Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

[Vand] BMW 320 Coupe Diesel 2005

comandante

Recommended Posts

VAND BMW 320 COUPE DIESEL FABRICATIE 2004 LUNA 11 - PRIMA INMATRICULARE FEBRUARIE 2005.MODELUL CU FACELIFT.

CULOARE GRI.145000 KM. MASINA SE AFLA IN TARA DE 2 ANI.A STAT MAI MULT IN GARAJ. DE 3 LUNI SE AFLA IN GARAJ FARA RCA.

PRETUL ESTE 11900 EUR.NEGOCIABIL. MASINA ESTE IMPECABILA ESTETIC SI TEHNIC.PENTRU POZE SI DOTARI VIZITATI ******

O GASITI ACOLO.MULTUMESC!

NR MEU:0751764681

Edited by Mihai!
fara linkuri

OK DECI BMW 320 COUPE DIESEL, AN FABRICATIE 11/2004... PRIMA INMATRICULARE 02/2005.EDITIE SPORTLINE! 146000 KM

TRAPA,COMENZI VOLAN,PILOT,CUTIE VITEZE 6+1, SCAUNE SPORT, CLIMATRONIC,MAGAZIE 6CD, DSC,SENZOR PRESIUNE ROTI,COTIERA FATA+SPATE,PACHET LUMINI,SUSPENSIE INTEGRALA M3 DIN FABRICA, JANTE ORIGINALE Z4M DIMENSIUNE R18,OGLINZILE AU FOST INLOCUITE CU CELE ORIGINALE M3 DE LA UN MODEL DE AMERICA,BANCHETA FRACTIONABILA,ABS,SERVO,ETC

A FOST ADUSA DE MINE DIN GERMANIA ACUM 2 ANI PE FIRMA MEA. RECENT AM INCHIS FIRMA SI AM SCOSO PE PERS FIZICA PE NUMELE SOTIEI MELE.MASINA STA MAI MULT IN GARAJ IAR EU TREBUIE SA PLEC IN USA DECI TREBUIE VANDUTA. NU S-A MAI MERS CU EA DE 2 LUNI.ARATA F BINE SI FUNCTIONEAZA IMPECABIL.A FACUT IN JUR DE 17-18 MII DE KM DECAND AM ADUSO IN TARA. ARE 2 CHEI!

PRETUL ESTE 11900 EURO NEGOCIABIL.DACA MAI DORITI ALTE DETALII VA ROG SA IMI SPUNETI!

VA MULTUMESC!

post-11681-0-02217900-1298717739_thumb.jpg

post-11681-0-59284200-1298717748_thumb.jpg

post-11681-0-08084300-1298717753_thumb.jpg

post-11681-0-29718700-1298717760_thumb.jpg

post-11681-0-43394700-1298717767_thumb.jpg

post-11681-0-95718800-1298717776_thumb.jpg

post-11681-0-44778800-1298717784_thumb.jpg

Arata foarte bine masina si pare si foarte ingrijita. Ma uit de ceva vreme dupa una identica, doar ca pretul cerut de tine mie mi se pare mult prea mare. Repet, mie mi se pare, poate ca nu e.

In alta ordine de idei si fara suparare, eu pot sa-ti ofer 9.000 euro.

Arata foarte bine masina si pare si foarte ingrijita. Ma uit de ceva vreme dupa una identica, doar ca pretul cerut de tine mie mi se pare mult prea mare. Repet, mie mi se pare, poate ca nu e.

In alta ordine de idei si fara suparare, eu pot sa-ti ofer 9.000 euro.

Da este chiar asa cum trebuie sa fie un bmw ..intreg... ingrijit impecabil. Nu ce gasesti pe la noi in general.

Multumesc de oferta dar am o oferta si de 11 mii de la un amic bun care imi stie masina. Daca nu obtin mai bine, probabil o las lui fratemeu.E pacat de ea. Pe mine ma ajuns 17 mii masina cand am cumparato. Si acum fara 12-13 mii nu iei lafel din germania si mai ai si taxa si drum. Dar astea sunt preturile, vremurile..in fine Multumesc!

aici vroiam si eu sa ajung

17.000*3.5=55.900lei

11.900*4.2=49.980lei

Vrei sa spui ca masina s-a devalorizat cu doar putin peste 1000e? :rolleyes:

Fara nicio rautate, e masina ta, e pretul tau..poti sa o scoti la vanzare si cu 15.000 si sa spui ca i pentru cunoscatori. Eu doar am vrut sa-ti arat ca masinile se devalorizeaza destul de repede. Chiar si cu una noua. Din momentul in care ai semnat pentru ea, nu mai valoreaza pretul din showroom.

9000-9500 ar fi un pret mai real zic eu

Bafta cu ea, arata f bine!

aici vroiam si eu sa ajung

17.000*3.5=55.900lei

11.900*4.2=49.980lei

Vrei sa spui ca masina s-a devalorizat cu doar putin peste 1000e? :rolleyes:

Fara nicio rautate, e masina ta, e pretul tau..poti sa o scoti la vanzare si cu 15.000 si sa spui ca i pentru cunoscatori. Eu doar am vrut sa-ti arat ca masinile se devalorizeaza destul de repede. Chiar si cu una noua. Din momentul in care ai semnat pentru ea, nu mai valoreaza pretul din showroom.

9000-9500 ar fi un pret mai real zic eu

Bafta cu ea, arata f bine!

Treaba asta cu cursu valutar mi se pare irelevanta. Oricum daca as vrea si eu sa cumpar una ca a mea si as gasio cu 9000 chiar la cat e cursul valutar acuma mi s-ar parea parfum.

La cum evolueaza lucrurile la noi probabil or sa ajunga sa se vanda si cu 6 7 mii una deasta. Dar norocul meu ca nu am nevoie de bani precum altii deci nici un stres cu ea pt mine.

Treaba asta cu cursu valutar mi se pare irelevanta. Oricum daca as vrea si eu sa cumpar una ca a mea si as gasio cu 9000 chiar la cat e cursul valutar acuma mi s-ar parea parfum.

La cum evolueaza lucrurile la noi probabil or sa ajunga sa se vanda si cu 6 7 mii una deasta. Dar norocul meu ca nu am nevoie de bani precum altii deci nici un stres cu ea pt mine.

si 17000 * 3.5 =59.500. cel putin mie atat imi da

Ce iubesc eu discutiile astea.. sunt unii care isi dau cu parerea doar ca sa le creasca numarul de post-uri!! Nu zice nimeni ca nu gasesti un CD la 9000e, dar nu 2005 si in care nu mai trebuie sa bagi cateva mii ca sa fie ok. Am vazut destule cu probleme grave(batatie linie motor, volante, injectoare, lovite si reparate) la preturi derizorii. E alegerea fiecaruia! Si nu vreau sa deranjez pe nimeni dar trebuia sa ma descarc.

Ce iubesc eu discutiile astea.. sunt unii care isi dau cu parerea doar ca sa le creasca numarul de post-uri!! Nu zice nimeni ca nu gasesti un CD la 9000e, dar nu 2005 si in care nu mai trebuie sa bagi cateva mii ca sa fie ok. Am vazut destule cu probleme grave(batatie linie motor, volante, injectoare, lovite si reparate) la preturi derizorii. E alegerea fiecaruia! Si nu vreau sa deranjez pe nimeni dar trebuia sa ma descarc.

A mea are si plinul facut! :)))) Nici de motorina nu va trebuie bani cel putin o luna! :)))

Era doar un fel de a spune. Eu unul nu stiam ca aici nu sunt contorizate, deci m-am bagat degeaba in seama :)) fapt care demonstreaza ca unii sunt foarte bine informati in ceea ce priveste treaba cu posturile :))

Si da.. detin si eu unul dar nu este de vanzare asa ca stai linistit. Am comentat doar pentru ca stiu despre ce este vorba.

Edited by b0gdan4you

Nu. M-am uitat acum, e dragutza masina si pun pariu ca tu consideri ca nici aia nu face 11.000e. Masina de la avatarul meu e un M3 cu jante de csl si nu are absolut nici o legatura. Nu am sa mai discut, singurul lucru care m-a deranjat a fost ca la noi nu se face diferenta intre o masina cu km putini care arata bine si un jaf cu sute de mii de km. Si acum am sa ma retrag pentru ca incep sa ajung ca unul din cei pe care ii urasc atat de mult pe forumuri.

Nu. M-am uitat acum, e dragutza masina si pun pariu ca tu consideri ca nici aia nu face 11.000e. Masina de la avatarul meu e un M3 cu jante de csl si nu are absolut nici o legatura. Nu am sa mai discut, singurul lucru care m-a deranjat a fost ca la noi nu se face diferenta intre o masina cu km putini care arata bine si un jaf cu sute de mii de km. Si acum am sa ma retrag pentru ca incep sa ajung ca unul din cei pe care ii urasc atat de mult pe forumuri.

Pana una alta asta e masina... asta este pretul ... Numai bine la toata lumea!

Multumesc!

• 2 weeks later...
  • 1 year later...