Jump to content

Alarma auto. De care imi recomandati?

Recommended Posts

Ma intereseaza sa pun si eu o alarma buna pe masina, acuma am alarma de fabrica. As dori ceva cu pager pana in 1000 lei, voi ce aveti de care sunteti multumiti?.. sau ce imi recomandati? precizez ca nu ma pricep la alarme asa ca as avea mare nevoie de ajutorul vostru :)

astept recomandarile voastre! merci!

Ce este in neregula cu cea de fabrica?

In primul rand nu ma pricep la alarme, iar ce pot sa zic.. este ca asta de fabrica nu se aude tare, suna foarte incet. Eu as vrea sa pun o alarma buna, sa am si senzor de perimetru si mai multe facilitati, alaturi de un pager unde sa fiu anuntat in schimbul unei lovituri, zgarieturi sau mai stiu eu ce. Chiar nu ma pricep, asa ca mi-ati fi de foarte mare folos daca aveti ceva recomandari pentru mine si chiar pentru altii. Sunt sigur ca mai e lume care este interesata de asa ceva asa ca orice sugestie, recomandare este binevenita...

Ma intereseaza sa pun si eu o alarma buna pe masina, acuma am alarma de fabrica. As dori ceva cu pager pana in 1000 lei, voi ce aveti de care sunteti multumiti?.. sau ce imi recomandati? precizez ca nu ma pricep la alarme asa ca as avea mare nevoie de ajutorul vostru :)

astept recomandarile voastre! merci!

Viper 350 Responder.

Asta am eu pe maşină, mi se pare că m-a costat 11 milioane cu totul.

Am montat-o la Darius, e foarte priceput: http://www.darius-alarme.ro/

Mergi la locaţia de pe Str.Campia Libertatii nr.42, acolo e chiar el.

A montat-o foarte bine, îmi place că se activează împreună cu alarma de fabrică.

Edited by Ciupanezu
  • Like 1

Viper 350 Responder.

Asta am eu pe maÂşinĂŁ, mi se pare cĂŁ m-a costat 11 milioane cu totul.

Am montat-o la Darius, e foarte priceput: http://www.darius-alarme.ro/

Mergi la locaĂžia de pe Str.Campia Libertatii nr.42, acolo e chiar el.

A montat-o foarte bine, ĂŽmi place cĂŁ se activeazĂŁ ĂŽmpreunĂŁ cu alarma de fabricĂŁ.

sunt din Timisoara deci nu mi de folos... :lol: am mai citit pe internet si pare sa fie o alarma buna acest Viper 350 responder. Ciupanezule, ce senzori optionali mai ai pe langa alarma? sau ai doar alarma fara niciun alt senzor adaugat optional?