Jump to content

xenon proiectoare

adi_fox07

Recommended Posts

pune un link sa vedem ce contin kit-urile

asta e ceea ce vazusem eu.. sper sa nu ma insel.. dar sunt 90% sigur ca e un proiector, deoarece stiu bine prinderile si forma..

http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Sedan/Europe/318d-M47N/LHD/N/2004/july/browse/lighting/install_set_additional_headlight_xenon/

nu te inseli, doar ca in continuare, lumina PREA puternica a proiectoarelor ramane un PERICOL pt siguranta traficului

poate, daca veti vedea filmuletul de mai jos, va mai revizuiti gadurile inainte de a accepta sa circulati cu "device-uri" de-astea funky ...

http://www.youtube.com/watch?v=Z2mf8DtWWd8&feature=player_embedded

deci concluzia este ca nu se merita xenonul in proiectoare. am inteles ideea si nu o sa mai imi pun ;)

mutati-va in privat cu chestiuni de genul acesta, va rog...

sau pe user review :D

eu nu am nimic cu el. nici macar nu ii dau importanta. poate sa se agite cat o vrea pt k oricum o face degeaba

filmuletul postat de xxl are treaba cu siguranta traficului in general si importanta atentiei la volan.. dar ca obiect principal alcoolul la volan.. deci nu prea are treaba cu proiectoarele care orbesc.. repet.. eu doar atat ma intrebam ...bmw..punea la dispozitie un kit retrofit de proiectoare xenon daca ele erau chiar inutile/ilegale/periculoase?

iar referitor la lumina puternica pe ceata..confirm..niciodata nu merg cu faza lunga pe ceata..cum ii mai vad pe unii incepatori..au impresia ca in cazul asta mai multa lumina e ceva bun.. dar dimpotriva ceata reflecta surplusul de lumina..care la faza lunga e mai sus...respectiv la nivelul ochilor soferului si mai mult te incurca....orbeste..si mai ales oboseste.

sustin ideea ca orice adaptare la luminile fata(faza lunga, scurta sau proiectoare)necalculata corect si fara sa se ia in considerare obstructionarea vizibilitatii celorlati participanti la trafic (din sens opus) avand ca singur scop sa ai tu personal o vizibilitate dusa la maxim, te supune unui risc muult mai mare sa intre unul din contrasens in tine..doar pe simplul fapt ca l-ai orbit si nu a apreciat bine distanta dintre masina ta si a lui pe cele doua sensuri de mers.

Ok , lasam frigiderele si congelatoarele ...

Eu am gasit in piata si cu 30 perechea de becuri pentru proiectoare cu lumina alba , cele de marca probabil sunt mai scumpe :frantics:

Nu stiu exact ce tip de bec ai tu in proiectoare , il scoti si te uiti ..