Jump to content

BMW E60

Catalin BMW

Recommended Posts

Sal. As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva,ce model de E60 este cel mai accesoriat(full option cum spun unii :twitch: )si ce are in + fata de celelelte?multam de eventualele raspunsuri.

Cel mai accesorizat, a fost intotdeauna cel cu motorizarea de varf, adica 550i. Pe urma a mai aparut si motorizarea bi-turbo diesel dar care nu a avut asa dotari.

Aici vorbim strict de dotari standard, dar practic intrebarea ta, este nepotrivita, pentru ca E60, ca toate modelele BMW, au o dotare minimala si eventual, motorizarea de varf are ceva dotari in plus. Spre exemplu, la 550i nu se putea fara interior de piele, deci asta era standard pe acea motorizare. In rest, nimic special.

Si ca o paranteza, "full options" este o expresie foarte aiurea. Nu exista asa ceva. Exista masini cu multe dotari.

Multumesc Romulus de informatii,insa cred ca nu m-am facut inteles,eu nu ma refeream la motorizare,ci la versiunea masinii in sine;sa fiu mai explicit:diferenta dintre "eletta","futura","attiva","eccelsa",etc. Bine,eu acum vb pt modelele din italia,pt ca pt celelalte tari(germania,austria,etc)nu le cunosc,nici pt cele din romania nu stiu cum se numesc.. :pardon:

tu cred ca nu ai inteles ce a zis @Romulus. Adica cu cat motorizarea e mai puternica,cu atat dotarile standard sunt mai numeroase,la care se mai adauga(sau nu) si eventualele optiuni suplimentare pe care le doresre clientul(adica primul proprietar)

tu cred ca nu ai inteles ce a zis @Romulus. Adica cu cat motorizarea e mai puternica,cu atat dotarile standard sunt mai numeroase,la care se mai adauga(sau nu) si eventualele optiuni suplimentare pe care le doresre clientul(adica primul proprietar)

:LMAO: Severus,ce e cu Bob Sapp?

Multumesc Romulus de informatii,insa cred ca nu m-am facut inteles,eu nu ma refeream la motorizare,ci la versiunea masinii in sine;sa fiu mai explicit:diferenta dintre "eletta","futura","attiva","eccelsa",etc. Bine,eu acum vb pt modelele din italia,pt ca pt celelalte tari(germania,austria,etc)nu le cunosc,nici pt cele din romania nu stiu cum se numesc.. :pardon:

In Romania si Germania nu se vand BMW-uri cu dotari de genul acesta, asa cum practica multi alti producatori. La noi, importatorul local, comanda pe stoc diferite modele cu diferite dotari, in functie de ce crede de cuviinta pentru piata noastra. In nici un caz nu sunt denumite cumva dotarile.

De cativa ani incoace, asa cum se intampla in US, s-a inceput sa se grupeze diferite dotari, in pachete. Dar tot nu intra in denumirea masinii, dar pretul e ceva mai mic pentru pachet, decat suma componentelor si clientul poate sa exprime mai repede ce vrea pe masina, in loc de o lista lunga si deseori fara prea mare semnificatie.

eu l-am inteles,in Italia bmw-urile au un nivel de echipare ex:

eletta

futura

attiva

eccelsa

Vroia sa stie ce are si ce nu are fiecare, in functie de denumirea echiparii,sau mai bine zis ce diferente sunt intre ele.

Edited by kolea