Jump to content

bmw-ul si barbatul

rechinita

Recommended Posts

Guest poleposition

baiat istet ;) !

Auzi, de cand trebuie sa deducem noi cu cine stam de vorba si de ce totul trebuie sa fie invaluit in ditai misteru' ? Asta-i un strigat dupa atentie probabil.

In momentul cand te inscrii pe un forum si incepi sa postezi pentru prima oara, este cel putin de bun simt sa te prezinti in linii generale, pe tine si masina ta... bine si eventul, primul topic initiat sa fie cat de cat incadrabil in niste linii logice, ce-i asta "bmw-ul si barbatul" ? o caterinca la care se raspunde cu alta caterinca.

In afar a de asta, cand pe un forum auto iti treci la interese, "barbati si conbustibil moka", ce te mai miri ca primesti replici demne de Decalogul lui Hess (punctul 7). Nu stiti ce-i ala ? cautati pe gugal ca nu-s wikipedia voastra.

Edited by poleposition

In afar a de asta, cand pe un forum auto iti treci la interese, "barbati si conbustibil moka", ce te mai miri ca primesti replici demne de Decalogul lui Hess (punctul 7).

Corect, aici ai perfecta dreptate.

daca fata nu vrea ssa spuna cine este, nu inteleg care e problema ?

aici doar un procent mic dintre seri se cunosc intre ei, fizic, personal...

asa ca si mistocareala asta e putin cam deplasata.

intamplator stiu cine e personajjul, dar daca nu as fi stiut, nu m-ar fi ros asa de tare daca e male or female.

era MULT mai interesanta ideea topicului, "tradusa" ceva mai comestibil:

"exista antidot contra PASIUNII pentru BMW ?"

Culmea e că nu ne interesează cine e. :popcorn:

Sigur, eu nu vorbesc în numele lui MAS, el e o excepţie.

Iar ideea topicului e aberantă din cauza formulării.

Parcă dacă eşti femeie nu poţi fi pasionată de o maşină sau doar bărbaţii o iau razna din cauza unei maşini.

Iar când scrii asemenea lucruri la interese, oare cine te mai ia în serios?

Edited by Ciupanezu

Culmea e cĂŁ nu ne intereseazĂŁ cine e. :popcorn:

Sigur, eu nu vorbesc ĂŽn numele lui MAS, el e o excepĂžie.

Iar ideea topicului e aberantĂŁ din cauza formulĂŁrii.

ParcĂŁ dacĂŁ eÂşti femeie nu poĂži fi pasionatĂŁ de o maÂşinĂŁ sau doar bĂŁrbaĂžii o iau razna din cauza unei maÂşini.

Iar când scrii asemenea lucruri la interese, oare cine te mai ia În serios?

un exemplu de "interes": @baronu525.... si e luat in serios.

Foarte interesant! :Doh: :Chicken: :turned: :wacko:

Ciudat că dacă bărbaţii sunt pasiunea ta, cum de nu îi întrebi direct ce loc ocupă BMW-ul în viaţa lor şi eşti nevoită să scrii pe un forum astfel de întrebări.

Sau îţi place pescuitul şi acum mulinezi pe forum? :laugh:

Edited by Ciupanezu

Ba, dar pana la urma care-i problema cu ce a trecut la interese? Si eu sunt interesat de femei si benzina gratis. Nu scrie nicaieri ca trebuie sa treci acolo cartea, filmul sau simfonia preferata. Plus ca mai mult ca sigur le-a trecut la misto, dar va agitati ca in liceu fiindca e o tipa.

Asa ca... antidot pt pasiunea de BMW? Porsche, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Pagani, etc...

Ba, dar pana la urma care-i problema cu ce a trecut la interese? Si eu sunt interesat de femei si benzina gratis. Nu scrie nicaieri ca trebuie sa treci acolo cartea, filmul sau simfonia preferata. Plus ca mai mult ca sigur le-a trecut la misto, dar va agitati ca in liceu fiindca e o tipa.

Asa ca... antidot pt pasiunea de BMW? Porsche, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Pagani, etc...

Păi nu-i nici o problemă, însă cu astfel de interese nu te ia nimeni în serios.

Nu observ cine s-a agitat, te înşeli amarnic, mai ales că majoritatea sunt de părere că e o clonă a unui bărbat.

Edited by Ciupanezu

Auzi, de cand trebuie sa deducem noi cu cine stam de vorba si de ce totul trebuie sa fie invaluit in ditai misteru' ? Asta-i un strigat dupa atentie probabil.

In momentul cand te inscrii pe un forum si incepi sa postezi pentru prima oara, este cel putin de bun simt sa te prezinti in linii generale, pe tine si masina ta... bine si eventul, primul topic initiat sa fie cat de cat incadrabil in niste linii logice, ce-i asta "bmw-ul si barbatul" ? o caterinca la care se raspunde cu alta caterinca.

In afar a de asta, cand pe un forum auto iti treci la interese, "barbati si conbustibil moka", ce te mai miri ca primesti replici demne de Decalogul lui Hess (punctul 7). Nu stiti ce-i ala ? cautati pe gugal ca nu-s wikipedia voastra.

nu trebuie sa deduceti cine sunteti.o sa imi prezint masina la sectiunea dedicata.

ne cunoastem din vedere.

Păi faza aia cu "te doare" nu cred că ai gândit-o prea mult.

Dacă vroiai să faci o legătură cu "prostia doare", chestia asta spune nişte lucruri despre tine.

Care-i problema dacă mie mi se pare o maşină urâtă?

Mie mi se pare sinistră, tu o divinizezi, fiecare cu părerea lui.

Edited by Ciupanezu

" Mie mi se pare sinistră, tu o divinizezi, fiecare cu părerea lui." = aici suntem de acord, chiar daca nu o divinizez. la e21 da bine, la e36 e hilara

turmentatu - dl. "seful spriturilor", nu-i de la mine din zona, drept sa-ti spun o confundasem cu altcineva... :blush:

Edited by brownshark

" Mie mi se pare sinistră, tu o divinizezi, fiecare cu părerea lui." = aici suntem de acord, chiar daca nu o divinizez. la e21 da bine, la e36 e hilara

Nu era cazul să faci apropoul despre prostie pe care l-ai făcut.

Ai stilul ăsta tare prost de a jigni lumea din 3-4 cuvinte, mai bine renunţi la el.

Edited by Ciupanezu

PĂŁi nu-i nici o problemĂŁ, ĂŽnsĂŁ cu astfel de interese nu te ia nimeni ĂŽn serios.

Nu observ cine s-a agitat, te ĂŽnÂşeli amarnic, mai ales cĂŁ majoritatea sunt de pĂŁrere cĂŁ e o clonĂŁ a unui bĂŁrbat.

Tu judeci o persoana dupa 5 cuvinte pe care le trece la misto intr-o casuta?

Cine s-a agitat? Toti v-ati agitat mai putin Billy M care a raspuns ontopic. Ii cereti fetii poze si tampenii din astea de clasa a 5-a. Majoritatea se inseala. Ca sa vezi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.