Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

PROBLEME MOTOR

marijanm

Recommended Posts

AM UN BMW E39 535 I AUT ,DA EROARE LA BORD LA CUTIA DE VITEZE (nu iadica cind schimb vitezele)nu merg nici kilometraju nici turometrul nici acul de la consum,becurile de la abs si dsc sant aprinse ,dar nici abs nu merge.Am fost cu ea la tester si a iesit linia comunicare serie,dar nici motorul nu are forta cind plec dupa loc trebuie sa il accelerez tare sa plece din loc.AM SCOS MUFA DE LA ABS SI MOTORUL MERGE BINE ,INDICA VITEZELE LA BORD,TUROMETRUL MERGE(KILOMETRAJUL NU SI NICIACUL DE LA CONSUM),DAR ARE PUTERE MOTORUL CE AR PUTEA SA FIE. DATIVA O PARERE

cutia a intrat pe regim de avarie si a ramas blocata in treapta 3 sau 4.eu personal,banuesc,ai convertizorul dus(am patit si eu acelasi lucru si o spun din proprie experienta!).trebuie schimbat convertizorul,uleiul si filtrul de la cutie,exact dupa specificatii si update la softul de la cutie(se face dupa fiecare schimb de ulei la cutie).trebuie schimbat senzorul de abs de pe partea stanga spate(este cel care iti da viteza la roata)dupa care mai pui un tester pe ea sa vezi ce mai zice!vitezometrul,consumul si abs/asc nu mai functioneaza din cauza acelui senzor de abs(stanga spate,in cazul in care ceilalti senzori sunt buni!).calculatorul de cutie coreleaza printre altele,informatiile a 2 senzori:turatia motorului(dat de senzorul de la axul cu came sau volanta)si viteza la roata(data de senzorul de abs stanga spate):daca unul din cei 2 senzori nu functioneaza,apar erori,disfunctionalitati si tot soiul de probleme de genu' celor expuse de tine.

succes.

cutia a intrat pe regim de avarie si a ramas blocata in treapta 3 sau 4.eu personal,banuesc,ai convertizorul dus(am patit si eu acelasi lucru si o spun din proprie experienta!).trebuie schimbat convertizorul,uleiul si filtrul de la cutie,exact dupa specificatii si update la softul de la cutie(se face dupa fiecare schimb de ulei la cutie).trebuie schimbat senzorul de abs de pe partea stanga spate(este cel care iti da viteza la roata)dupa care mai pui un tester pe ea sa vezi ce mai zice!vitezometrul,consumul si abs/asc nu mai functioneaza din cauza acelui senzor de abs(stanga spate,in cazul in care ceilalti senzori sunt buni!).calculatorul de cutie coreleaza printre altele,informatiile a 2 senzori:turatia motorului(dat de senzorul de la axul cu came sau volanta)si viteza la roata(data de senzorul de abs stanga spate):daca unul din cei 2 senzori nu functioneaza,apar erori,disfunctionalitati si tot soiul de probleme de genu' celor expuse de tine.

succes.

MERSI DEOCAMDATA AM SA INCERC .INTERESANT E CA DACA O LAS O NOAPTE LA DIMINEATA MERGE BINE,DAR DACA SE INCALZESTE CEVA NU MAI MERGE DA EROARE

vezi ce eroare iti da,dar incearca sa nu mai folosesti masina pana nu remediezi problema.vezi ca,dupa ce parcurgi ,cred,vreo 500 km,in conditiile astea si nu faci nimic pentru a rezolva problema,cutia se va bloca in treapta 1 sau2 si va schimba vitezele numai intre 4500 si 5000 ture.nu cred ca vrei asa ceva.bafta!