Jump to content

xenon proiectoare

adi_fox07

Recommended Posts

You should not replace your traditional halogen lights with HID xenon bulbs. The problem is that the reflectors and lenses on your vehicle are designed for halogen bulbs. If you replace those with HID xenon ones, you will dramatically increase your headlight's glare, which is blinding and dangerous to oncoming traffic

Plus de asta cand se murdaresc nu mai lumineaza deloc si dispersia luminii e total aiurea.De ce crezi ca mai toate masinile cu xenon OEM au spalator la far si autolevelling?Cantitatea de lumina emisa de xenon este mult mai mare, astfel incat un far murdar produce dispersia razelor de lumina in toate directiile...

Dar se vede frumos masina noaptea doar cu angel-eyes si proiectoarele aprinse! :good:

Edited by alex 83

Nu incep astia intr-un final sa ridice taloane si sa aplice amenzi maxime tuturor cocalarilor cu xenon aftermarket ?! :dancing:

adik ce vrei sa zici?

cu proiectoarele nu merg cu ele aprinse tot timpul si nu sunt asa de puternice ca si un far. pe faruri am xenon din fabrica.

nu cred ca ar deranja pe cineva faptul ca am eu xenon in proiectoare

Edited by adi_fox07

E simplu, proiectoarele se folosesc doar in conditii de vizibilitate redusa. In rest, folosirea se sanctioneaza cu amenda si puncte de penalizare. Xenon-ul montat in proiectoare e foarte deranjant pentru ceilalti participanti la trafic.

Sper sa-ti montezi in proiectoare si sa ramai fara talon si sa primesti si o amenda zdravana !

Edited by MihaiC

E simplu, proiectoarele se folosesc doar in conditii de vizibilitate redusa. In rest, folosirea se sanctioneaza cu amenda si puncte de penalizare. Xenon-ul montat in proiectoare e foarte deranjant pentru ceilalti participanti la trafic.

Sper sa-ti montezi in proiectoare si sa ramai fara talon si sa primesti si o amenda zdravana !

amenda poti sa primesti si daca mergi cu proiectoarele aprinse si nu e ceata. dar lasa, mersi de urari si ce-mi doresti tu mie sper sa ti se intample tie

bafta

amenda poti sa primesti si daca mergi cu proiectoarele aprinse si nu e ceata. dar lasa, mersi de urari si ce-mi doresti tu mie sper sa ti se intample tie

bafta

Pai asta am spus si eu, ca daca folosesti proiectoarele in alte conditii decat cele de vizibilitate redusa, primesti amenda.

Stai linistit, niciodata, nici macar nu mi-a trecut prin cap, sa fac improvizatii la masini, gen xenon in proiectoare, asa ca, mie n-ar ce sa mi se intample !

Pai asta am spus si eu, ca daca folosesti proiectoarele in alte conditii decat cele de vizibilitate redusa, primesti amenda.

Stai linistit, niciodata, nici macar nu mi-a trecut prin cap, sa fac improvizatii la masini, gen xenon in proiectoare, asa ca, mie n-ar ce sa mi se intample !

normal ca nu are ce sa ti se intample asa cum nici mie nu are ce sa mi se intample.

deja s-a ajuns la alte dicutii cu problema asta. daca imi puteti da sfaturi legata de kit-ul xenon e bine daca nu lasati polemicile la o parte

nu sunt deloc fan al acestei modificari..nu mi-am facut si nici nu cred sa-mi fac.. respectiv xenon in proiectoare...

dar.. nu pot sa nu ma intreb.. daca e asa.. o prostie sa faci modificarea asta.. atunci de ce bmw vinde kit-uri retrofit originale de montaj xenon in proiectoare?

pai una e kit retrofit si alta sa pui tiganiile alea chinezesti :sick:

xenon in proiectoare :banghead: :banghead: :roulette:

nu puteai sa te abtii sa nu scrii ceva nu? :shifty: mai ales acum cand a sarit lumea pe mine :p

ca sa iti treaca supararea, vreau sa iau pachetul M de la tine, asta daca aduci

pai una e kit retrofit si alta sa pui tiganiile alea chinezesti :sick:

si care ar fi diferenta intre kit retrofit si cel aftermarket?

am deschis acet topic sa ma documentez, nici macar nu am stiut ca exista kit retrofit original

Edited by adi_fox07

nu puteai sa te abtii sa nu scrii ceva nu? :shifty: mai ales acum cand a sarit lumea pe mine :p

ca sa iti treaca supararea, vreau sa iau pachetul M de la tine, asta daca aduci

aia este parerea mea despre xenoanele chinezesti si nu are legatura ca topicul este al tau ;)

nu mai aduc piese originale si ai pus si tu o caramida pentru asta :p

si nici alte piese nu am pentru tine

Saptamanal apare cate unu care vrea xenon in proiectoare :startle: :startle: :startle: :startle:

Imi vine sa marunc cu ceva pe geam cand am cate unu de asta in spatele meu cu proiectoarele aprinse , mai ales aia cu xenon ..

In scrumiera si pe mersul inapoi ai deja ??

aia este parerea mea despre xenoanele chinezesti si nu are legatura ca topicul este al tau ;)

nu mai aduc piese originale si ai pus si tu o caramida pentru asta :p

si nici alte piese nu am pentru tine

asta e. nu face nimic, kit-ul am de unde sa il iau stai linistit. nu e vina mea ca nu aduci piesele care trebuie. in fine, asta e o alta discutie

Saptamanal apare cate unu care vrea xenon in proiectoare :startle: :startle: :startle: :startle:

Imi vine sa marunc cu ceva pe geam cand am cate unu de asta in spatele meu cu proiectoarele aprinse , mai ales aia cu xenon ..

In scrumiera si pe mersul inapoi ai deja ??

sigur am, de fapt proiectoarele erau singurul loc in care nu aveam xenon. da lasa k o sa imi pun si in astea si o sa merg numai in spatele tau ;)

Tu crezi ca glumesc dar chiar e foarte enervant sa stea unu cu proiectoarele aprinse in spatele tau . probabil nu mergi prea des cu masina si nu ai intalnit specimene de astea .

Eu prind cativa satamanal dar am gasit o posibila solutie .. le aprind stopurile de ceata si nu-i las sa ma depaseasaca cativa Km..

P.S. sa nu uiti sa pui si la numar xenon :dancing: :dancing: :dancing:

Tu crezi ca glumesc dar chiar e foarte enervant sa stea unu cu proiectoarele aprinse in spatele tau . probabil nu mergi prea des cu masina si nu ai intalnit specimene de astea .

Eu prind cativa satamanal dar am gasit o posibila solutie .. le aprind stopurile de ceata si nu-i las sa ma depaseasaca cativa Km..

P.S. sa nu uiti sa pui si la numar xenon :dancing: :dancing: :dancing:

man, acolo am pus in primul rand. daca vezi masina pe sosea o sa ai impresia ca e un laser din ala de la concerte :D. sigur daca trec pe langa tine noaptea ramai fara vedere pentru cateva momente.