Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

[Vand] pt E46 faruri xenon,cotiera,oglinzi

Recommended Posts

1. Faruri originale cu xenon pt E46 NFL plus cornerele de langa ele.Atentie ,in pret este inclusa si toata instalatia de spalare ,incluzand ornamentul de sub far cu duze ,pompite,furtunele,pompa din vas etc,tot sistemul de spalare.Instalatia este verificata complet si functioneaza impecabil.Farurile sunt exceptionale,sticlele lor sunt ca noi,si au montate angeleyes ccfl .Pret 400 de euro negociabil

2. Cotiera centrala OE din piele neagra pt E46 .Atentie ,cotiera se vinde cu tot cu consola centrala,complet echipata! Pret 150 de euro negociabil

3. Doua oglinzi rabatabile electric ,incalzite si reglabile electric,argintii titan silber , pt E46 ,pachetul include comenzile de pe usa soferului cu butonul de rabatare electrica cu mufele aferente,plus modulul din bord care face rabatarea .Mentionez ca oglinzile sunt ca noi ,fara nici-o zgarietura .Pretul este 800 de lei pt tot pachetul

daca nu ai oglinzi rabatabile poti sa montezi deastea rabatabile electric?e o operatie dificila?

P.S. sa inteleg ca oglinzile s-au vandut?

salut,din cate am inteles eu daca ai toate piesele si modulele de care e nevoie, se pot inlocui oglinzile normale cu de-astea rabatabile de la buton .Au fost 4 seturi de oglinzi in total, doua s-au vandut ,colegul de mai sus a negociat al treilea set,mai am un singur set complet, tot titansilber

Poti sa pui niste poze cu switchul de reglare (inclusiv spate) si cu modulul de rabatare ?

Eventual si codurile lor, te rog.

da

Salut,

Care este ultimul pret la faruri fara instalatia de spalator,

Multumesc

salut spune-mi exact ce nu vrei de acolo ca sa-ti pot da un raspuns precis

Faruri OE xenon + INST DE SPALARE COMPLETA + e46 nfl 400 euro 360 euro

Cotiera centrala din piele neagra absolut completa cu tot cu consola 150 euro 135 euro

Kit oglinzi rabatabile electric 800 de lei 720 de lei

Edited by dee-low

Salut!

Imi trebuie si mie un kit oglinzi rabatabile electric. Lasa-mi PM cu un numar de contact, ca sa discutam detaliile.

Multumesc.

...ultimul set de oglinzi contine doua oglinzi complete de e46 sedan ,butonul din usa soferului si modulul de rabatare care se afla in spatele tabloului de sigurante.720 de lei tot pachetul ,sunt la tine in lista deelow_01 :thumbsup:

Faruri OE xenon + INST DE SPALARE COMPLETA + e46 nfl 400 euro 360 euro

Cotiera centrala din piele neagra absolut completa cu tot cu consola 150 euro 135 euro

Kit oglinzi rabatabile electric 800 de lei 720 de lei

-10 %

Faruri OE xenon + INST DE SPALARE COMPLETA + e46 nfl 400 euro 360 euro 324 euro (pret valabil 7 zile )

Cotiera centrala din piele neagra absolut completa cu tot cu consola 150 euro 135 euro vanduta

Kit oglinzi rabatabile electric 800 de lei 720 de lei 648 lei ( o prindere rupta,un capac fisurat )

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.