Jump to content

[Schimb] E34 520i,24v

dani88br

Recommended Posts

Am un e34 520i 24 valve, din 92, are doar trapa, AC, ABS, Inchidere centralizata, Oglinzi electrice, cu numere de spania inca valabile si sunt foarte interesat de un schimb cu 540I. 740I, 750I, 840I, 850I + diferenta din partea mea de preferat cu numere straine!

PENTRU CEI INTERESATI : 0766259064

Am facut si un filmulet cu masina

http://www.youtube.com/watch?v=2JwPujL3m4g

Poze pe urmatorul site: www.link

Toate detaliile se dau pe acest forum, nu prin postare de link-uri catre alte site-uri!

PS:MASINA NU SE VINDE, se da doar la schimb cu cele mentionate mai sus + diferentadin partea mea

Edited by paul
Postare de link-uri catre site-uri comerciale

• 4 weeks later...

Topic inchis 10 zile.

Toate detaliile se dau OBLIGATORIU pe acest forum. Nu este permisa postarea de link-uri catre alte site-uri comerciale.

Redeschiderea topicurilor.

Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii. Obligatoriu in report se va trimite un link catre topic, altfel solicitarea nu va fi luata in considerare. Este interesul si obligatia vanzatorului sa solicite deblocarea anuntului dupa expirarea sanctiunii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.