Jump to content

bmw 520D e39

Recommended Posts

am un 520, diesel, 2002 de aproximativ un an achizitionat....dupa un timp se auzea o bataie de care nici acuma nu am reusit sa scap...am dus-o pe tester (pe "scuturatoare" :p) ... au gasit in neregula 2 bielete si 2 bucsi... si cand miscam putin din volan se auzea o bataie in caseta de directie.... mi-au schimbat bieletele si bucsile dar bataia aia tot a ramas....nu bate pe orice fel de drum cu denivelari doar pe drum cu pietris sau foarte rau sau cand dau in ceva groapa mai mare incet se aude...e destul de zgomotoasa bataia si chiar ma enerveaza....

daca se poate imi poate spune careva cam care ar fi problema?

si inca o problema la masina....farurile pe faza scurta bat foarte foarte slab....si as vrea sa stiu care ar fi metoda cea mai putin costisitoare pt a le face?

va pun si ceva poze, fiind nou pe forum, sa stiu o parere per ansamblu de la profesionisti despre achizitia mea :)

o sa fac 3 posturi ca vad ca nu pot sa pun mai mult de o imagine :)

...

Edited by Raul-e39

acea bataie de care zici o am si eu.in dec am schmbat toate bratele si bucsele posibile pe fata si acea bataie tot a ramas.telescoapele sunt ok mai ramane de vazut caseta de directie.

farurile au o problema generala.li se rup elementele de ghidaj.se pot schimba costa in jur de 80ron pe far.desfacutul farului e mai greu

uitate la bucsile de la bara stabilizatoare si bucsile de la bratul din fata, cele care sunt acoperite, dc. nu e de acolo iti ramane amortizoru si rulmetul de viraj, cam aceiasi bataie o am si eu si astea au mai ramas sa le schimb, caseta de directie nu prea cred tocmai de am desfacut una si din ce am vazut in ea e foarte foarte greu sa se duca melcul ala .

raul- bieletele casetei de directie le-ai schimbat?? alea dau cel mai des probleme si sunete de pare vorbesti tu. La mine in plus pe langa ele a fost bratul superior care facea bataie. Daca ai cel mai mic joc, atunci trebuie schimbat si scapi de problema.

raul- bieletele casetei de directie le-ai schimbat?? alea dau cel mai des probleme si sunete de pare vorbesti tu. La mine in plus pe langa ele a fost bratul superior care facea bataie. Daca ai cel mai mic joc, atunci trebuie schimbat si scapi de problema.

la acele bielete m-am gandit si eu...trebuie sa gasesc un mecanic bun ca asta la care am schimbat celelalte nu vrea sa se bage in caseta de directie :| ... si aici in zona mai greu

si in legaturile cu farurile...aia sa fie problema pentru ca vad foarte slab??...am bi-xenon pe faruri...

si o parere despre masina? :)

uitate la bucsile de la bara stabilizatoare si bucsile de la bratul din fata, cele care sunt acoperite, dc. nu e de acolo iti ramane amortizoru si rulmetul de viraj, cam aceiasi bataie o am si eu si astea au mai ramas sa le schimb, caseta de directie nu prea cred tocmai de am desfacut una si din ce am vazut in ea e foarte foarte greu sa se duca melcul ala .

ziceam mai sus ca am schimbat eu si bucsele de la bratul din fata(cel stramb)defapt tot bratul,bucse bara stabilizatoare,bielete,capete de bara,celelalte brate... tot ce tine de articulatia fata am pus nou pe lemforder.si acea bataie la drumuri cu mai multe gropi a ramas.

amortizoarele sunt ok.

rulmentul de viraj care e?de asta nu am auzit pana azi.dar poate un rulment sa produca o bataie?

eu zic ca e din caseta acea bataie.se stie ca se mai strica unele mai devreme altele mai tarziu,unele curg ,altele fac zgomot si joc in volan.asa ca dupa 11ani si 420k km m-am decis sa ii fac o revizie si la caseta de directie cat de curand.

va tin la curent daca a disparut bataia dupa...

alea nu sunt greu de schimbat, numai ca trebuie sa faci directia obligat dupa ce le schimbi. poti incerca sa le faci un polish sa te duci sa le reglezi . de cat sunt becurile de xenon pe ea?

sincer...nu stiu ... da sunt alea din fabrica, pe faza scurta...si alea bat foarte slab....adik intensitatea luminii e slaba...si becurile pe faza lunga au fost schimbate si puse tot xenon

poate e pe duca becul de xenon de pe faza scurta, xenonul in timp isi pierde din putere, te intreb si eu ceva , te ajuta cu ceva xenonu pe faza lunga ? pt ca mie mi se pare o mare prostie, nu poti sa dai flashuri etc etc...

e foarte bun...are o lumina foarte puternica...daca mi-ar merge si faza scurta la intensitate normala...nu stiu daca ar sta unu in fata cu faza lunga... si asa mai prind cate un tampit ce vine cu faza lunga si ii dau si eu pe a mea, numai vad ca pe cand is langa el ii aproape oprit... si dc sa nu poti da flashuri? oricum, ai o lumina foarte buna....

la acele bielete m-am gandit si eu...trebuie sa gasesc un mecanic bun ca asta la care am schimbat celelalte nu vrea sa se bage in caseta de directie :| ... si aici in zona mai greu

si in legaturile cu farurile...aia sa fie problema pentru ca vad foarte slab??...am bi-xenon pe faruri...

si o parere despre masina? :)

faina masina, nu pot sa zic nimic. In legatura cu bieletele de caseta e f usoara chestia, nu umbli deloc in caseta,ci ele se afla intre capatul de bara si partea de caseta,sub burduf, costa putin doar ca trebuie facut unghiul de fuga apoi. La xenonul de faza scurta, poti avea probleme cu becurile, mai slabesc si ele in timp,incearca sa pui altele de proba sa vezi daca nu se schimba ceva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.