Jump to content

M-am pus pe lista la noul X5

fbdcnt

Recommended Posts

aoleu si eu sunt retrograd, mi se pare ca aduce a ssang yong. am mai si pus-o pe a mea la autovit si am vb si de buy-back. ma consolez ca asa am patit cu majoritatea, incep sa imi placa dupa un timp. ma rog, 5-arul si 1 nici acum nu-mi plac (strict de forma vorbesc). Edited by Doru

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

vorbiti aiurea parerea mea.X5-ul lui Doru e cu pachet sport daca nu ma insel.Asteptati sa vedeti un X5 nou cu ceva in genul ala si vorbiti dupa aceea.Cateodata mici detalii ca niste praguri de aluminiu , culoarea , spoilerere discret modificate(cum e cazul intre diferite pachete X5) fac diferenta :blink: plus ca inca nu am vazut nici unul dintre noi un X5 nou pe viu.Nu cred ca sunt atat de nebuni astia de la Bmw sa isi permita sa scoata ceva inferior lui X5 vechi.

in pozele astea tot urat vi se pare? :

vorbiti aiurea parerea mea.X5-ul lui Doru e cu pachet sport daca nu ma insel.Asteptati sa vedeti un X5 nou cu ceva in genul ala si vorbiti dupa aceea.Cateodata mici detalii ca niste praguri de aluminiu , culoarea , spoilerere discret modificate(cum e cazul intre diferite pachete X5) fac diferenta :blink: plus ca inca nu am vazut nici unul dintre noi un X5 nou pe viu.Nu cred ca sunt atat de nebuni astia de la Bmw sa isi permita sa scoata ceva inferior lui X5 vechi.

142191[/snapback]

arata mai altfel :)

mi se pare incarcata tare de tot linia generala a masinii cu tot felul de inutilitati. zeci de ruperi de forma, majoritatea fara rost. pot fi gasite elemente care sa arate bine luate separat, dar pe plan general masina mi se pare o cautare disperata de imagine.

cred ca e mult prea complicata caroseria asta pt un BMW... tot felul de gaselnite fara a se reusi integrarea lor pe o caroserie armonioasa.

Am tot admirat pozele cu noul X5 zilele astea, este o tendinta cu totul noua, e alta linie. Si astazi cand am vazut primul e60 in trafic, mi s-a parut cam demodat un pic fata de actuala gama. Problema e ca unii accepta ceva nou foarte usor (eu de ex. :) ), altii accepta mai greu si unii nu accepta deloc. Posesorii de e60 sa nu arunce cu pietre, plz :blink:

asa e.Din 80 pana in 2002 Bmw-urile sedan au cam avut aceeasi forma , nu s-a schimbat nimic cu mult, poate doar Seria 7.In schimb cu schimbarea asta de generatii dupa 2000 si cu aparitia de noi modele(seria 1 , X3) s-a isterizat toata lumea.Parerea mea ca X5 o sa arate foarte bine si d-abia astept sa il vad in trafic.Si E60 mi se parea o revolutie cand a aparut.Parca era de pe alta planeta.Imi placea si inca imi mai place.La fel si E90 si E83.Si si Seria 1 imi place.

142191[/snapback]

Pozele astea sunt de reclama...si Loganu arata bine in poze promotionale :)

Eu prefer X5-ul vechi, e o chestiune de gusturi. Normal ca tie iti place pt ca seamana cu X3-ul tau..

Edited by Ciupanezu

Pozele astea sunt de reclama...si Loganu arata bine in poze promotionale :blink:

Eu prefer X5-ul vechi, e o chestiune de gusturi. Normal ca tie iti place pt ca seamana cu X3-ul tau..

142906[/snapback]

eu n-am X3 si tot imi place. esti tu mai conservator, vb ta, chestiune de gusturi.

pai si daca sunt promotionale asta inseamna ca sunt trucate ? ....eu zic ca alea facute prin America , la poze ma refer, sunt facute pt antireclama.E si masina gri si vremea afara urata.Mie imi place X5 si inca nu l-am vazut live.poate ma voi razgandi sau poate imi va placea si mai mult.Mie deja X5 vechi mi se pare in urma cu moda.

bine..pozele pe care le-am pus le-am luat de pe site-ul international Bmw.Posibil ca ei sa le editeze.Oricum , mie mi se pare frumos X5 nou din pozele alea si din alea postate din Sua.Dar depinde de gusturi.Mi se pare imens X5 ...uitati la omul ala mic din interior din poza mai mica ,si la marimea , latimea rotilor si a masinii. Edited by Cosminbad

bine..pozele pe care le-am pus le-am luat de pe site-ul international Bmw.Posibil ca ei sa le editeze.Oricum , mie mi se pare frumos X5 nou din pozele alea si din alea postate din Sua.Dar depinde de gusturi.Mi se pare imens X5 ...uitati la omul ala mic din interior din poza mai mica ,si la marimea , latimea rotilor si a masinii.

142953[/snapback]

este mai mare... o sa aiba si o versiune cu 7 locuri :blink:

• 2 months later...

E adevarata faza ca trebuie sa dai 1000 euro pentru a te inscrie pe lista de asteptare??? :blink:

S-ar putea ca noul X5 dotat cu kitul aero sa faca cuceriri si printre cei care ii critica estetica (deocamdata, pana vor vedea unul "pe viu")!

http://www.x5world.com/members/lemansx5/E70-accs-cover.jpg

http://www.x5world.com/members/lemansx5/E70-accs-page3.jpg

http://www.x5world.com/members/lemansx5/E70-accs-page4.jpg

http://www.x5world.com/members/lemansx5/E70-accs-page5.jpg