Jump to content

schimb/vand jante model CSL pe 18"

adi_b

Recommended Posts

Incep prin a spune ca una dintre jante este sudata, de aceea si pretul mic!sudara se vede in a doua poza!de cand a fost sudata nu am mai avut probleme cu janta!cauciucurile mai merg cam jumate de sezon! pretul este de 1000 lei!astep oferte! precizez ca accept si unele schimburi (jantele sa se potriveasca pe e39 din 2003), iar daca ma intereseaza pot da si o mica dif!ma intereseaza numai jante pe 17" sau 18"!

Interesanta oferta! Deci, un set de replici, o janta sudata, anvelope ...zero si un pret de 250 euro!!!

Bafta la vanzare!

nu inteleg de unde "rautatea" asta, dar in fine!ideea era ca am pus un pret, daca vine cineva si face o oferta decenta sunt ale lui!!oricum pe cine intereseaza (daca intereseaza pe cineva) vine si zice: "eu dau atata...vrei?".mersi si bafta si tie!

Nu e NICI UN FEL de rautate!! Dar, daca nu stiai, janta este un ELEMENT DE SIGURANTA, dincolo de design! Din acest motiv, RAR-ul interzice revopsirea, pentru a NU ascunde aceste suduri!! O janta sparta se INLOCUIESTE, nu se sudeaza! (pe tema asta au postat si alti colegi aici, pe forum!).

In concluzie, spune CORECT ca vinzi 3 replici la pretul de ...

Cu stima

Deci eu inteleg ca zici ca sunt elemente de siguranta.eu leam pus la vanzare fara sa ascund ca sunt sudate!am zis foarte clar acest lucru+ poza cu sudura!deci nu incerc sa pacalesc pe nimeni.la raspunsul ca nu sunt de csl (nu vreau sa ma contrazic cu tine) dar un alt membru de pe alt forum mia spus ca sunt model csl.am cautat pe google si sincer sunt identice!daca nu, inseamna ca google-ul minte, cel putin la mine pe calculator!nu vreau nici o polemica cu nimeni, doar am raspuns la "provocari".stima si bafta!

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.