdan.m

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.